biletini karala üstü alt yap bizle kayna :D 20bin bilet 12bin ASY kombine şimdiden 32bin olmuşuz
biletini karala üstü alt yap bizle kayna :D 20bin bilet 12bin ASY kombine şimdiden 32bin olmuşuz
şu stad inşallah tıklım tıklım dolar. taşkın sen bizle beraber alta girersin adam kalabalıkta çokta dikkat etmez gözünden kaçırır üst mü alt mı yazıyor farkedemez kaynarsın :)
evet bu olur.. sonrada bir sorun çıkarsa "aa ben alt almıştım ama dersin" kıvırırsın :DQuote:
Originally Posted by hizlioglu
beyleeeeeer. kartın seri numarası gişelerden okutuluyor ;;)
bende bunu diyicektimQuote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
ben kapalı doğuyu okuyunca ne anladım? kapalı tribünün doğu tarafı anladım yani batı tarafı varmış gibi=)=)saçma isimler koymuşlar.kapalının batısı yoksa,sadece bi tane kapalı varsa doğu niye demişler=)tuhaflar ya...
beyler benim iş biraz sarpa sardı .. pederle kavga ettik geçen gün o saatte nasıl dönücen falan filan zaten aramız iyi deildi ..
benim ismi listeye kesin diye eklemeyin .. ondan sonra gelemezsem önceden söylemiş oliim de küfür yemiyim bizi sattı diye ..
hafta sonuna kadar halledersem gelicem forma hazır, para hazır işi izni koparmaya bakıyo .. gelmeye çalışıyorum ama bu peder benim moralimi acaip bozdu yaff ..
Satma anlamına gelmez.. Sonuçta milletin işi çıkabilir, hasta olunabilir bunlar elimizde olmayan durumlardır.. Senin durumun çok normal.. Otobüs seferleri olacak yeni açıklandı.. Dönüş ve Gidiş rahat olacaktır.. Biz son ana kadar yinede herkesi bekliyoruz..
ya diyorum adam anlamıyo ..Quote:
Originally Posted by ermoon
önceki vukuatları örnek gösteriyo bana, gidiyosun geri dönmüyosun millette kalıyosun diye .. inşallah halledicem, halledemezsem de kusura bakmayın ..
beyler biletlerimi aldım...iki tane aldım bide benim kuzenim geliyor...
şöyle bi durum var benim amcamda kapalı kasa kamyonet var :D 2 tanede biletimiz var ben bir biletle kuzenimle girebilirsem geri kalan bi biletimide amcama verirsem çıkışta kamyonetle şirinevler metro(metrodan zaten otogar 15 dk.) ,rami,küçükköy gibi yerlere atabiliriz herkesi bunu ayarlama durumumuz nedir sizce?
Otogar'a gidecek olanlara çok rahatlık sağlamış olursun.. Yani en azından yakın yerlerde inip oradan taksiyle gidebilirler..
Bilet almana sevindim.. Bu durumda sende kesinleştin :)
evet bende kesinim eğer amcamı biletle içeri sokabilirsek süper olucak hızlioglu,hurmet,emre1905,sefa hepimizin dönüşü rahatlamış olucak ama girebilirmiyiz bilmiyorum...
İETT otobüsleri dönüşte gidişten 3 kat daha fazla otobüsle yolcu taşıyacakmış.. Bu sevindirici bir haber.
Ayrıca gerekli bilgileri ve beklenecek yerleri öğrenmek için ilk sayfamıza bakabilirsiniz..
http://forum.turksportal.net/vb/show...75&postcount=1
Şuan için maça gelenler 6 kişidir. Çok ilginç gerçekten.. Bunun yanında 2 arkadaşımız uzakten geliyor bu arkadaşlar gelmeseydi İstanbul'dan topu topuna 4 kişiyle gidecektir.. Vay halimize.. Neyse daha önümüzde sayılı günler var..
çok iyi olur ben dönüşü kesin ayarlarsam hemen bilet alcam sonra orda kalmıyımQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
herkesi dönüş için ayarlayacaz.. başka çare yok.. kimseyi ortada bırakmayız .. siz yeterki bizlerle birlikte olun, hep birlikte maçta olup takımımıza destek verelim..
:( :( :( :( of off gelmek istiyorum(:) (66) (66)
gel ozaman:DQuote:
Originally Posted by EreN
beyler dönemeyen bizde kalır yaaa...
eren niye gelmiyosun kardeş?
valla çok iyi haber görkem :)Quote:
ben 7,5 işten çıkıyom 8.5 stadın orda olurum
Olduk 7 kişi.. En az 10 olsun olsun hadi :D
yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz, yatcaz kalkcaz ve maça gidecez :D
son 6 gün
burada koptum işte :D:D:D:D:DQuote:
Originally Posted by ermoon
Ya Bakın Beni aşağı almanın yolunu buldum.Ben tansiyonu yükselmiş taklidi ya***am.Sizde itfaiyeye sesleniceksiniz.Sonra kapalı alt tribüne çarşaf gerdiriceksiniz bende bayılıp atlayacam.Ondan sonra aaaa düzeldim diyecem.Neyse Üst midemimi bulandırdı galiba ben altta kalıyım dicem.
Bu kadar basit.Nasıl plan ama :D :D :D
taşkın plan süper abi ya=)ya bi şekilde aşağı aldırcaz abi seni başka yolu yok yani.benim uğur diye bi arkadaşım da gelcek büyük ihtimal.bu siteye üye hatta bein de o üye yapmıştı...
ağalar bende gelcem 3 maçlık kombine var isim salih ama ben 16 yaşındayım siz
?
Gel gel iyi olur.
Ben Taşkın yaş 19,5 :)
ohbe bende sonunda kapalı alta geliyorum 8 kişi olduk arkadaşlar hatta + 10 kişi olduk ben+kuzenim+eniştem hatta + eniştemin arkadaşları :D
gelin gelin :D bölünerek çoğalıyoz mübarek
oo süper gelin tabi ya.. Birde Tarık, Mustafa, Tolga, Sefa, Eren gelebilselerdi..
tarık yattı kesin
benim de uur diye bi arkadaşım gelecek ama bilet almamız lazım ona...ben alcam da çok yoğunum ya alabilecek olan var mı beyler statta verim parasını...
anlaşılan kendim alcam...
şimdi biletixden geliyorum cayip sıra vardı ve biltetix kapandı malesef alamdım yarına kaldı artık çalışmıyor olsam şimdiye kadar almiştım
biletler bitiyor arkadaşlar
http://img206.imageshack.us/img206/7738/olimt2qu4.gif
arkadaşlar otogar ve bayrampaşa,şirinevler,yenibosna tarafına şöyle bişey yapsak iyi olmazmı....
amcama bi bilet alsak ortaklaşa bizi servis gibi atar kamyonetle ne diyosunuz bu fikre?
kabul ama ben parasını gelince veririm :D
hızlıoğlu sen ben ve emre galiba oralarda oturuyo 30/4 7 şer milyon veririz problem olmaz
hızlıoğlu kuzenim gelicek falan diyodu?
hayır ordan kargoyla yolla :n:Quote:
Originally Posted by hurmet
benim pederle cebelleşmem devam ediyo .. en yakın zamanda kesin bi sonuç vericem iki gündür adama yapmadığım yağcılık kalmadı yaf ..
sefa sen dersinki bi abiyle anlaştık şirinevlere kadar getiricekmiş o zaman bişey demez heralde :)
gelmicekmiş ama benim 1 ark gelebilir
benim demediğim şey kalmadı valla bıktım artık ya ..Quote:
galatasaray maçını izlemek yerine bu saatte bi kızla falan buluşcak olsam babam da hayır dese ellerinden öperim en azından kıza gelmeyeceğimizi söylemek için bi neden olur :n:
ama galatasaray sevgisi işte :n: kolay kolay bırakılmıyo :n: hala savaşa devam ediyorum, valla bugünde baya dua ettim maç için ..
saldır sefa!!!