hocam bence takım bu günlerin ardından çok daha rahat kazanmaya başlayacak. başarıya açız :D bu arada hocam türk takımları ne halde ? gs-fb-bjk-ts ?
Printable View
hocam bence takım bu günlerin ardından çok daha rahat kazanmaya başlayacak. başarıya açız :D bu arada hocam türk takımları ne halde ? gs-fb-bjk-ts ?
2 arkadaşa taktik yaptık. ilk taktikle Torino'yu, 2. taktikle Lazio'yu yendik. kendi taktiğimize dönüyoruz:D
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/11/16335.png
Porto'yu deplasmanda tüketti benimkiler :n: Acıdım adamlara.
YORUM SİZİN! BEN SUSTUM :)
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/12/201.png
Hocam naptın 14 sezonun patlaması bu arada taktiğin adı küçük barcemadrid ? :icon_biggrin:
Yazık günah adamlara hocam bilmem kaç senelik itibarlarını sildin attın bi maçta ah bi gol daha atsaymışsın abi Beşiktaş'tan alırdı Porto rekoru:D
one yav öle
deplasmanda porto yu vay be helal olsun
İnter maçı öncesi taraftarı sevindirdik :D İnşallah ligde üzmeyiz.
Hocam yavaş yahu o ne öyle :zuhaha Bu skor dan sonra UAL ni alamazsan ayıp sana :0:
ŞL bu len :D Gruptan sonraki tur.
inter maçına 1 gün kaldı. adamlar 4-2-4 oynuyorlar.Gol yemezsem kesin atarım. Ama 4 forveti tutmak zor.
ilk 10 dk da 2 fırsat yakaladık ama gol yok
çizgiden çıakrdılar :(
34. dakikada attık iyi :D Arkdaş nefret ediyorum duran toplardan puan kaybetmeye.İnter sahamıza bile gelemiyor ama 2 uzun top, bir yan top gol bulabilirler :D
dk 41, 2-0 oldu.Maşallah diyin :p
dk 55, 3-0 ettik :n: Takım çıldırdı yawww
4 oldu :D Biri şunlara durun desin
ara veriyorum arkadaşlar. bir arkadaşın taktiğe bakıcaz.
Nannar hocam bu sene şampiyon olcaz inşallah :)
Hasan hocam şampiyonluk gelecek gibi bu sezon. Muhteşem oynuyorsun ve şampiyonluk hakkın...
hocam hilemidir diye düüşünmeye basladım bütün yenemediğimiz belalılarımızıfarkla yeiniyoruz
Porto maçı fena olmuş :)
Hocammm Milan'a yardım et, maç falan sat :D
Bazı arkadaşlar da load ediyorsundur diyorlar :n: Yaww maç oynanırken skor yazıyorum buraya :D Porto ile oynayacağımız ikinci maçın saatinde herkese hamachi ağ ve şifresini vereyim de bundan sonraki turlarda da izlemeye gelin :D Seyirciyle maç daha keyifli olur hem.
Milan yerlerde , sene sonu ligden düşerlerse Feeder Club olarak onları isteyeceğim yönetimden :n:
Bu sezon sonunda ligi kaçıncı bitiririz bilmiyorum ama cidden şampiyonluğu özellikle son haftalardaki formumuzla hak ettiğimizi düşünüyorum.Zorlu ve birbirine tarih olarak da çok yakın maçlar olmasına rağmen deplasmanda Porto'ya 8 atıp,sonra gelip İnter'e 4 sallamak kolay iş değil.
Bu kariyerin ilk günlerini de hatırlıyorum.Hocam nerden nereye derler ya aynı Catanzaro nun hali.
Takım harika olmuş.Porto ya 8 , Inter e 4 atabilen takım boş değildir.
Başarılar.
Hocam şimdi gelelimmi ağa ?
Şu load/save muhabbetine deli oluyorum arkadaş. :)