Benzema'nın duruş komedi ya :zuhaha
Al MAVİ reklamlarında oynat :icon_biggrin:
Printable View
Chamberlain sov baslicak 45 dk sonra :)
Chamberlain kim ki :D
Edit:Oppsss tamam hatırladım Arsenal'da ki elemandı demi :D
[YOUTUBE="nzqm6zsawlc"]Antremandan[/YOUTUBE]
Macada az kaldi :)
Milner nasıl kaçırır öyle bir pozisyonu.Belkide maçtaki en net pozisyonu olucak İngiltere'nin.
İngiltere çok arar o pozisyonu...Hart'ta neler çıkarıyor yav :D Cabaye gol atacak gibi şimdiden belli etti kendini :D
Lescott reyiz yazdı 1-0 önde İngiltere...
Bu maci alsinlar ingilizler yikar burayi bu gece
Hartin ustune vurdular kafayi
2 Takım da duran toplarda çok etkili 1 gol daha olursa yine duran toptan olabilir...
Nasriii çok güzel attı :)
Güzel attı Nasri :)
spiker bi ara thierry henry dedi :D adamın aklında hala euro 2000 var
Fransızlar tek kale desek yeridir müthiş oynuyorlar Hart muazzam ama...2. Yarı 2-1'i bulabilirler rahat bir şekilde...
Nasri'nin vuruşu güzel ama Hart çok büyük hata yaptı kapadığı köşeden yiyerek.Top yere sekti desek onun arkasına geçince sekti yani çelebilirdi.
Fransa hak ediyor, İngiltere ne zaman Welbeck'i çıkarır ofansta belki daha aktif olur.
Adamın tek yararı yok..
Walcott sakat mı?
İngiltere bu maçtan 1 puan çıkarırsa büyük iş çıkarır zaten son maçta Rooney oynayacak o maçtan alınacak 3 puanla gruptan çıkarlar...
Şu maça alt oynadım nasıl geçecek çok merak ediyorum.
İyi maç yöneten hakem göremedim şu ana kadar turnuvada...Cüneyt Çakır bunu başarır inşAllah bu sayede önemli maçları da alabilir...
Eğer bu turnuvada iyi işler çıkarsa kim bilir Dünya Kupası finalini bile yönetebilir.
Dövme konusunda ihtisas yapmış bir İngiliz taraftar :zuhaha
Arkadaş fazla abartmış kulağında bile var :D
Elmander yedeklerde :) Umarım ilerleyen dakikalarda oyuna dahil olur.
Elmanderin sakatligi vardi normalde 1-2 ay sakat olmasi gerekiyormus ama ayagina ozel bir alet taktilar onla oynuyabilirmis.
Ahahahaha Ibrahimovic nereye vurdu öyle :n:
Ukranya İsveç ile özlediğimiz futbolu izliyoruz, devlerin değil de ikinci sınıf ülkelerin daha göze hoş gelir futbol oynadığını görüyoruz.
Elmander girmeli ne Rosenberg ne İbra pres yapıyor ileri dikilen her top Ukrayna da Elmander rakip defansı yoruyor.
Girmezse yenemezler Ukrayna rahat alır.
Bu maçta daha çok gol olur. :)
Shevchenkooo !! :)
Gooool Shevchenko :D
Ibo'nun onune gecip atti Sheva :)
Saçma sapan bir karardı.Ibrahimovic ayağa kalkarken en az 3 kere faul yaptı Ukranyalı oyuncu.
Taraftar haraket cekiyor :D
Sheva benim kuponu patlatır...
İsveç'e Elmander lazım.Açık ve net.Ama o da sakatlığından dolayı etkili olabilir mi emin değilim.
Ukrayna'ya bak nasıl çevirmiş 6 dakika da :) Sheva vs İbo çok zevkli geçiyor maç...
Haydi aslanım benim :) Elmander girdi Rosenberg çıktı.
Elmander girdi haydi gururumuz Elmander at golünü :)
İsveç' in taktiği gerçekten çok kötü. Olmaz böyle
Ben Cüneyt Çakır'ı beğenmedim.Hatalı kararlar verdi çok sayıda.
Elmandeeer :( Yapmaaa sen onu kaçırmazdın Elmander.
Elmander Elmander dediniz kaçırdı ula adama ne yaptınız büyü mü yaptınız :D :D :D bizim forvet bakmamız lazım acil :D