evet haklısın adam bir türlü yarış bitiremiyor ki. bitirdiği yarışlarda da zaten gerekeni yapıp üst sıralarda oluyor...
Printable View
evet haklısın adam bir türlü yarış bitiremiyor ki. bitirdiği yarışlarda da zaten gerekeni yapıp üst sıralarda oluyor...
belli olmaz :) fm'ye takılırsam olurum ama uykum gelir kesin :DQuote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
tmm uyuma bekliyom bak dün geceki muhabbete dewam etcez :D
sadece ermoon u diil herkesi bu gece bekliyom ....
Arkadaşlarla sinemaya gittim. Karayip Korsanları. Güzel filmdi harbiden :D
aaaa ilkinden iyimiydi? en kısa sürede benimde gitmem lasım...
bende geldim şampiyon olamadım ya 3, olduk fio yla artık önümüzdeki sezonlara bakıcaz seneye şampiyon olup cl yi alıcam inşallah
ben geldimmm bugün elektirik kesintisi cok fazla oldu bi türlü bilgisayarı acamadım...
ilkinden daha iyiydi film.epey de güldüm yani...jack sparowun tami bi yavşak olduunu anlıyosunuz=)=) süper filmdi izlemeniz gerek.filmin bitişine bakılınca 3. nün yolda olduğu anlaşılıyor.
İyi muhabbetler efendim herkese, nasılsınız inşaallah?
o zaman kesin gitmeliyim iiiyim nart sen nassın?
iyiyim valla gece için biraz uyku depoladım, bakarsınn maniche gelirse malum eğlence var :D
koray abinin yazdıklarını okudun mu fatih gökşenin dediiine göre 1-2 içinde imzaya gelcekmiş bugün 1. gün dolmuş gelirse şenlik yaparız :D
iyiyiz nart sen nasılsın bi saattir karpuz yiyom şiştim valla buz gibi karpuzdan güzeli de yok ama :bugünkarpuzyiyoruzsmile: :karpuzlarbendensmile: ben o bölümde de dedim maniche pazartesi bizdedir büyük ihtimal inşallah
evet okudum biz demişdik zaten :forzaKorayDüşovasmile: diye
ben şöyle biraz kendime geleyim sonra artık birileri bişeyler ısmarlar herhalde. :D
:D ben bu gece sızabilirim çok uykum war gidip para çekiiim bişiler ısmarlarım :D
ben hepinize karpuz ısmarlıycam bugün gittim on numara karpuz aldım tam 10 kilo yarısını ben yedim yarısı sizin:D
oyoyoy
gece güzel geçecek desenize yine :D
beyler fazla karpuz yemeyin tualete yetişemeyebilirsiniz :D
Herkese iyi akşamlar :D
iyi akşamlar lake nabersin:D
iyiyim ya nolsun. Burak abiyi kızdırdım biraz, gelince özür dilerim artık :) Siz nasılsınız?
iyi bizde nasıl olalım karpuzu biraz fazla kaçırmışım heralde bi şişkinlik var üzerimde :D
Tuvalete git tuvalete :D :D :D
tuvalete gittim soda içtim sigara içtim hala gitmiyo nedir bu şişkinlik 10 kiloluk karpuzun yarısını yersen böle olur işte:D:D
yuh dewe dedim ben sana ...
Sen tuvalete bi yatak at abi. Gece mekik dokursun valla. Kalk-yat-kalk-yat :D Yuh yani 5 kilo karpuz :D
ya yemiyim diyorum duramıyorum buz gibi on numara karpuz dayanamıyo insan bu sıcakta bugün nasıl olsa saat 5-6 ya kadar burdayız yine o zamana kadar geçer inşallah:D
walla ya görmemişin karpuzu olmuş tutmuş.... :D
Abi benimde canım çekti şimdi ya :D Gidip yiyim bare
s.a. millet ben geldim