x doğrum var. :n:
x doğrum var. :n:
halimiz duman amannnnn
ben tüm olaya vakıfım. editleseniz dahi mesajların orijinalleri elimde. Puanlarınızdan +25 bana aktarırsanız hasır altı ederim (::)
25 puan yok ki. :n:
bana birşey olmaz yönetimde tanıdıklarım var ;)
:icon_cool:Öyle olsun şimdi gidiyorum ama dönüşüm muhteşem olacak.. :icon_cool:
alayına isyan.. :n:
benimde m.vekili tanıdığım var dağıtırım ulen burayı. :p :p :p
döküldük mü ne ?
Benim de yukarida tanidiklarim var, amcam 14.katta oturuyor derim ve ortamin icine ederim, bu soguk espriyle :D
Neyse tamam konuyu amacından sapıtmayalım. :D Bu kadar geyik yeter. hadi kafeye orası boş burda muhabbet ediyorsunuz. :)
4 maç bilmişim ancak Ts,Gs ve Fb'nin puan kaybetcekleri düşünüp 3'üne de beraberlik vermiştim 3'ü de yenildi:D
Neyseki bu sefer üzülmüyorum :D
abi seninkide başka olay. 0 yerine 2 yazaydın az uçup. :p
Bu hafta 15 puanla 1. olurmuyum acaba :):) nasıl bişe ya şöyle bi baktım 4-5 galibiyet bilen çok çok çok az :D
3 maç bilmişim 6-7 puan gelse bari :D
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 21. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Gaziantepspor - Beşiktaş ==> 2 => Doğru Tahmin: 20 Verilen Puan: 3
Kayserispor - Bursaspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 21 Verilen Puan: 2
Konyaspor - Antalyaspor ==> 1 =>Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 5
İstanbul BŞB - Ankaragücü==> 2 => Doğru Tahmin: 11 Verilen Puan: 5
Trabzonspor - Denizlispor ==> 2 => Doğru Tahmin: 0 Verilen Puan: 9
Gençlerbirliği - Fenerbahçe ==> 1 => Doğru Tahmin: 3 Verilen Puan: 7
Hacettepe - Ankaraspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 4 Verilen Puan: 6
Sivasspor - Eskişehirspor==> 1 => Doğru Tahmin: 33 Verilen Puan: 1
Galatasaray - Kocaelispor ==> 2 => Doğru Tahmin: 1 Verilen Puan: 8
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
http://img27.imageshack.us/img27/6093/tahmin.jpg
21. haftanın lideri 4 maçı doğru tahmin ederek 19 puan toplayan Sekopej oluyor. Tebrik ediyorum kendimi. :p
Liderimiz ise yine TR.CaPTaiN. Tebrik ediyoruz kendisini. Sürprizlerin olduğu haftada ortalama puan alarak liderliğini devam ettirdi.
Crocodile1963 2 defa tahmin yapmış, 2. tahminlerini değerlendirmeye aldım. Denizlispor galibiyetini bilen çıkmadı, bu nedenle bu hafta kimse 9 puan alamadı.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Ben sadece 2 puan almisim, Serkan abi sen ise en cok puan toplayan kisi olmussun.
Kabul etmiyorum bu puanlamayi, Serkan abi acikla gercekleri. :D
1 puan. sıkar feys'le yine aynıyız. :n:
Galatasaray'ın kaybetmesine oynadım, kazandım.:n:
Çok dikkatli bakmadım ama 4'den fazla maçı doğru tahmin eden yoktu sanırım, ben olmasam 2 tane maçı hiç doğru tahmin eden çıkmayacaktı.:D
yuh be 1 puan almışım:D
8 puan.kısa günün karı..:0:
3 puan rezalet:D:D
11 fena değilimtrak :D
10 puan bu hafta için altın denebilir.. :D
6 almışız ya bu nasıl iştir.
1 puan :zuhaha Skandal :D
vay be 14 puan almisim :D diger haftalardan daha iyi
Rezalet,kepazelik :n:
En az doğru tahmin edilen karşılaşmaya 9 puan veriyoruz ancak en az doğru tahmin edilen maç Galatasaray maçı :) Çünkü Trabzonspor maçını doğru tahmin eden yok.O yüzden en az tahmin edilen maç o olmuyor bence.Burada bir mantık hatası var gibi.
12 puan almışız 16.sıraya yükselmişiz.İnşallah daha da yükseliriz.
mantık hatası yok kelimeler yanıltıyor seni Murat. hiç bilen olmasa da en az tahmil edilen maç Trabzon maçı ve doğru tahmin eden sayısı 0.Quote:
En az doğru tahmin edilen karşılaşmaya 9 puan veriyoruz ancak en az doğru tahmin edilen maç Galatasaray maçı Çünkü Trabzonspor maçını doğru tahmin eden yok.O yüzden en az tahmin edilen maç o olmuyor bence.Burada bir mantık hatası var gibi.
Bu durum 1 defa daha olmuştu sanırım ve orada da 9 puanı kimseye vermemiştik ya da ben vermemeyi düşünmüştüm ki bu hafta böyle bir durum olduğunda 9 puanı vermeyecektim. Daha iyi anlaşılması için kurallara ekleme yapılabilir.
9 da 6 yapmışım El Barto'nun tahminleri dikkattimi çekti o da yanılmıyorsam 9 da 8 yaptı..
Serkan Ankaragücü, Trabzonspor, Galatasaray maçlarını bilene ekstra puan istiyorum bu hafta :D Olmadı TR.CaPTaiN'den falan 3-5 kır dağıt bizlere :D