işte bu sözü ayakta alkışlarım :k: :n:
Printable View
Arkadaşlar Kadıköy'de buluşursak nerede olur fikri olan var mı? Bugün gezdim İstanbul'u.Kadıköy hakkında biraz fikrim oluştu.Stadın oralar falan..
hemen kendine pay cıkar :D
bu arada sağlık sorunlarımdan dolayı 1 saat macı cıkaramam,ilk yarıda kalede ikinci yarı amr de olursam tadından yenmez :D
Ooo Kaan abi de geliyomuş ben de mi gelsem :D
Aygün gelecek Zeytinburnu'nda Eren abisi karşılayacak onu.
ben etilerde oturuyorum ama kadikoyde uyar mac icin. ayrica stadin orda burger kingin karsisinda bitane paintball yeri vardi bir kere oynamistim, hala duruyorsa o da guzel olabilir
bende aygünü ilk gören olmak için zeytinburnunda olacağım :D
Aygün sen tek mi geleceksin gelirken yoksa velinde gelecek mi? :D
Abi daha kesin bi şey yok ortada :D
Aygün Gelir ise Zeytinburnunda onu karşılamak için 40 lira yol parası veririm :D Anca 1-2 saat durur geri giderim sonra :D
http://forum.turksportal.net/vb/show...41#post1564041
burdan devam :D
Okulda kapandı, gerçi hava karlı değil ama:D Bir maç daha güzel olur şimdi diyorum ben.
İlgilenen bile yok yahu :D
Senin geliceğini duyan gelmekten soğuyo bence Sekocan ilgilenmiyolar bile :D
Kadıköyde olursa gelirim kesinlikle:D
Seko'nun karşısında kaleci durabilir mi abi adam kaçmak için açılıyodur bu da öyle aşırtma atıyodur :D
Bi dahaki buluşma ne zaman ? :D
Eğer yaparsak (Ki umarım yaparız. :D) lütfen hava sıcak olsun, zemin futbola müsait olsun, yağmur-kar gibi hava olayları olmamış olsun.
Ve son olarak belki de en önemlisi benim bulunduğum kanattan atak yapacak (En azından yapmaya niyet edecek :D ki en son ya Mehmet kardeşim ya da Eren kardeşim niyet etmişti sanırım.) arkadaşlar kendilerine dikkat etsinler, yanlarında birer tekmelik, kask, dizlik gibi materyalleri yanlarında bulundursunlar çünkü her an futbol hayatları bitebilir. :D
Bir de o hava şartlarında buluşulup da bu havada buluşulmazsa harbi bravo bize !!!
Geçen buluşma neydi öyle yahu bir taraflarımız donmuştu :D
Gelelim la bursa'dan :D
Ben de gelirim buluşmaya :D dermişim.
Öncelikle ne yapacağımıza karar verelim. :D
Ayrıca cidden sıcaklık konusuna dikkat edelim, maça diye ya da aktiviteye de giderken sıcaktan kavrulmayalım :D :D
Bursa'dan geliriz dedik ses seda yok :(
Burak harbi gideriz olm:D
Bu arada buluşma Kadıköy'de olur, karlı havada sıcacık evimden kalktım, İTÜ Kampüsüne geldim. =))) Hiç anlamam paşa paşa gelirsiniz Kadıköy'e. :D
Maç yapacaksanız Oğuz'u çağırmayın bence adam yürüyen futbol oynayan avcısı gibi bişey :D Bu arada size koşan ama az teknikli Alex'e benzeyen guzide futbolumu izletemeyeceğim içinde üzgünüm. :)
Temmuz'da İstanbuldayım.Bende gelebilirim.
burak ile bana yer ayırın sonra vay efendim yer yok vsvs gibi cümleler sarfetmeyin :D
Oğuz abinin şutu hala gözümün önünde :D