İşte bu!!! Inter bir kupa daha kaybetti.
Printable View
İşte bu!!! Inter bir kupa daha kaybetti.
HeLaL oLsun Roma`ya çok sevindim kazanmaLarına.
Roma'yıda küme düşürürler.
yok artık hiç bişey yapmazlar. :)
İnşallah hemen iyileşir...
Büyük bir süpriz olmassa Del piero sezonu 21 golle gol kralı olarak kapatacak.:0:
Allah şifa versin.Ne diyeyim.
uzun süre ama:(
İnter için sorun olmaz ama Milli Maçlara yetişemesse Fransa için büyük kayıp olur...
Mavuba ile Bodmer yerini fazlasıyla doldurur.
sezon bitti zaten geçmiş olsun
Geçmiş olsun ama yeri doldurulur.
Vieira'nın oyndaığını görmedim ben.Her maç cezalı,sakat..
Hiçte üzülmedim.Ayrıca yeride rahatlıkla doldurulur...
İtalya Serie A ekibi AC Milan'ın, Celtic'in Polonya'lı Milli kalecisi Artur Boruc'u renklerine bağlamak için girişimlere başlamaya hazırlandığı iddia edildi. Ocak ayında kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan 28 yaşındaki kalecinin, Milan'ın yanı sıra Bayern Münih ve Tottenham kulüplerinin de transfer listesinde olduğu söyleniyor.
Sezon sonunda Brezilya'lı file bekçisi Dida'yla yolları ayırması beklenen Milano temsilcisinin genel menajeri Ariedo Braida, Daily Record gazetesine yaptığı açıklamada, "Son yıllarda Celtic formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde başarılı işler çıkarıyor. Dida'yı kaybedeceğiz ve 2. kalecimiz Kalac'ın da yaşı artık çok fazla. Boruc'un 10 Milyon Pound'luk bonservis bedeli birazz yüksek ancak transfer ihtimalini yüksek görüyorum. Transfer sezonu açıldığı zaman herşey netleşecektir" dedi.
2005 yılında Legia Varsaw'dan Celtic'e transfer oan Polonya'lı file bekçisi, bu sezon Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Spartak Moskova ile oynanan ve penaltı atışlarına kalan mücadelede kurtardığı 2 penaltıyla kahraman olmuştu. Celtic böylelikle, bir Avrupa Kupası mücadelesinde tarihinde ilk kez penaltı atışlarında kazanan taraf olmuştu.
Celtic kalesini toplamda 132 defa giyen Polonya'lı kaleci, 2006 Dünya Kupası kadrosunda da yer aldığı Milli takım formasını ise 32 defa terletmişti.
İyi kaleci aslında ama Ochoa alınsa daha ii olur...
Milan bütün kalecilerle ilgileniyor,böyle haberler bitmeyecek anlasilan.
Yana yana kaleci arıyorlar, kimi alacaklar bakalım.
Dakikalar 30.Roma 1-0 önde.Parma Inter karşısında tek kale oynuyor..
Parma ilk başlarda kaçırdığı 2 golun 1 tanesini atsa çok iyi olacaktı. Zaten Roma 1-0 öne geçti iyice panik olacaklardı. 33 Numara Ferdinand Coly'ye dikkat :n:
Inter oyunda dengeyi kurdu.Dakika 47..
Hakem Patrick Vieira denen insan hayvanını atmadı Couto'nun yüzü çok fena oldu.
İnter Maçını NTV ROMA maçını Kanal24 veriyo
Roma'nın şampiyonluğuna son 45 dakika..
Hakem ne yapar eder golü attırır İnter'e...
Haydi be Parma dayan bi 45 dakika daha..
Roma sampiyon olacak insAllah.(:
50 dakikalar oynanıyor haydi be Parma dayan..
ißo giriyor birazdan oyuna...
İşin kötü tarafı Parma'ya galibiyet lazım ileride risk alacaklardır Inter bunu iyi değerlendirebilir ...
Bu arada DelPiero gol kralı oldu sayılır...
Inter yüklenmeye başladı Parma Kontra'dan bir gol bulursa bu iş biter :)