selametle :)
Printable View
selametle :)
Yok Berkay. PES2008 oyundan atıyo ondan.:) ÖSS'yü takmıyom nasıl olsa gircem bu sene.:p
valla gece saat iki oldu ben hala buralardayım inanamıyorum kendime:D uykumda geldi
Abi bende ÖSS sandım.:DBen her zaman demişimdir(İçimden:D:D)Oyun oynamak için bilgisayar alınmaz.Gidin Ps alın başka birşey alın kardeşim.Adamlar boşunamı yapmış Ps,Nintendo wee falan:p :D
valla göz kapaklarım kapanmaya çalışıyor direniyorum:n:
bende bugün ilk defa gezdim yoruldum 2:30 3 gibi yatmayı planlıyorum ne güzel :)
gidiyorum valla:D
Yok Berkay aştım ÖSS'yi:p.:) Bende bugün TRT'ye e-mail attım. Bakalım ciddiye alcaklar mı? :p
şimdilik kaçar ilerleyen saatlerde görüşmek üzere ;;)
hepinize merhabalar tsi gençlik
durumunuz nedir?
ich möchte schlafen:5: und ich gehe ins bet:9: tschüss:)
Çüzü çaktın yani :D
İyidir Ferdi seni sormalı??
güle güle gidenlerede abi hepiniz gitmeyin bugün rekor denememi yapacagım yanlız bırakmayın beni ha sabahlıycam hatta öglenliycem yani hiç uyumuycam
bir tek ben varım galiba :)
iyi işte nolsun okul felan moralim bozuldu yine
bide sen serhatcım
gelen olur sıkmayın canızı
gelse nolcak bende mesaja bakıom yeni mesajlara giriom bütün mesajlara mesaj atıom millette öyle yapıo
Aynen ya okullar açılıyor moraller bozuk.
Aynen benimde :(
Beyler Iyi Sabahlar Sizlerin olsun ALLAH'a Emanet
Merhaba...
Okullar açılıyor diye moralim hiç bozuk değil. Günlük hayatımdan 7 saat gidecek o kadar. :)
iyi uyu sehatcım istersen benim rekor denememe sende katıl
dün 6 yaptım ama belki kırarım şuan kahve var ve uyku yok ayrıca güzel bir forum var
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yani guşluk
Beyler ben kaçar çok uykum geldi size iyi sabahlamalar :)
Okulların açılmasıya sınavlar,en sevmediğim biyoloji hocası ve dersi geri geliyor.Ona sıkılıyorum zaten.
Okullar mı açılıyor, ne okulu yahu, daha 1 hafta tatil var.:zuhaha
Üniversitelere öyle :D Liselere ve ilköğretimlere başlıyor 2 gün sonra.Kendimi sürekli motive ediyorum.Ha gayret 1,5 sene kaldı üniversiteye...:uzgun:
Guşluk
ne ayaksın ?
abi sehat iki saat önce ayrıldım diyodu halaburda görünüyo sehat ne ayak kanka
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
serhat pcyi ya açık unuttu yada başkası pcyi elinden aldı kapatmdı forumu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bugünkü guşlugu ben kapattım oleyy
Biyoloji dersini hiç sevmem.Zaten hocasıda çok kötü.41 ile çocukları bırakıyor sınıfta.:(
Ne cins okulda okuyorum yaa birinci dönem üniversitelerin normal başlama tarihinden bir hafta sora başladı bir hafta önce bitti, bu dönem bir hafta önce başlıyor. :) Pazartesi ders başı yapıyorum bende. Süper dersler aldım Masa Tenisi dersim bile var :D
41 zaten kalmıyor mu yahu normal değil mi öğretmenin yaptıgı. ;;) :icon_cool:
Vayy masa tenisi mi? :p
Vayy 1-5 sene çabuk geçmesin, yüksek lisans yapmayı düşünmüyorum ve 1,5 sene sonra öğrencilik hayatım bitiyor. O nedenle çabuk geçmesin.:p