bu para kabul edilmezm bee
Printable View
bu para kabul edilmezm bee
bende sanmıyorum hamburgun satacağına çünkü geleceği en parlak oyun kurucu bence
İşte Kaka'... Bu adam Farklı... Paraya şöhrete artisliğe hefesi olmaya beyefendi bir yıldız... Daha mütevazi... Her zmn dediğim gibi Dünya nın en iyi oyuncusu bence... Milan da bırakır bence futbolu...
off paraya bak be ama kaka bildiğim kadarıyla brezilyanın en zengin ailelerinden birnin oğluymuş futbolu zevk için yapıyor reale gitmesini istemem bende:)
İyide Brezilyanın en zengin ailesinin çocuğu kendileri zaten
milan bu konuda çok şanslı:)
Adamın paraya ihtiyacı yok ki olsa çoktan Real Madrid'teydi.
Telelombardia’nın haberine göre Juve, Pacos Ferreira’dan Vitorino Gabriel Pacheco A n t unes’le sözleşme imzaladı.
Juventus genç yetenekleri kadrosuna katmaya devam ediyor. Telelombardia’dan Luca Cattani’nin haberine göre Juventus, Portekiz ümit milli takımının sol beki An tunes’i kadrosuna kattı. Genç oyuncu Avrupa Şampiyonası’nda takımının en iyilerindendi.
Kulübü Pacos Ferreira’da da iyi bir sezon geçiren An tunes, birçok kulüp tarafından izleniyordu. Öte yandan Juve’nin 20 yaşındaki oyuncuyu 2. Lige kiralık yollayacağı belirtildi. Bu kulüp de büyük ihtimalle A n t unes’le daha önce de ilgilenen Vicenza olacak.
Euro 2008’de yükselen bir performans gösteren Hırvat ortasaha oyuncusu Ivan Rakitic İtalyan devi Juventus’un takibinde...
Torino ekibi, geçen yıldan bu yana 20 yaşındaki oyuncunun peşindeydi. Juve, geçen sezonun devre arasında Liverpool’dan transfer edilen Sissoko’dan önce Rakitic'e imza attırmayı istiyordu. O dönemde beklenen anlaşmaya imza attıramasalarda takip devam ediyor.
Hırvatistan Milli Takımı ile Euro 2008'de mücadele eden Rakitic ise, ortaya koyduğu performansla İtalyan ekibini büyülüyor. İsviçre asıllı oyuncu turnuvada tekniği ve performansıyla herkesi etkiledi. Bu görüntü, birçok kişiyi eski Baselli oyuncunun Pavel Nedved’in yerini alabileceğini düşünmeye sevketti.
Juventus patronu Claudio Ranieri de Çek futbolcunun yerini doldurmak üzere Rakitic’e 18 milyon € ödemeye hazır görünüyor.
Juventus'ta Arsenal gibi gençlere yöneliyor.İyi yapıyor bilemiyorum.Toparlanmak için bence 1-2 büyük yıldız alsalar hiç de fena olmaz.
henüz erken ßence 18m€ da çok yahu Engeleaar ı alsınlar Hollanda'dan...
Şunu sölim ama Juvenin gençleri inanılmaz yetenekeli... Bu oyuncuda faydalı olucaktır...
Kesin transfer değil galiba Telelombardia nin haberine göre diyor
almadıysa da alır ama heralde
Hiç de fena olmaz ama bence de biraz erken
Kesinlikle çok faydalı bir transfer olur Roma için
Bence Huntelaar gelmeli. Trezeguet' nin birkaç yıl sonra performansı düşer.
Huntelaar' ın Trezeguet 'den kalan boşluğu dolduracağından hiç şüphem yok.
Ama Juve nin hızlı olması gerekir çünkü peşinde olan başka kulüpler de var.
Yakışır Juve'ye
Rakitic' in gelmesi yararlı olur. Takımda hiç genç oyuncu göremeyecekmiyiz!
Nedved ile Rakitic in mevkileri farklı değil mi?
Huntelaar iyi bir transfer olabilir ama Trezeguet gözden çıkarılmamalı
Huntelaar gelmeli hem ileriye yönelik bir yatırım hemde şu anki performansı süper.
Bence erken değil genç oyuncularda büyük takımlarda oynamalı.Gelirse yararlı olur.
Inter Avrupa Şampiyonası’nda göz dolduran orta saha oyuncusu David Silva için kulübü Valencia’ya 30 milyon euroluk dev bir teklif yapmaya hazırlanıyor.
Lacivert siyahlı kulüp, Roma’nın yıldız oyuncusu Mancini’nin transferini bitirmek üzere, ancak bu transferde pürüz çıkması halinde rota İspanyol oyuncu David Silva’ya çevirilecek. Silva’nın transferinin gerçekleşmesi halinde kanatlar transferine kesin gözüyle bakılan Quaresma ve Silva’ya bırakılacak.
Birçok Avrupa devinin kanca atmaya hazırlandığı oyuncu için Valencia’nın 35 milyon avrodan pazarlığı açmayı düşündüğü bildirilirken, Inter 30 milyon avroya bu transferin biteceğinden emin.
Liverpool’dan ve Barcelona’dan gelen 25 milyon avroluk teklifleri reddeden İspanyol kulübünün nakit sıkıntısı çektiği şu günlerde Inter’ın olası teklifine nasıl yaklaşacağı tam bir merak konusu.
Fabiano'dan sonra Riise'ninde adı Roma ile geçiyor
Bu transferler gerçekleşirse Roma şampiyonlar liginde bile istediği dereceyi elde edebilir
İnter'e gitmek yerine Barcelona veya Liverpool'dan birini seçsin bence tabii teklif yaptıkları doğruysa
Mourinho gerçekten çok kaliteli bir teknik direktör
Şimdiden İnter'i lig şampiyonu olarak görüyorum ben
Yapacağı transferleride sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Huntelaar alınırsa Trezeguet'in yerini rahatlıkla doldurur.Ama Trezeguet de Juve için önemli bir değerdir bence ikisi birlikte oynarsa çok daha verim alınır.
İnter'in gözü Lampard'ta
İtalya Serie A şampiyonu Inter'in, Chelsea'nin orta saha oyuncusu Frank Lampard ile ilgilendiği açıklandı.
http://www.ntvspor.net/Images/31808.jpg
http://www.ntvspor.net/i/blank.gif
Chelsea'nin eski teknik patronu Jose Mourinho'yu takımın başına getiren İtalya Seri A şampiyonu Inter, İngiliz ekibinin tecrübeli yıldızı Frank Lampard'ı kadrosuna katmak istiyor.
ANSA Haber Ajansı'nın haberinde, Inter'in patronu Massimo Moratti'nin 30 yaşındaki İngiliz oyuncuyla ilgili "Herkes Lampard'ın büyük bir oyuncu olduğunu söylüyor. Ancak bu, onu almanın kolay olduğu anlamına gelmiyor" sözlerine yer verildi.
Moratti ayrıca, Lampard için İngiltere Premier Lig ikincisi Chelsea ile görüşmelere başlandığını kaydetti.
Başlıkta yanlışlık olmuş nter'in gözü Lampard'ta olmuş :)
Bana göre Mourinho'lu Inter'e seve seve gider Lampard.
Mourinho eski talebelerinde birkaçını alacakta Lampard zor bana göre
biraz zor ama neden olmasın...
Galli- En iyisi Buffon, Cech bitti
Milan’ın ve İtalya milli takımının eski kalecilerinden Giovanni Galli, Petr Cech’in 2006 yılında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından eski performansını gösteremediğini söyleyerek, Gianluigi Buffon’un dünyanın en iyi kalecisi olduğunu dile getirdi.
Petr Cech, Pazar günü yaptığı tarihi hatayla takımının Türkiye’ye 3-2 mağlup olarak Euro 2008’den elenmesinde büyük bir rol oynadı. İtalyanların eski kalecisi Galli, Cech’in 2006 yılında Chelsea’nin Reading’e karşı oynadığı maçta kafa tasının çatlamasının artından eski performansından uzak kaldığına inanıyor.
Corriere dello Sport’a açıklamalarda bulunan Galli “O olaydan sonra Cech’in eski performansından uzak olduğunu söyleyebilirim. Şüphesiz, Buffon en iyi kalecidir. Lobontsa ikinci en iyi kaleci, onu gerçekten çok seviyorum. Edwin Van der Sar ise beni hiçbir zaman etkilemedi. Iker Casillas’a gelince. O da beni hiç etkileyemedi. Artur Boruç, iyi bir fiziğe, reflekse sahip cesur bir kaleci ancak Celtic onun için 12 milyon Avro istiyor. İsviçre kalecisi Benaglio da iyi bir oyuncu” diye konuştu.
19 kez İtalya milli takım formasını giymiş ve 1982 yılıdna Dünya Kupası’nı kaldıran Galli, aynı zamanda 1986 Meksika Dünya Kupası’nda da oynamıştı.
Doğru demiş.
Go Buffon Go
Buffon iyi kaleci ama Cech'de bir kalemde silinmez yahu.
Hadi ordan canım bir adam bir maçta hatalı gol yedi diye bitik ilan edilir mi? Buffon iyi kalecilerden biri ise Cech'te öyledir.
Kalecilik böyle hain meslek işte