bekle gelirler birazdann
Printable View
bekle gelirler birazdann
geldim millet nasılısınız:D
Hergün hergün böyle olcak değil ya :) :n:
H.G İyi sen nasılsın =))Quote:
Originally Posted by postman81
kardeşim beş kişi yeter işte bi de eray la hamza gelcek yeter 7 kişi :D
oh be iyi olmaya başladı sonunda :sabahlarolmasınsmile:
oghuse bak bosuna heyecan yapmissin :D geldiler iste
herkese iyi geceler arkadaşlar.. :)
açılmış buralar gene.. ne güzel :)
saol hocam dısarı cıkmıstım yeni gördüm tesekkürler bu arada keske su turksportalada msndeki gibi dısarıda ögre yemeginde gibi işaretler konulabilse :DQuote:
Originally Posted by Oghuse
(resimler biraz daha büyük olsa daha cok işe yarardı ama saol bununlada idare edebilirim...:))
öyle oldu enes sende hoşgeldin eray ben sohbete biraz geç başlayacam şimdilik eywallah geliyorum saat 1 gibi
sana da iyi geceler eray bey nasılsınız inşallah :D
hamza unuttu heralde gelmeyi o da gelir şimdi tam kadro oluruz :D
herkese iyi geceler.. canım sıkılırsa geleceğim.. zaten canım sıkkın ama belki bu gece film izleyeceğim. bir sürü aldım :D kendinizi ii bakın kuşlarım.. bu arada benden bi bilgi: 2000 ruhu geldiği gibi bitti.. Kovdular beni :D neyse konuşuruz sonra..
alla alla noldu yaw oghuse ye... neyse zaman hemen gecer zaten
selam guşlar..
nasılsınız..
iidr geçmiş olsun sanada şimdi gördüm..Quote:
Originally Posted by cngnsry
Amanın kimler gelmiş :n: :n:Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Hoşgeldin (w)
a.s nart sonunda geldin bizde seni bekliyoduk ne içersiniz beyler benim kupon yattı ama ısmarlıyım yien de bişiler :D
o zaman ben maceramı anlatayım ermoon bende 2000 ruhu bitti ama yeni bir ruh başladı 2007 ruhu inşallah iyi yerlere gelecez hedef şamp ligi en az çeyrek final ve tsl,turkiye kupası şampiyonlukları. bu arada kadroya iy önemli oyuncu kattım fred ve tekke geldi kadro çok iyi oldu beh
bende bu gece kus oldum :D
ben maceramı anlatayım bende 2000 ruhu bitti ama yeni bir ruh başladı 2007 ruhu inşallah iyi yerlere gelecez hedef şamp ligi en az çeyrek final ve tsl,turkiye kupası şampiyonlukları. bu arada kadroya iy önemli oyuncu kattım fred ve tekke geldi kadro çok iyi oldu beh
pardo beyler hata oldu 2 kere gönderdim ben kaçtım 1 de buluşuruz
ilkinde anlamıştık ama neyse sende haklısın iki defa okuyunca daha iyi anlaşılıyo :D:D
kupon yattı mı :D
bırakalım abicim bu işleri ben isterim zabaha kadar içecek-yiyecek :D
:içelimbakalımsmile:
hahaha :D sefareise katiliom
abi ben actım bi kücük(kola :D) keyfime diyecek yok :D
ya altay-yozgat maçı bi de bi fin takımı yatırdı beni 6 maçtan ikisi yattı altaya verdim yozgat deplasmanda 2-1 kazanmış bi de ben yozgatlıyım he:D
ne biçim hemşeriler bunlar insan bizi de düşünür verir maçı altay a :D
sefareis yozgatin neresindensin?
enes biz seninle konuşmultuk bu konuyu heralde umuyorum sanıyorum galiba :D
senin de annen ya da baban yozgatlıydı yanlış hatırlamıyosam ben boğazlıyan ilçesinden :D
dogru yaa unutmusun sorry :D
hem ne kiziyoon alla alla annem yozgatliydi...
ne kızması kardeşim niye kızıyım ya :D
neyse herkese benden şalgam, hamza ya özel limonlu soda :D
:içelimaçılalımsmile:
ben almayaim salgam sevmem.. hem ben suan Fanta iciyorum
sen fanta iç o zaman ötekiler şalgam hamza ya limonlu soda nekop ta kola içiyodu oh herkes ayrı ayrı bişiler içiyo :D
eyvallah abicim saolasın,
TSI yede öğrettik limonlu soda aşkımızı :D
abi fazla acılmayın hesap fazla gelirse mutfaga girmek zorunda kalabiliriz :D
arkadaslar daha yeni dikkatimi cekti.. delpiero_10 arkadasimiz yazma cezasi almis arlarinda benimde bulundugum kisilere tesekkur ediyoor... adam yapio yapio sucu bize atiyo hey allahim yaa ;)
Quote:
Originally Posted by Del Piero_10
selamın aleyküm yeniden geldim
sefa senin şalgamla kebabını nart susruko seninde sodanı aldım geldim afiyetolsun beyler
abi yaptıgınıza bakın gecenin bi yarısı canım kebab cekti :D
sanada gönderdim nekop bu arada sen babacan la ali melihin fotolarını arıyordun caferturksportala bak kardeş ben oraya linki verdim başka aradığın varsa elimizden geldiğinice yardımcı oluruz
a.selam hoşgeldin daha şimdi karpuz yiyodum ama kebapta yerim şalgamda içerim :D:D adam teşekkür ediyosa siz de rica ederiz diyin konu kapansın :D
gördüm hocam saol suanlık baska bi ihtiyac yok...Quote:
Originally Posted by Oghuse
eee neden kimse konuşmuyor abi noldu size abi saat başımı konuşuyorsunuz guguk kuşu gibi :D :D :D :D
ben fm oynuyom...