allah gitti kupa :D
Printable View
allah gitti kupa :D
En büyük Liverpool ezip geçicek hashüs hocamı Liverpool Al getir kupayı :icon_smile: (/0)
O kupa giderse yakarız o stadı...
Hadi Catanazaro at artık golü. Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Kalmadı.Geçmiş olsun.İkincilikte başarıdır.Tebrikler hocam.
Kalmadı derken penaltılara kalmadı.Bir arkadaş penaltılara kalacak demiş de :)
Olsun hocam,tebrikler.
Yazık oldu. Seneye artık.
Bu Bile Yeter Hocam (:
Veee Liverpool kupayı aldı aslanım liverpool hocam balın tutmadı bu sefer :icon_biggrin: (dd)
geçmiş olsun hasan hocam.
:n: Save Almadan Oyundan Kaçtı Müdür Load Yapıp Yeniden Oynucak :uzgun:
Bu acıya yürek dayanmaz. Ligin son haftasında lig şampiyonluğunu , ŞL finalinde uzatmalarda kornerden yediğimiz golle Şampiyonlar Ligi kupasını kaybettik .
Bu sezon gerçekten başarılıydık fakat sezon aşırı derecede zor ve stresli geçti.Çok yoruldum. O yüzden affımı isteyerek istifa edeceğim ...
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/14250.png
hocam kariyeir bitircekmisin :) istifadna sonra takımmı alacaksın
Hocam Devam et bence biraz mola ver 1-2 gün .
helal olsun nerden nereye bir rüya gibi yaşadık valla::::
Yapma allah aşkına hocam! 15.sezon artık ipler kopar sen ligdede kupalardada acarsın farkı bi düşün emeğe yazık takım ve finans hiç olmadıgı kadar iyi yapma allah aşkına canımız sagolsun yav.
1 Kupa gider 5 kupa gelir burada bırakılır mı bu takım yahu?
Beyler sizde anlayış gösterin 14-15 sezon oynamış adam. Tanıdık-topçu kalmamış artık :) Bence devam etmeli ama gerçekten ayın kariyeri ödülünün tek sahibidir diyorum.
Sonuçlar ne olsa :)
Süpersin Hashüs hoca :)
Hasan Hüseyin Hocam bu sezon başarısız olmadık ki istifa edesin. seneye elimiz daha güçlü olacak. Senden bizi seneyede heyecanlandırmanı istiyoruz. Kıl payı kaçırdık ama bu senenin galibi biziz... :) Ayrıca bu seneki performansınız ve Ş-Ligi ikinciliğiniz için tebrik ederiz.. Sabırla bekledik merakla izledik ve devamını bekliyoruz...Kolay gele..
Hocam şakayı felan bi yana bırakalım sen bu takımı bırakırsan ben kimle uğraşırım önce beni düşün :icon_smile: Neyse sonuçta bi başarısızlık yok bırakman için nedende yok demektir :icon_smile: Tabi bunları moral vermek için söyledim doğruluk payı tartışılır :icon_biggrin:
Futbolun tek kazananı olur Hashüs hoca,yarın sen kazanırsın :D Üzülme :D