Sende Hoşgeldin Baran:) cafe yavaş yavaş dolmaya başladı :)
Printable View
ben bi uğradım cafe ye işler düzelmeye başladı:D
allah allah bu cafe nin popularitesini artıran biriyimdir ben:D
Tabi canim öyledir semsi,dün sen cafede olmana ragmen en fazla 10 tane mesaj yazildi onlarin yarisindan coguda selam vermeler :)
la gidin ben olmasam bu cafe de olmaz ben ayakta tutuyorum bu cafe yi:D
asıl ben cafe deyken millet slm laşma muhabbeti yapamıyor benden korkuyorlar biliyorlar sevmediğimi bu işi ben buradayken millet sohbet ortamı kurmak için kendilerini kasıyorlar:D
selamun aleykum arkadaşlar..
hoş geldin mertcan ee peki baran neden eskisi kadar canlı değil cafe??? eskiden dolup taşardı:)
nasılsınız la
iyidir mertcan cafe nin son durumunu tartışıyorduk
olum eskiden ben fazlasiyla aktif oldugum icin dolup tasardi :p
Saka bir yana bunun nedenini ben mesaj sayacinin kapanmasi olarak görmüyorum,ama nedeninide bilmiyorum.Ben zaten artik eskisi kadar online olamiyorum nedenini biliyorsun.Cafenin öbür müdavimlerininde isleri yogundur belki.
aslında doğru diyorsun ama bir nevi katkısı var filtrenin kapanmasında
ne varmış cafedeki son durumu konuşuyosunuz???
Bu arada semsi imzani bir türlü anlamadim.Aciklarmisin :)
yaw arkadaşlar diyorki şemsi abi sen olmasan bu cafe çöker bende yokyaw herkesin katkısı var diyorum:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
anlamak istiyorsan bunu okumalısın:)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=34422
Tamam anladim :D süper bir espri gercekten :n:
Cagri abinin hikayeside süper :)
abi mükemmel bir espri yaw:n:
Hala gülüyorum semsi :n:
bide rleri y gibi yazmasi yokmu bitirdi beni :n:
baran abi sen yeni bir msn adresimi aldın???
Şemsi Espiri Yapmışız Ne o İmza öle:D:D
Yok semsi almadim,simdi msni acayim alirim :)
bu arada bir daha bana abi dersen dalacam sana vallahi :D
Olum 1 yas büyügüm la,abi deme,gören 3-4 yas büyük oldugumu sanacak :)
ben kendimden büyük çoğu kişiye abi derim sana bazen demiyebilirim kusura bakma:) msn nini açmıyorsun o yüzden sordum:D mehmet o espiri benim değil imzamdaki linke tıklarsan herşeyi anlarsın:)
bune be bi baran bi semsi.olmaz ki bole:D
Mertcan sana kısaca özetliyim konuyu.Şemsi ve Baran Cafenin benim sayemde dolduğunu söylüyolar sen ne diyosun bu konu hakkında :):):)
Tartıştığınız konu saçma da olsa bir muhabbet ortamı doğmuş:D Selamlae bu arada.(İlk cümle sadece selam verip mesajı bitirmemek içindi:D)
serkan abi en azından muhabbet ortamı var slm laşma yok;) umarım sende slm verip kaçmazsın:D bu arada aygün sallama abi:n: