Açsın yahu ne olacak ibo. Hatta dvd yapı satalım geliri sitenin olsun. Her türlü pis işe girelim site için.
Printable View
Açsın yahu ne olacak ibo. Hatta dvd yapı satalım geliri sitenin olsun. Her türlü pis işe girelim site için.
Yok Emre abi o kadar ayrıntıya girmedim.:zuhaha
Zaten ben nasıl türkçe içerikli olduğunu merak ettiğim için girdim.Yoksa beni bilirsiniz..:rolleyes: :zuhaha
(Tamam Emre dur, çaktırma, İbrahim upload etsin, ben bir yamanın içersine gizlerim onu, siz FM severler de oradan indirirsiniz.:n: )
Tamam İbo tamam, aramızda...:zuhaha
Emre bugün çok günah işledin sen. Benim de günahım senin. Yani düşün ibo onları yapmışa bu beden neler yapmıştır...
Bu gençliğin durumu vahim yahu, ne oldu sizlere böyle.:D Size bir iyilik düşünmek lazım.:zuhaha
Yok yok siz iyice zıvanadan çıktınız yahu. :p
Bir yönetici gelsede uyarsa şunları muhabbet pek bir seviyesizleşti. :zuhaha
Şemsi olmasa yönetici ofisi mi diyeceğim burası, dışarıda pek böyle muhabbetler olmaz da.:n:
Valla Serkancım İzmir'in kızları güzel, yap bize bi kıyak. Hem seviyorum ben Karşıyaka'yı
larcivertler bozuyor bizi by69 :D imam cemaat meselesi. :D
İlhan abi zaten bir ara sitenin reklamlarında ne tür filmlerin reklamının yapıldığı ortada..:D (Zerrin Egeliler kolleksiyon..:n:)
Vayy Şemsi, sen neler biliyorsun yahu?:D
Tamam İlhan, Karşıyaka'yı seviyorsan Karşıyaka da seni seviyordur. Size iyilik düşünmeye başladım ben.:p
O koleksiyon var bende komedi filmi diye seyrediyorum arada. :zuhaha
Adımız 69'a çıktı bombaya bak sen. :n:
Yok cidden kapısına kilit vurun bu guşluğun bu gece yoksa hali perişan gözüküyor. :D
Valla ben bu forumun Polat Alemdar'ıyım. Ama her türlü pis işe girerim para için. Hatta arada kendime de fayda sağlarım. Sonuçta amaç sitemizi geliştirmek. Avrupalı yapalım siteyi.
Şurada arkadaşlarımız ufak bir iyilik istemiş, elime mi yapışır yahu. Siz Emre ve Şemsi'yi de alın, yazık onlara da.:n:
Serkan yada Turksportal organizasyonu ayarlıyalım. premium üyelik alanlara böyle bir jestimiz olsun. :D Mustafa abiyle görüşelim bu konuyu premiumda patlama olur. :n:
Tamam Serkan yarın pazar nasılsa bu gece çıkıyoruz yola iboyla. Yarına ayarla iki güzel bayan, muhabbeti bol olsun.
Anında Görüntü Şov'u izleyen var mı?
Halit Akçatepe var...
Serkan benim ki esmer olsun abi. :n:
La olum siz cidden sapıttınız bu gece ha Allah sonumuzu hayır etsin bakayım. :D
Hay söylemez olaydım ya 100 tane site var arada bir tane kayner giderdi bukadar adama yazık olacagına. :n:
Muhabbet ilginç bir istek İlhan.:p
Aman İbo, Mustafa abiye söyleyince ters tepmesin, bu konuyu kapatmasın. Hem ben şey miyim yahu, iyilik yapalım dedik siz beni iyice şey yaptınız?:n:
Başka pis işlere girelim biz bunu fazla uzatmayalım...:D
Valla serkan sen şey olacak bu gidişle.. tellal:)
Hiç istemesemde lacivertli arkadaşla aynı fikirdeyim. :(
Kendimden utanıyorum ama böyle ne yaparsın gerçekler. :zuhaha
edit.... :)
Serkan abi bende bu sitenin evladı değilmiyim yahu.(Ne yazdım ama.Biraz acıklı oldu sanki :D)
İlhan abi yazında bize bekleriz.Malum yazları Antalya bir başka oluyor.
Ne demiş İbrahim Tatlıses "Akdeniz Akşamları..Hele birde Aylardan Temmuz ise..":zuhaha Adam işini biliyor.Bunlar boşa söylenmiş sözler değil.:D
Tamam beyler guşluk 3 aylık hareketliliğini yaşadı görev tamamlandı dagılabilirizz. :n:
Emre Bey tüm sorumlu sensin, bundan sonra bu çetenin yapacağı herşeyin sorumlusu sensin. Bizi bu yola sen ittin!
O zaman ben okulu bırakayım yahu, o işte iyi para var zaten.:n:
Neyse beyler sayenizde gece gece gülmekten öldüm. Allah bu 1502069 rumuzlu arkadaştan razı olsun:)
Hepinize iyi geceler. Benim gecem uzun daha:D
Anladınız siz onu.
Tamamdır 69 bey. :D dur ben gençlere söyleyimde snaa "emre abi" değilde "69 abi" desinler artık. :D
Sana kolay gelsin İlhan, iyi çalışmalar.:D
Bu gece gerçekten keyifli geçti ve gecenin sonucunda ortaya tek gerçek çıktı. Emre'nin son 2 harfi 69 oldu.:n:
Töbe estagfurullah. :zuhaha
Oldu olacak değiştiri verin elinize yapışmaz ya lacivert arkadaşlar. :n:
Yook, nick değişimi yasak. Yasak kalktığı anda ilk işim o olacak.:D
Görevi tamamladık. 69 nickini Emre Bey'in üstüne bıraktık. Artık ben kaçıyorum. Destek gerekirse Serkan bana haber ver. Olmazsa site açalım 69 bey'e ben hosting sponsoru olurum. :D
Boşuna dememişler demekki bir insanın adı çıkmasın diye vallahi öyleymiş. :zuhaha
Hadi giden arkadaşlar güle güle yine bekleriz. :D