bende kendime su ısmarliyim..
:yaşasınsoğuksu!smilley:
Printable View
bende kendime su ısmarliyim..
:yaşasınsoğuksu!smilley:
tamam sakin kötü bi espri olabilir ama bu kadar kızma sabahın 5 inde bundan iyisini yapamazdım kötü espri yaptığım için herkesten özürler:D
suyuda bizden isteseydin :DQuote:
Originally Posted by ermoon
o kdr değil cnm ben su alırım kendime sağolun yinede ama suyu alıp gelene kadar suyun yanına iki üç bisküvü alabilirsem iyi olur :D
bu arada sefa kötü esprilerden vazgeç, :n:
benden herkese rep dağıtim.. tsi forumlarında bi ilk :D
hamza nerdesin :D (taktım bendeye ya :D)
aaa tamda bisküvi yiyordum...Quote:
tamam vazgeçtim senin gibi sitemizin nadide yazarlarından birini sinirlendirmektense 3 gün sigarasız adana dürümsüz(tek lavaşlı) ve şalgamsız kalmayı tercih ederim:D (bu da mı kötü??)
ne güzel.. afiyet olsun benden sana bi ice tea limon boğazında kalmasın :D
:dünyanınengüzeliiceceğiicetealimonsmilley:
sefa nolur konuşma.. bana bişiler oluyo mesajlarını okudukça :D:DQuote:
Originally Posted by SefaReis66
abi sen ermisin yaw bi kutu icetea limon war önümde ama içi boş :)Quote:
ama çaktırma dedim dimi yani herkesin önünde aaa bidaha söylemiyecem bişi sana :n:Quote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
bilmem belkide diette sadece onları yediğim için olabilir mi :D
abi tamam yaw kendime üç gün espri yapma yasağı getiriyorum, getirdim
yanlış!Quote:
getirme, tamamen unut espri yeteneğini (olmayanı) :D:D
ohooooo sen asıl kilo yapan içecekleri içyon yaw iç icetea yı al kiloyu ye tatlıyı çıkar hakkıyı :DQuote:
eee ama napim cnm bu sıcakta kola mı içim gazlı gazlı ögh :sevemedimcolayısmilley:Quote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
bu arada sefa'ya dedik ama sende bi ara vermeyi dene :D
aslında var yetenek te saat geç kafa fazla çalışmıyo bu da esprilerin kötü olmasını sağlıyor yarın saat 5-6 gibi uyanınca futbol bölümüne gelip ordaki konuyla ilgili süper espriler yaparım:D
aslında oda doğru en iiisi hiç bişi içme biz sefayla vardiyalı çalışıyoz :DQuote:
şimdi bişi diyecem ama.. sefa sana değil :D
ya olmaz böyle bişi niye hep benim başıma geliyo.. 3-2 yendiğim maçı 90+3'te penaltı ile 3-3 yapıyolar aaaa :nefretediyorumbazenfmdensmilley:
bana mı dicen? :D arada banada oluyo deli oluyom :mad:Quote:
:D:D :bazenbenimdebaşımageliyorsmile: :normalkarşılasmile:
buradayım abi buyurQuote:
ışıkları kapattım gün ışıyor
:gözümdeuykuyoksmile:
:neysearkadaşlaryatıştırdısmilley: :D
allahtan namağlup devam ediyorum yoksa.. :n: 18 maçta, 14 galibiyet 4 beraberlik.. pof :D
doğrudur.. bendede kapalı ışık güzel bir müzik ve fm :DQuote:
Originally Posted by nart_susruko
su ve bisküviyide unutmayalım
azrail burdamısın bu azrail inde başına bişey geldi bi saat önce çıkıcam dedi adam hala burda ve hiç konuşmuyo allah korusun ne oldu acaba:D
: ohooobaşkaneistiyonsmile: hangi takım kaçıncı sezon?Quote:
sen azraili bırakta görkem hala burda görünüyo :DQuote:
görkem pc başında uyuyo azrail de heralde laptop la koyun koyuna uyumaya başladı:D
bunlar bizi kandırdı hala burdalar :D
kameni, aslında fm oynamıyodum cnm sıkıldı GS ile açtım.. şu friendly maçları izleyince greats olasım geliyo :D tüm yabancılar, türkler sattım en baştan kurdum işte ii gidiyo :D ilk sezon daha be :D
bende bu 10 yıldır şampiyon oluyoda ondan böle sinirlendi sandım :D
kandırazmazsın beni... die bi şarkı geldi aklıma :D
hehe :D yok olsam ne güzelde.. aslında fena değil ligi söyeldim.. türkiye kupasında ne gol yedim nede yenildim.. uefada 2.turdayım bakalım :D
iii iii ortaya kalström ü alabilirsin... (bi an kendimi oyuncu önerme topic inde sandım)Quote:
bugün amma çok muhabbet etmişiz öle ya sayfalara baktım 61. sayfada konuşmaya başlamışız bugün ve bugünün ilk mesajı 902,mesajmış şimdi 79, sayfa
1180 tane mesaj var cafe turksportal rekorudur bu zannedersem:D
jose sosa'yı aldım.. hiç denemedim ama forumda gördüm.. ortaya uyum sağladı özellikler 20 çoğu :d
bu arada ben gene sinirlendim :D uefaya 4 maç kala mondragon sakatlandı..
aa hava aydınlandı :D
ne çenesi düşük bi forumuz biz :DQuote:
bu gece coştu burası yarın gece bi kaç kişi daha gelsin daha şen şa.k.r.a.k olur