a.selam hoşgeldin :rolleyes:
bizde tam diyorduk ne olacak bu guşluk'un hali :roll: gerçi bugün bayağı mesaj atıldı, ortalamanın üstüne çıktık yaz sezonundan sonra :D bunada şükür
Printable View
a.selam hoşgeldin :rolleyes:
bizde tam diyorduk ne olacak bu guşluk'un hali :roll: gerçi bugün bayağı mesaj atıldı, ortalamanın üstüne çıktık yaz sezonundan sonra :D bunada şükür
Ne yazı ya ne yazı, yaza kalmadan eski günlerine dönecek. Bu yaz gerçi daha çok var ama ben pek olamayacağım gibi belli değil;)
:rolleyes: hoşbulduk
guşluk "sana söz yine baharlar gelecek !!!" diyoruz yani topluca :n:
bak yine kimsesiz kaldı guşluk ;)
2 kişi paslaşıyoruz sadece :D
Uyanık olan TSI sakinlerinden guşluğa mesaj atmalarını bekliyoruz...:D
selam guslar nasılsınız
Ben giderim yatağıma
Burda daha fazla durma
Guşlukta yem olma
Yaklaştırmam yanıma
İğrenç bir şey oldu ama olsun, gece gece bundan öte olmuyor {gerçekte de hiç olmuyor zaten :n:} Neyse hepinize iyi sohbetler.. ;;)
Aslında uykum yok ama çıkıyorum. Şöyle uzanayım, bir düşüneyim, ne oluyorum ne yapacağım, kendimle başbaşa kalayım uzun zamandır pek yaşadıklarımı tartacak zamanım olmadı.
Hadi iyi geceler, bence siz de eğer yapmıyorsanız kendinize vakit ayırın, ne oluyorum, ne olacağım diye kendinizle tartışın, özeleştiri yapın, kötü yönlerinizi sesli olarak kendi yüzünüze vurun; bakın görün ne güzel rahatlayacaksınız...;;)
(Ne dedi bu adam diyorsanız tekrar okumayın boşverin, bu aralar kafam yoğun yazdım aklımdan geçenleri:))
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: estağfurullah
selamlar iyidir sen nasılsın ?Quote:
Originally Posted by fenerbahce_1907
===========================
gidenlere iyi geceler kalan sağlar bizimdir
dediğin şey çok güzel ama aynı zamanda da zor be Serkan :confused: (kötü yönlerini insanın kendi yüzüne vurması) herkes bir nebzede olsa yapıyordur bunu ama tam manasıyla başarabilenlere helal olsun gerçekten..
merhaba arkadaslar,bende geldim
keyifleriniz nasil
not:yahu burada kimse yokmu,sansa bak ben geliyom herkes cikiyo
selam millet nasılız
keyifler dalgalı ;)
sizde nasıl inşaallah ?
iyi yapmışsın :D
bu gece iyiydi guşlukçuların performansı :)
yok eski tadı tuzu buraların :S
devlet büyüklerine karşı uzun süreli tatil yapmaları için "guşluk gönüllüsü" olarak propagandalara başlayacağım böyle giderse :n:
merhabalar..
Aleyna ve Aleykum selam Özkan abı..
Aleykum Selam kardesım, hamd olsun..
Aleyna ve Aleykum Selam eyvAllah sen..
Merhaba, qenCTımsahLı yenmıssınız yıne 4-1 bı ara mac kaybedın abı yaa :D
İyi geceler herkese.
EyvAllah Ayquncum tesekkur ederım..:)
evet cafeyi geleneksel olarak haftasonları yine ben açıyorum
selam ahali keyifler nasi;;)
hee saat ilerledikce artar merak etme:D
selam turksportal alemi :D