Inter şampiyonluğun verdiği hava ve rahatlıkla çıkacak maça. Kazanırlar diyorum..
Printable View
Inter şampiyonluğun verdiği hava ve rahatlıkla çıkacak maça. Kazanırlar diyorum..
ROMA alır inşallah.
Beraberlik verdim iddaa'da o yüzden 90 dakika berabere sonuçlansın:D
kadroları görmek lazım...
temiz güzel bir maç olsun.
Zlatan oynayamayacak diye biliyorum Roma kuayı alacak bence
Romalılar vs. Galyalılar
Güzel maç olsunda kim alırsa alsın.
Maç penaltılara gider . Mancini kaçırır , İbo da kaçırır.Kupa İnter'in olur....
Maç penaltılara gider. İnter'den Crespo,İbra,Zanetti kaçırır. Roma kaçırmaz. Kupayı kaldırır.
Roma'ya verdim iddaa'da.O yüzden Roma alsın.Roma'da Totti yokmuş galiba doğru mu?Gerçi Vucinic'te kaliteli bir golcü ama...
orta saha ve defansı güçlendirirlerip buffonu elde tutabilirlerse juveyi çok güzel bi sezon bekliyor.
anca orta sıraları zorlarlar bu sene bence
Roma alır bu maçı.
o kadar deme Burak ilk 5'e girer belki.
Roma 3-1 ya da 2-1 gibi bir skorla alır ve kupayı kaldırır
Son senelerde hep Roma-İnter finale kalıyor.Tahminim Roma'nın kazanacağı yönünde..
Philippe Mexes'in golüyle ilk yari sonucu :
Roma 1 : 0 İnter
Mexes kornerden gelen ortada bomboş kaldı ve düzgün bir vuruşla ağları sallandırdı.İnter çeviremez bence.
Geri dönecekler...
http://www.sporx.com/images/1/34/6024_B_mourinho039.jpg
"Jose Pazartesi imzalıyor"
Karizmatik çalıştırıcı geri mi dönüyor?
İtalyan televizyonu Channel 4, Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho'nun Pazartesi günü İtalyan devi Inter Milan ile sözleşme imzalayacağını öne sürdü.
Eylül ayında Chelsea'den ayrıldıktan sonra mutluluğu çcoukları ve ailesi ile geçirdiği zamanlarda bulan Jose Mourinho daha önce yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon yeşil sahalara geri döneceğinin sinyallerini vermişti.
'Football İtalya' bu iddiasının yanı sıra Jose Mourinho'nun eski oyuncusu Michael Essien'e bu haberi SMS ile verdiğini de öne sürerken, Essien'in de eski hocasını takip edebileceğini öne sürdü. İtalya Serie A'da Mancini ile şampiyonluk yaşamasına rağmen başkan Massimo Moratti'nin Devler Ligi'ndeki dev hayallerini karşılayamayan İtalyan hoca ile Inter'in yollarını kesin bir şekilde ayıracağı ve Jose Mourinho'nun takımın teknik patronluk koltuğuna oturtacağı şu sıralar Avrupa'da futbol gündemini bir hayli meşgul eden konular arasında yer alıyor.
http://www.sporx.com/i/b.gif
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Montero bir yıldızdı.Artık oda kaydı...
İtalya Kupası Roma'nın!
Olimpiyat Stadı'nda son 3 sezonun Serie A şampiyonu Inter Milan'ı yenerek İtalya Kupası'nı dokuzuncu kez müzesine götüren AS Roma, Juventus'la beraber bu kupayı en çok kazanan takım oldu.
Geçen sezonun İtalya Kupası (Coppa Italia) şampiyonu AS Roma, geçen sezonun finalisti Inter Milan'ı Olimpiyat Stadı'nda konuk etti. Serie A'da da sezonu ilk iki sırada tamamlayan Inter ve Roma'nın kupa finali eşleşmesinde Emidio Morganti düdük çaldı.
Inter İtalya Kupası'nı 1938/39, 1977/78, 1981/82, 2004/05, ve 2005/06 Sezonları'nda olmak üzere 5 kez müzesine götürürken AS Roma bu başarıyı 1963/64, 1968/69, 1979/80, 1980/81, 1983/84, 1985/86, 1990/91 ve 2006/07 Sezonları'nda olmak üzere 8 kez gösterdi.
İki takım arasındaki 2006/07 Finali'nde AS Roma ilk maçı 6-2 kazanmış, rövanşta deplasmanda 2-1 yenilmesine rağmen kupayı sekizinci kes müzesine götürmüştü.
AS Roma [2 - 1] Inter Milan
36' [1 - 0] Philippe Mexes
54' [2 - 0] Simone Perrotta
60' [2 - 1] Vitor Hugo Gomes Pele
AS Roma bu galibiyetle İtalya Kupası'nı dokuzuncu kez müzesine götürerek Juventus'la beraber bu kupayı en çok kazanan takım oldu.
KAYNAK:Ajansspor Dış Haberler Servisi
Roma'nın kazanmasına sevindim Inter'li futbolcular maçı çok çirkinleştirdiler futbol izleyemedik nerdeyse ...
Inter Mancini ile hiçbir zaman başarılı olamadı bana göre Avrupada yoklar zaten Ligde dış güçlerin yardımıyla zar zor şampiyon oluyorlar Mourinho Inter'i kendine getirir belki hem Mourinho'nun başka seçeneğide kalmadı
Lampardda salı imzalar o zaman:)
Mourinho bence İnter'i Şampiyonlar Liginde istediği yere taşır ama onun İnter gibi karanlık bir takımda yer alması taraftarı değilim.
Bana göre de onun olmaması hata.Şampiyon olamadığı sürece gönderilecek bir hoca Donadoni eğer şampiyon olursa kendi ekolünün yaratmış olacak.
Bu haber doğrudur umarım.İnter gibi yıldızlar topluluğu bir kadronun Mancini'nin elinde çürüyor olması Milan'a karşı sempatim olmasına rağmen bir futbolsever olarak hiç hoşuma gitmiyor.Bakalım Jose ne yapacak İnter ile?
Oddo'yu almamakla büyük hata yapmış italya..
Roma'nın kazanacağını düşündüğümü belirtmiştim.Kazandılar.Tebrikler Roma..