tek sorum olacak i. toraman mı gökhan zan mı
Printable View
tek sorum olacak i. toraman mı gökhan zan mı
nerdesiniz kafeciler cevap verin
tekrar geldim:D nasılsınızz
Gokhan Zan
Merhaba cafe halkı.Bende geldim dershaneden.Saçlarımıda yeni tarz yaptım süper oldu.:D
Hoşgeldin :)
Hoşbulduk.Ya kankim hastalanmış ona üzüldüm.:(.İnşallah çabuk iyileşir.Arkadaşlar Atletico için iyi bir DC söyleyebilirmisiniz?
slm c@fe milletinin insanları nabersiniz
İyiyiz sağol Şemsi.Bu arada DC buldum.:)
Daniel Jarque.
Selam yeri olmuş buraları. :p Erdem asbi bi kural koymuştu selam yok artık diye unutulmuş.:p
Bence deminde bahsettiğimiz İ.Toraman'ı al. Adam hem duran top ustası, hem iyi kafa vuruyor, hem top sürüyor, hem markaj yapıyor. Top kapmasıda idare eder. En iyi Türk DClerden biri bence. Her oyunumda alırım :D
şşş sizide 2 dakka bırakmaya gelmiyo ha. kesin len gürültüyü. kafa dinlicez şuda.:D
Bak Mehmet kaşınma ha...:D:D
Arkadaşlar AB dışı oyuncu alamazdım o nedenle Jargue tercih ettim tavsiye edrim.
ben geldim
ben hep gariban takımları alıyodum şimdi değişiklik yaptım chelsea'yi aldım riquelme yi transfer ettim süper geçiyo oyun:D
Bende Atletico ile devam ediyorum bakalım neler olacak?
Yalnız bana bir tane AM RC veya AM R lazım..:)
merhaba yine ben
bi gitte kurtulalım senden şemsi (şaka:D)
Hoşgeldin Şemsi yine ben.:)
Şemsi buradan çık seni istemiyorum.
Hayır arkadaşlar kavga etmeyin.Buna Şemsi karar versin.:)
Bu arada Atletico ile Cadizi ilk yarıda 9 golle boğdum ama 2.yarıda hiç atamadım..:D
asıl ben seni istemiyorum lan çık git benim olduğum yerde senin işin ne:D
Dipnot:tosun msn e gel konuşcaklarım var
Ya bırakın şu boş muhabettleri, istiyorum istemiyorum falan.. Adam gibi konuşun. :D:D
Dağdan gelip bağdakini kovma ne oluyor bu arada tosun yarum sende msn girme bakayım... :D
Batu sen bende ekliydin ama hiç açık görünmüyorsun.İstersen yeniden ekle [email protected] ...