300 e yakın msj attık bi gecede bunların yarısı benim ve carlos un iğrenç esprileridir kesin:D
Printable View
300 e yakın msj attık bi gecede bunların yarısı benim ve carlos un iğrenç esprileridir kesin:D
kesin :D
takıma nazar değdi :D neyse
bizi onlar yarattı yannız bişi sölicem 1-2 gün içinde türksportaldan enstantenelere gircek konuşmalarımız oldu görürseniz şaşırmayın :D
konuşmaların yanı sıra ben sefa ile senin esprilerinin gireceğini zannediyorum :D
girsin ya millet gülsün biraz :DQuote:
Originally Posted by ermoon
ama millet gülüyosa espriler güzeldir bu saate göre güzel espri yaptığım kanaatindeyim ama beğenmeyen olabilir kimseyi zorla beğendiremeyiz saygılarımla sefareis:D
tabi tabi gerek zaten :D
neyse.. bendende mola.. yarın spor var.. bu göbek nasıl erir :D
herkese iyi sabahlar..
hamza, carlos, sefa ve hala burada olmayı başaran görkem ile azrail
görüşürüz :D
görüşürüz dostum :byebyesmile:
:hepinizisevdimseviyorumsmilley:
bye!
Görüşürüz Eray
iyi sabahlar
:yinezabahettiksmile:
:görüşürzeraysmile: :allahrahatlıkversinsmile:
aboooo bizim burda kuşlar ötmeye başladı!!....
burda da ötmeye başladı dengesizler biz uyumaya başlıcaz biraz sonra bunların yüzünden onu da yapamıycaz:D
nese beyler ben yoruldum kendinize iii bakın yarın gecede bekliyom ii geceler :uykucusmile: bye!
espri kopardı yine :D
hadi ben de kaçıyom gece için herkese tşk güzel gece oldu herkese ii uykular yarın gece devam ederiz muhabbete :iyiuykularsmile: sabah maniche galatasaray da haberlerini görmek dileğiyle bye bye
herkese iyi sabahlar
:burdakargalarişebaşladısmile:
Herkese günaydın :D
günaydııın:D
Nasılsınız? :)
Günaydın millet..
Ya canım online fm oynamak istedi :D Benle oynamak isteyen varmı millet :D
günaydın turksportal ahalisi....
Günaydın.. Bir daha oturmayacam gecenin bi körü.. Bu saatte kalkılır mı ya :)
:D ama kabul et dün gece güzeldi... bende 12 de kalktım :S
tünaydın beyler nasılsınız :) dün geceki muhabbet süperdi ama ben yattıktan sonra kapattığım halde siz kapatmadı demişiniz valla kapamıştım bilgisayarı yaa nası oluyoda görünüyodum anlamadım valla :)
selam millet herkese günaydın ben geldim espriler de geldi başlıyorum biraz sonra:D
heralde çıkış yapmadın ....
aman sefa gözünün yağını yiyeyim adam gibi olsun :D
oooo muhabbet buraya taşmış
:yineiçiyormuyuzsmile:
hiç uyumayanlarda var lütfen öyle yok 3 saat yok 5 saat uyuduk deyipte kırmayalım birbirimizi :D
:içelimbeyasmile: hiç uyumadın mı helal olsun annem bağırmasaydı bende durcaktım :D
ben ne zaman kötü espri yaptım he şimdi kalbimi kırdın :içmeyedevamsmile: :hepberaberiçelimsmile: nart maniche işi ne oldu bi haber var mı