Dikkat ediyorumda İtalyanlar nasıl okudu marşı hoplaya zıplaya tezahurat yapar gibi İspanyollar agızlarını bile oynatmadılar.En düzgün biz okuyoruz bagırarak hazır ol seklinde. :)
Printable View
Dikkat ediyorumda İtalyanlar nasıl okudu marşı hoplaya zıplaya tezahurat yapar gibi İspanyollar agızlarını bile oynatmadılar.En düzgün biz okuyoruz bagırarak hazır ol seklinde. :)
Trt1 bende gitti sizde de gitti mi?
İnternet sitesinden izliyorum ben sıkıntı yok Pirlo kaçırdı frikikten Casillas iyi çıkardı :) hızlı başladı 2 takımda maça...
Şifre girmişler.Neyseki digiturk başka bir yerde açtı Trt1'i.
İspanya ofansif futbolun suyunu çıkartıyor şuan. Hiç zevkli geçmiyor maç mesela. İtalya'yı destekliyorum. 6 tane MC oyuncusuyla oynamak ilginç. Barcelona'yıda bu yüzden sevmiyordum. Şimdi hiç birini sevmiyorum, ölümüne İTALYA saldır İTALYA vamos İTALYA :D
Torres girerse İtalya biter.
İtalya 2. yarı golü bulur gibi böyle giderse...İspanya ise tıpkı Barça gibi Villa'yı arıyor bu yüzden bu turnuvayı kazanamayacaklar...
İtalya'da Balotelli çıkmalı. İspanya'da ise bir forvet girmeli bence Llorente girsin.
Casillas harika kurtarislar yapiyor.Bu Alba icin mi ugrasiyor Barca?Biraksinlar bundan bi cacik olmaz :)
Casillas ilk yarının son dakikasında güzel çıkardı...İtalya golü bulur gibi Balotelli çıkmalı bir an önce...
İtalya ilk yarı İspanya'yı durdurmayı başardı. Gol için ikinci yarı değişiklikler çok önemli. Balotelli - Giovinco değişikliği bekliyorum.
Torres olsaydı atmıştı bir kişi eksik gibi oynuyo İspanya, sende Messi yok ki niye forvetsiz çıkıyosun. Xavi'den İniesta'dan gına geldi Pirlo'nun paslarını özlemişim ya ekranda olmayan bi tarafa atıyo topu tık adamın önünde mutlu oluyorum:)
İtalya alır bu maçı, İspanyollar çok tutuk.
Dün Portekiz nasıl yenildi hala anlamadım bu turnuvada sadece Portekiz'in maçlarını takip ediyorum :D
Bento'nun çok büyük hatası var illaki Ronaldo'yu kanat oynatmak gibi bir derdi var.Portekiz'de kanat alternatifi varken Forvet hattındaki sıkıntıları varken
.........................Ronaldo.................. .....
Quaresma ..............................Nani
Olarak başlasa daha etkili olur diye düşünüyorum.
Neler kaçırıyor İspanya yav :D forvet olsaydı bi tane rahat atardı...
Balotelli şu durumdan sonra çıkmazsa ayıp olur...
Balotelli , güzel kardeşim , bırak futbolu.
Bir an dedim heralde oraya şezlong koyup güneşlenicek.Gitti güzelim pozisyon.
Fişini çektiler sanki resmen durdu bilerek atmadı
Torres ısınıyoooor :D İnşallah iyi işler yapar.
O pozisyondan sonra çıkmaması ayıp olurdu.
Balotelli çıktı - Di Natale girdi.
Çıkıyor çok şükür Balotelli.
Giovinco lazım İtalya'ya.
Gol adam farkı işte görsün Balotelli golcü neymiş...Helal olsun Di Natale'ye severim zaten kendisini...
Di Natale attı :) Balotelli forvet gör :)
Ulan Di Natale gibi adamın var gidiyon Balotelli'yi oynatıyon.İşte golcü.İşte bitirici vuruş.Şu Balotelli'yi seven yok heralde.Herkes kıl adama :D
Güzel gol attı İspanya :)
Cevap gecikmedi yapma be İtalya :D pas harikaydı yalnız...
ispanya resmen santraforsuz oynuyor. david villa yoksa torresin ölüsünün bile oynaması gerek bu takımda.
Tipik Barcelona golü :)