Sağ olun arkadaşlar ya kitap ya DVD aramalarını bekliyorum. Programda iki gündür ismim okunuyor geçen günde soru sormuştum. =)
Printable View
Sağ olun arkadaşlar ya kitap ya DVD aramalarını bekliyorum. Programda iki gündür ismim okunuyor geçen günde soru sormuştum. =)
guş var mı ki burda ??
Uzun Zaman Sonra Merhaba...!
nasılsın aykut..
başka guş yok mu yav..
Var var..
Hadi canlandırıyoruz buraları. Gelin de iki lafın belini kırarken yardım edin :n:
SeLam beyLerr..(:
hakikaten uyuyan guşları uyandıralım hep beraber.. :D
Nasılsınız?
Malum nisan ayına giriyoruz, havalarda sıcaklaştı. Ortalık cıvıl cıvıl :p
Gel bir de bize sor bunu Umut,burada havalar halen soguk,hatta gecen gün lapa lapa kar yagdi.
Baran doğruyu söylemek gerekirse ben soğuğu özledim abi :)
OrtaLık cıvıL cıvıL havaLar güzeL,geLde bu şartLar aLtında ÖSS ye hazırLan :0:
Soğuğun nesini özLedin biLader sen :)
Bahar zamanını hiç sevmem. Bana hep kötü şeyleri hatırlatıyor. Hani kötü ne yaşadında hatırlatıyor diceksiniz. Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Ama dışarı çıktığımda havanın hali felan bilmiyorum. Bilinçaltı birşey olsa gerek.
ben de sıcağı özledim adanayı ah şu sınavlar bitse de bir eve gitsem..
:guslukcanlandismile:
Kızlarda açılıyo saçılıyo birde bu yönden bakın :icon_biggrin:
guşluğun canlanışı şerefine içiyoruz herkese benden çay..
"Şakir'e yok.:("
Ayrica yazin Guslukta canlaniyor,sabaha kadar doyumsuz muhabbetler oluyor,aman sabahlar olmasin tadinda :)
evet baran canlansın. valla özlemişim uzundur girmiyorum turksportal'a guş kan kaybediyormuş.. :D
:kafiyelioldusmile:
Aşk meşk oLayı yazında güzeL gider Umut :) Daha bi güzeL ayrıca bence :)
herkese benden çay söyledim ama baran şimdi senin oraya gidene kadar çay soğur en iyisi ben sana soğuk birşeyler gönderim. :D
Vallahi ben de tam tersi bu durum,kisin eve hapsoluyorum,hayatimin en keyifli günlerini yazin yasiyorum.:) Yaz tatilini beklemeye koyuldum simdiden,izmiri özledim :D
Oguzcugum sen oradan bi cola yolla bana,kafi benim icin :D
Bende kışın inzivaya çekiliyorum. Kışın inziva olayı bana birşeyi anımsattı ama :icon_biggrin:
Ayrıca kışın herkes inzivaya çekilir, işten eve evden işe, okul varsa; okuldan eve evden işe :)
bu guşluk muhabbeti insanın karnını acıktırıyor..Zula'dan cipsimi çıkarim hemen.. :n:
Kışında tadı başka ancak Bu Gebze de beLediye yıLLardır dogru dürüst aLt yapı çaLışması yapmadığı için kar yağması,yağmur yağması işkence haLine geliyor,sokağa cıkıp geLiyorsun camura batmamak eLde değiL :) yazın yine kurak murak ama kendi açımdan güzeL geçiyor :)
ehueheu bir imamı dicem ama @disco :n: sanırım tahmin ettiğim şeyden bahsediyosun..
Vallahi ne anladın bilmiyorum. Öyle bir laf ettim ki isteyen istediği yere çeker götürür. ehueuehueuhe :icon_biggrin:
artık benim fesatlığım mı bilmiyorum ama herhalde herkes kafasında ki daha yakın düşünceye çeker o anlamı.. :n: :D
hehe disCo güzeL cevaptı isteyen istediğini aLgıLasın :p :) DisCo Senin yaş kaçtı ?
21 yaşındayım bekarım :icon_biggrin:
Allah Sahibine bağışLasın :icon_biggrin: Ben Seni 18 oLmadı 19 sanıyordum (:
bu cevaptan sonra herkes tek bir anlamı algılar..disco kesin ve net konuştu.. :D