Bence en temizi bırak hocam kafa yorma yok oooh mis :n: :n:
Printable View
Bence en temizi bırak hocam kafa yorma yok oooh mis :n: :n:
normalde kazanınca bırakman lazımdı hocam :D
:icon_eek::icon_eek::uzgun:HasHüs hocanın bırakma nedeni başkaymış arkadaşlar;
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...ht_468x325.jpg
Liverpool taraftarları sevinci abartıp hocayı sıkıştırmışlar!
Gaz Vermeyin Şu Müdüre Yahu Blöf Yapıyor, Gitsin Otursun Evinde Yaşlı Başlı Çoluklu Torunlu Adam Bıraksın Bir Zahmet Artık :icon_twisted:
Arkadaşlar her ne kadar bizim kuyumuzu kazan menajerler bizim başarısız olduğumuzu söyleselerde "güneş balçıkla sıvanmaz" :) , farkındayız başarılı bir sezon geçirdiğimizi. 50 milyon €'luk takımla hem ligde 350 milyon €'luk İnter'e hem de Avrupa arenasında Avrupa devlerine kafa tuttuk ve ilk kez katıldığımız Şampiyonlar Liginde finali uzatmalarda yediğimiz kornerle kaybettik. Zaten esas mesele de bu. Aynı heyecanı seneye yakalayabilirmiyiz bilemiyorum.Elimde üst düzey bir kadro olsa yine yaparız diyeceğim fakat inanın şu anda ulaşılan başarıda kaliteden çok oyuncuların çok yüksek moral ve motivasyonla sahaya çıkmalarının payı vardır. Hem Serie A'yı hem de Şampiyonlar Ligi'nin son maçta kaybetmenin sebep olacağı çöküşten kurtarmak çok zor bu oyuncuları. Geneli 23 yaş ve altı bunların. 1-2 tane yaşlı oyuncumuz var sadece. Bilemiyorum yeniden bu gençlere o heyecanı kazandırabilirmiyiz.....
Ben dedim Hashüs hoca ne kadar uğraşsa ne ligde ne de avrupada kupa alabilecek dedim :n: Tuttu :n:
Hocam keşke devam etseydi bu kariyer ya, takip ettiğim tek kariyerdi :O
anket açılacak.Oradaki sonuçlara göre yön vereceğim. Önce izleyicinin inanması lazım aynı heyecanın süreceğine....
Hocam düz 20 sezonda anlaşalım ? :n::n:
bırak hocam bırak :D
hocam gardınızı düşürmeyin savaşmaya devam siz bu takımı daha en kötü durumdan aldınız buralara kadar getirdiniz dünyanın en iyisi olana kadar DURMAK YOK YOLA DEVAM
anlaşılan takipçilerden devam kararı çıkacak.seneye ligde 4. olup Şampiyonlar Liginde'de gruplarda çakılıp kalırsak karışmam bak :n:
Son karar için öğleden sonrayı bekleyelim bakalım.BagaTarkan falan gelirse belki yolar dengelenir :n:
Bu sevda bitmez gonullerde. Devam hocam :)
http://catanzarocalcio.altervista.or...tanzaro_jd.jpg
Taraftar çıldırdı Şampiyonluk istiyor. Hasan hoca giderse kulübü yakarız söylemleri var
:n: ona kalırsan doğay ve emirhan da demedim. okuldan geldiklerinde damlarlar bak :n:
Dediğim gibi toparlanması zor bir süreç olacak devam edersek ama bakalım
:) Taraftar 14.650 kişilik stadın değiştirilmesi için protesto etse daha iyi olacak.
Devam Hasan Hocam devam. :)
Hashüs hocam beni özlemiştir dedim gelir gelmez kariyerine girdim karşılama sıfır gördüğümüz muameleye bak o kadar uğraşıyorum sende bi Baga kadar değerimiz yokmuş alındım :icon_biggrin:
Baga'nın değerinin olduğunu kim söyledi ? :n:
hasan hüseyin hocam oyunun kaydını tekrar ekleyebilirmisin.
izleyicilerden devam kararı çıktı. yaz döneminde biraz ilerleyelim o zaman. vaktim odlugunda upload edeyim save dosyasını tekrar
25 milyon € TV gelirleri + 5,5 milyon € da finalden geldi. Baya para getirdi bu sene ŞL bize.
Gelecek yıl final Fransa'da Stade Felix Bollaert stadyumununda oynayacak.
Yönetimden iyi haber geldi.Altyapı tesisleri geliştirilecek.
http://i1106.hizliresim.com/2011/6/14/5134.png
Ara transferde aldıklarımla beraber , Şampiyonlar liginde de iyi maçlar çıkarınca takım değerimiz baya artmış yaww :D Oyuncular kıymetlenmiş
her halde sponsor gelirlerinde de artış olacaktır. ş-ligi 2.sine düşük ücret ödemezler..
sericden yeni bir takım al hocam 14 yıl daha sürün :)
Bu sezon grup maçlarından önce aldığımız para + galibiyetlerden sonra ve turlardan sonra aldığımız para + TV gelirleri toplamı nereden baksanız en 60-70 milyon € oldu. Cidden çok yüksek rakamlar bizim için :)