sadece biz değil tarık abi,ben,ilhan abi ,şemsi,baran,batuhan,hamza abi ölüm orucuna başlayanlardır.
yapılan hakıszlıkları Guşluk FMden duyan ceza da ölüm orucuna girmiştir...
Printable View
Batuhan neden bizi yalnız bıraktın..:D Bu bir ihanettir...:D.Gereken açıklama gelmezse gerekn yapılacaktır :D :D :n:
isyancı arkadaşlara bi şarkı gömdermek istiyorum
kapı acık arkanı dön ve cık...
olay adam bir sayfa önce olaya el koymuştu ama :(
ben ölümüne guşum!!! neyse ben gidiyorum burası ceyhuna ve şemsiye emanettir
Burası kafe hayata dair herşey konuşulur
ne guşu uleyyyn biz C@fe ciyi asıl siz guşcusunuz :D :D
OLAY ADAM KONUŞTU
Turksportal'da Büyükpivot nickiyle tanınan Göktuğ, en son "Cafe'de Fm konuşulur mu, konuşulmaz mı" başlığındaki tartışmayı yaratmıştı. Bu tartışmanın nedeni Göktuğ'un Fm konuşması, Şemsi'nin konuşşşma lan demesi, Göktuğ'un da buna sert tepki göstermesiydi. Sonra Göktuğ aradan sıvışmış, Cafe'de ise tartışmalar ve hatta kavgalar başlamıştı. Biz olay odam Göktuğ'u bulup konuşturduk.
FM Hayat Tarzıdır
-Ben bu konuşmaya başlamadan önce Şemsi yi kınamak istiyorum. Çünkü FM alelade bir konu değildir, bir yaşam biçimidir. FM Cafe'de de konuşulur tuvalette de. Buna kimse karışamaz
Yalan Söylemeyin Lan
Kavga çıkardıktan sonra sıvışıp sıvışmadığını sorduğumuz Göktuğ bu iddialara sert yanıt verdi:
- Yalan söylemeyin lan. Ben eve gidip akşam yemeği yemek için Cafe'yi terk ettim. Hatta akşam yemeğim kızarmış tavuk ve patatesti. Siz bana bu çirkin iftiraları atıyorsunuz. Alırım Kalemlerinizi elinizden hapse attırırım sizi süründürürüm. Gebertirim. Oyarım.
Gerçekleri FM Yazar, FM'yi de Göktuğ Oynar
Son fikirlerini sorduğumuz Göktuğ'un lafları bunlar oldu:
-Krdeşlerim. Hepinizi FM oynamaya davet ediyorum. Darağacında olsak son sözümüz FM. Ama şunu da unutmayın. Gerçekleri FM yazar, FM yi de Göktuğ oynar.
Kaynak: Anadolu Ajans
selamun aleykumm .. oleyy bursaspor kupadakı maçını aldııı:D oleee
sabahtan beridir diyoruzki burası c@fe burada herşey konuşulabilinir ama sözlerimizi hep çarpıtıldı yok böle bişi sonra bizim tarafımızı yanlış gösterdiler:D :D
[QUOTE=LaKe;424979]Bak bak bak bak :p Yakışmadı Şemsi şimdi :D Hem ilk başta dedinki yok konuşmayın etmeyin şimdide öyle diyosun :p Bak ben sana diyorum KONTRATLA hallolur bu iş :D
Aylık 20 rep puanı + gol bonusu
?? Ne dersin ??
:n:[/ QUOTE]
çok isterdim mert ama yollarımız ayrı mert ben c@fe ciyim sen guşlukçu:D biz ayrı dünyaların insanıyız mert
şemsiyi almayalım onu dışlayalım allahalah :D
çok isterdim mert ama yollarımız ayrı mert ben c@fe ciyim sen guşlukçu:D biz ayrı dünyaların insanıyız mert[/QUOTE]
alın size bi şarkı daha ismail ykdan git hadi git :)