ben yapmadım sende yapma :D
Printable View
Yapmıyorum ödevleri. En fazla iki tokat yerim varsın oslun :D.
bende 1 alırım nolcakki :D
Evet beyler dolu yağışımız başlamıştır hayırlı olsun...
burda yok :D
hafif yağıyor mersinde (güneyin incisi :) )
Selamlar...
aleykumselam :)
s.a beyler an itibarıyla evdeyim :n:
A.Selam.Emre abi.Sen nerede oturuyosun...
mertere yakın biyer dostum sen nerdeydin??
bakıyorumda bizi hiç takan yok:D beni beğenmiyormusunuz:D
ömer hoşgeldin.ayıp ediyosun takan olmazmı yeni geldik daha :)
"4. levent sosyetiğiz ha" muhabbeti yapmayacam çünkü epey yapan vardır ve sıkılmışsındır diye tahmin ediyorum. :)
ne biliyim abi yolda çevirelim 100 kişiyi 99u levent adını duyunca sosyete demezse neyim :n:
kağıthane çeliktepe o tarafta 4 levent dimi??
hoşbuldukda yer yok galiba:(:D
gel ömer gel şu arka masayı sıkıştırırız "abicim sen biraz şöyle kaysan müşteri ayakta kalmasın" :n:
ben geldim masayı boşaltın :n:
Abi Sanayi Mahallesi diye bi yer var burda(ki bende orda oturuyorum:D)resmen Palet bölge.:D Yani bir insana ceza vereceksen Sanayi Mahallesinde oturmasını sağla o kişi sana ölene dek söver.:D.Gazeteye iş ilanı veriyoruz,arayana adresi veriyoruz en sonuna Sanayi Mah. deyince karşıdaki insan "hmm neyse deyip" kapatıyo.:D.
Ama Allah'ıma bin şükür ki 2-3 ay sonra Çekmeköy'e taşınıyoruz...:)
ooo aygün gelmiş hoşgelmiş :n:
biliyorum abi orayı mavi mavi minibüsler geliyo o tarafa dimi her daim tıklım tıklım olan.hadi bakalım hayırlısı olsun kardeşim.
yok aygün daha ısınma turları sen gelmeden başlarmıyız hiç :D
s.a TSI gençlik..
Amanında Amanın Kim Gelmiş :p Erdem abi gelmiş.Selamlar.
a.s murat hoşgeldin.ya beyler bişey soracam bu windows movie maker varya ona benzer bi program bileniniz varmı???
ya bi komuşunun çocuğunun fotoğrafları varmış onlardan bişey hazırlıycam yani resimleri slayt yapmak için.aa bak bu senin uzmanlık alanına giriyodur sahi dimi?? :)
abi sen niye yapıyon komşunun çocuğu yapamıyomu :D
abi powerpointten olmuyomuki???
yapıyoda bilgisayar arızalıymış aygün rica ettiler yoksa 1 yaşında olduğuna bakma ben kullanamıyorum laptop mouse kullanıyo velet :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla bilmiyorumki murat hiç denemedim ama olabilir bak bi deneyeyim ama Erdem den bi cevap alalım o işin kurdu. :)
bill gates kim şimdiden geçti onu çocuk yakında patlatıyor bombayı windows linux mac halt etmiş bi işletim sistemi sürecekki piyasaya sorma :n: