a.s mertcan.
kasmayacaksın Aygün çalıştıysan unutmazsın kesin gelir aklına ama dua et sınav esnasında yada sınavdan önce gelsin :)
Printable View
a.s mertcan.
kasmayacaksın Aygün çalıştıysan unutmazsın kesin gelir aklına ama dua et sınav esnasında yada sınavdan önce gelsin :)
aygun senin şu okulundan bıktım yaw..:D
95 alan kişi ha vay be :) valla benim matematiğimin iyi olduğunu söylerdi hocalarım lisede ama hep 2 gelirdi nedense. :D sorardım hoca derdiki olum sen derste yapıyon ama sınavda yapamıyosun.ee hoca derdim derste yapıyorum işte neden hababa 2 veriyon. :D sonra ÖSS de 36 net çıkarmıştım mat+geo :n:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bahane yok bahane yok :n: öğrenci her şartta ders çalışmayı bilmeli :D
pek parlak bi öğrenci değildim Aygün sözelim berbattı halada öyle sıfat zarf zamir hala bilmem :D
Çok parlak öğrenciymişsin tebrikler :D abi sıfat nedir :D
sıfatı bilmem ama sıfatsız ne onu biliyorum :D
Çok zekisin yav :D Bu Dersanelerde niye hep beni arıyolar arada bir dersane sınavlarına gittiğimde çalışkan olduğum için hep iyi dereceler alıyorum :) keşke çalışkan olucağıma tembel olsaydım daha iyiydi :D bir türlü yerime oturamıyorum ikide bir arayıp en yakın zamanda dersanemize gelin sizinle görüşmemiz lazım diyolar :)
Haftasonu gidiyim bakıyım neler diycekler.Ama çok yağ çekiyolar :D
vay be bizdende üste para istiyolar be :D
Benim matematiğim çok iyidir.Sınavlara hiç çalışmazdım.Ama 90'ın altında da hiç almazdım.ÖSS'de Cebirden hiç yanlışım yoktu.Geometri ve Matematik toplamında ise sadece 1 yanlış.(Oda çok sıkışmıştım son soruyu sallamıştım..:D)
Sözelimde fena değildi.Toplam Sözelde sadece 7 yanlışım vardı.Aslında İstanbul da iyi bir ÜNİ'ye gidebilirdim.Ama okumak bana göre değil...;;)
eşelemeyelim kardeş ....
Emre abi 1000.ci mesajın hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim Aygün kardeş.
Emre Abide 3 yıldız aldı..
(uu) (//ö) (k) :66: (a) :o: (//e) :e: (dd) (ı) (/0) (v) (44) (//j) :k: (/8) (/h) (pp) (/7)
Hayırlı olsun Emre abi....;;)
ooooooo teşekkürler çok mesud oldum :)
erdem abi seninde geçmiş 1000.ci mesaj kutlu olsun :p
(44)(44)(44)
Erdem senin için biraz geç oldu ama kusura bakma artık :)
Neyse beyler ben 15-20 dakikalığına çıkıyorum.Malum İşten eve gidiyorum..
Herkese iyi akşamlar mutlu olmak için Erdem Kariyer okuyun...:D:D:D
eyvallah Erdem.
bende 21:30 da gelicem :)
Aygün saat vermiş yaw:D
Ödevimi yapmak isteyen var mı ?
oleeey çok mutluyum dün kaplumbağa almıştım ama doğal olarak alışamadılar 2-3 gün hiç yemek yememeleri doğaldır ben genede yem verdim yemediler
evcil hayvanlarla ilgili foruma üyeydim orda pişmiş et yedirenler vardı bi deniyim dedim hemen yediler etleri :) çok mutluyum
Hayırlı geceler..:)
sanada serhat ;;)
Hadi benden bu kadar yarın görüşmek üzere Selametle.
İyi geceler srt ;;)
Gel paskalya tatili,geleceksen gelde 16 gün kafamizi dinleyelim!
Selamlar :)
ne paskalyası yav ? :)
Burada paskalya bayrami var,31 martta 16 gün tatil olacak okullar,onu bekliyorum :)
tüh be keşke burdada olsa :)ben kaçar size iyi geceler ;;)
Hadi sana iyi geceler :)
Bende gidiyorum.Kusluk kapansin!