Sevilla ' da 20-28 yaş arası oyuncular müthiş özellikle sobis ben alamadım ama sen almaya çalış sobis'i .
Printable View
Sevilla ' da 20-28 yaş arası oyuncular müthiş özellikle sobis ben alamadım ama sen almaya çalış sobis'i .
vestel manisa :)
hamburg st.pauli :D şimdi açıorm bakıcam nasıl bişe...almanya 3.liginde bu takım...bi yerde okumuştum bu takımı :D tek amaçları hamburg u yenebilmekmiş!!!! :D
Türk Telekom Lig A'dan Altay'ı öneririm.Çok iyi bir takım.
avrupada başarılı olabileceğim bir kulüp ama çok güçlü olmayan orta düzeyde bir takım. barcelona chelsea manchester gibi falan değil yani..?
Tottenahm
Fiorentina
At.Madrid
Arkadaşlar takımınızın attığı en güzel golleri müzik eşliğinde görüntülerini youtubede yayınlyalım tabiş adresi buraya yazınnn.
not golleri klip yapmayı bilmeyenler için http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=30723
bence psv oyuna baslamak icin en ideal takim cunku forumlarda verilmis olan yildiz oyuncularin cogu avrupali degiller bu yuzden yabanci sinirlamasi olmayan hollanda ligi takimlari elverisli gozukuyo bunlardan da en iyisi psv
Arsenal olabilir altyapısıda mükemmel
denizlisporu alın ve çok ucuz fiyata beykozspor'dan serkan gedik'i transfer edin... sizi kmse durduramazz :)
evet arkadaşlar ya çok sıkıldım gs fb bjk falan almaktan tsl de 4 büyükler harici tavsiye edebileceğiniz iyi bir takım varsa önerilerinizi bekliyorum avrupad a başarılı olabileceğim bişey...
Gençlerbirliği...Kayserispor...Manisaspor...
manisa iyi
ayrica keyseriylede basari yakalayabilirsin
Manisaspor ,kayseri
Dört büyükler dışında
Kayserispor(ilk tercihim)
V.Manisaspor
Bursaspor
Gençlerbirliği
Bursaspor Bursaspor Bursaspor
sakaryasporu al bir sürü yıldızı var hemde süper ligde banko ilk 7 ye girersin ilk sezon 2.sezon uefa 3.sezon şampiyonluğu kovala
süper yıldızlar
martinez
cangele(dehşet)
musa aydin
clayton
marcel m'bayo
okan yilmaz
murat erdoğan
ergün teber(kiralık)
bu oyuncular harika 3 takviyeyle az parayla çok ii bir takım kurabilirsin
bence
Martinez(GK)
Ergün Teber(DL)
Erdinç Yavuz(DC)
Ugo İhemelu(amerikalı çok uygun bir fiyata alırsın 100 milyar falan 2 sezon sonra 4 trilyon olur)
Musa Aydin(DR)
Clayton(ML)
Murat Erdoğan(MLC)
Eisner Loboa(süper bir genç 17 yaşında bu yaşta 11 e koy özellikleri şimdiden çok ii ve geleckte çok daha süper olacak)
Marcel M'Bayo(MR)
Okan Yilmaz(ST)
Franco Cangele(ST)
Forvet hattın çok ama çok güçlü
kocaeli bi süper lige çıksa da onla oynasak cm 01 02 de acayip zevkliydi kocaeli
bence manisa holosko meduna zelenka selçuk inan kanatlara adam bulabilrisen süper takım olur.sakarya ve kayseri de düşünülebilir
ben denizliyle ilk sezon 6. 2. sezon 3. oldum.ertesi sezon uefada 2. turda gruplardan çıktım.3. turda milana elendim
Ben sana beşinci büyüğü öneririm... Kayserispor!... ;;)
kayseri----->manisa----->bursa sırayla öneririm ;;)
ben sana önerim Eskiehirspor :)
Bursa
Kayseri
Manisa
kayseri,sivasspor,gençlerbirliği,
Sabit başlıklar var ;;).Kayserispor .
k.erciyessss
dene ve gor
denizlispor
Birleştirdim.
bu konu kapanır :D
Liverpool veya Milan
Roma...........
Valencia'yi al yada istanbulsporu. alirsin faruk namdari istanbulspora, o kadar
Chelsea-Lyon-Newcastle-Leeds unt çok sarıyo bu 4 tkm bu takımları zorlukj sırası olarak da görebilirsin.
tottenham newcastle lyon hikaye aldigin takim bir kere az da olsa avrupada bir kupada yarisacak sonra zevkli gecmesini istiosan direk liderlige oynayan bir takim almiyacakasin chelsea gibi bak benim onerim hertha berlin mokoena ve adu gibi genclerle gilberto yildiray gibi tecrubeli yildiz orta sahalari kullan ilerde de lakic ve pantelic i koy yoneti, az para veriyo ama mokoena yi alir adu yuda kiralayabilirsin ben oynuyorum cok sariyor bayern in arkasindan 2 nciyyim uefa da ceyrek final kisaca si tavsiyue ederim yani
tottenham hotspurs u önerebilirim.atletico madrid,valencia da olabilir.athletic bilbao da çok ilginç oluyor.sadece basklı oyuncu alabiliyorsunuz.çok zevkli.altyapı müthiş.ilk sezonumda son maçta 1 puan farkla barca yı geçip şampiyon olmuştum.oynadığım en zevkli takımlardan birisi.
Chelsea' ile nasıl zevk alıyorsunuz oyundan pek anlamıyorum.
Güçlü takımlarda oynamak pek haz vermiyor bana.
ParmaYi alin
Hangi takimi aliyim? Kariyer yazacamda
Newcastle zevkli olur kanımca çünkü her sene diğer ortalama takımlarla büyük bir mücadele yaşıyor avrupa kupalarına kalabilmek için :) dene derim..