Bende şöyle bi göz attımda bişeler yazacaktım geri boşve dedim kendime hocam.Mazlum rolüne yatan taraftarları görünce. :) Bencede biraz ilelemek lazım hocam kariyerde.Yoksa Hazirana kadar sürer bitmez :D
Printable View
Bu arada ligin son durumunu da verelim de akıllarda soru kalmasın :) 2. sezona başlarken 1. sezon özetini koyarım.. Valletta ligde fena ezdi bizi...
http://img34.resimup.net/di/N30C.jpg
transferleri bekliyoruz :) regen mi olacak ağırlıklı hocam?
:n: 8 bin €'ya kim gelirse alırız :D Kalite önemli değil şu anda. kanatlarım boş.Yedeği bırakın Malta'lı forvetim yok :D
Televizyon gelirlerinden 30 Bin € geldi gelecek sezon için. Bu nasıl bir mantıktır anlamadım... Şampiyon olursan 30.000, TV gelirleri 30.000, Parent club 30.000 :n: Hepsi aynı mı bunların? Ben 10 tane parent bulsam ve yönetim izin verse coşarız bu ligde :n:
Sofia dişine göre bence. Ancak yinede 2 elemede de şanssız kuralar çekiyorsun. Daha lokum takımlar gelebilirdi. UEFA Avrupa Ligi'ne bu sefer katılma şansı var. Tabi herşey bir maçla bitmiyor bu maçlardan sonra gelecek rakiplerde önemli.
Gerçi senin takım için bu turu geçsen diğer turdada bir beraberlik veya galibiyet alıp elensen bile maddi anlamda bir servet gelebilir kulüp tarihi açısından...
Edit: Pardon ben Valetta'yı senin takımla karıştırdım :D Zilina takımı bence bu yaptığım yoruma daha çok uyuyor...
hocam oyunda kulübün finansını geliştirmek için ne yapabiliriz ekstradan?
Birkirkara için mi diyorsun bunu yoksa genel mi?
Genel yani...2. Ligden bi takımı 1. lige çıkardığın zaman mesela finans bakımından çok fark oluyo.Birkirkara içinde geçerli bu.Avrupanın diğer takımlarıyla arasındaki finans farkı büyük mesela.
Alt liglerden takım yönetiyorsanız en önemlisi kadronuz şişik olmayacak.Yani gereksiz oyuncuya gereksiz paraları vermeyeceksiniz.Bir de en önemlisi bir yandan kadroya dahil ettiğiniz oyuncuları olabildiğince ucuza maledip kar ederek satarken,diğer yandan kadroyu her geçen gün güçlendirmelisiniz. En önemli paralar Avrupa kupalarından geldiği için ligden ziyada Avrupa kupalarını düşünerek kadro kurmakta fayda var. Ama finansınızı düzeltecek en doğru hamlelerden biri de kadronuzdaki altyapı oyuncularınızı iyi yetiştirip onlardan faydalanmak olacaktır.Mesela ben bu sezon genç takımdan 4 tane oyuncuyu A takıma çektim. Onların altyapıda gelişmelerini beklerseniz zaten 22 yaşına geliyorlar ve o yaştan sonra para da etmezler,kalite olarak da takımın altında kalır çoğu. Para kazanmanın en basit yolu Avrupa'da başarı + transferde kar ederek alıp satmak...
UEFA maçına 1 hafta kaldı.Meyve getireyim de keyifle izleyelim :D
Hocam geçmiş olsun bekliyoruz maçları :)
Hamrun S. 1. ön elemeden Norveç ekibi Viking'e elendi... Ülke adına kötü oldu bu :)
Sezonun ilk transferi.. Belki de tek :D
http://img8.resimup.net/di/ETT4.jpg
Menajerler çok kalite isimler öneriyorlar ama hem yabancı hem de para yok :)