tamam saol bi muhabbet dönüyomu yoksa ölemi
Printable View
tamam saol bi muhabbet dönüyomu yoksa ölemi
Dönmesi için uğraşıyoruz ama genelde döndürecek adam pek olmuyor bu saatlerde:D
valla ben burayı daha geçen gün keşfettin site meğerse fm2007 formundan ibaret değilmiş ama baya geç oldu ayıkmam
Yok canım ana konu fm ama hemen hemen her konuda paylaşım yapabileceğin bölümlerimiz de mevcut yani...
okuyomusun ???
yine ortalamanın arttırıldığı günlerden biri sanırım, ne kadar sürcek acaba :)
bu arada selamlar herkese
Hoşgeldin Hamza, evet bu gece iyi gibiyiz.:)
Evet okuyorum, Ege'de Peyzaj Mimarlığı...
İyi guşluk biraz hareketliymiş;)
güzelmiş sen bizim buralarda iyi iş bulursun peyzaj falan
Oralar yazlık mekanlar mı diyorsun? Evet oralarda baya para var. İş imkanı fazla ülkemizde tanınan bir meslek olmasa da yine de iyi.
yok yaww yazlık mekanlarda olur oteller falanda olur benim bi tanıdığın oda peyzaj dalında çalışıyo buralarda baya otel işleri falan aldı götürüyo hatta burda kervansaraj var bilirmisin bilmem ama onun dış cephesini falan baya bir yerlerini yaptı
ee bitti mi hararetli sohbet süresi :)
Evet görmüştüm orayı, işte çevresel planlama-tasarım bizim işimiz, olmadı bir çiçekçi açıp düğün davet organizasyon yaparız:D
selam beyler iyi akşamlar
ben de üniversiteye hazırlanıyorum.lise sonum.yabancı dil okuyom.haccettepe istiyom
slm guslar nasılsınız
İyi iyi bu gece hareketli, tıpkı yaz geceleri gibi.
en güzelini yaparsın oda iyi iş
yaa site hakikatten süper ama yazın hep takılıodum ama üye değildim.keşke üye olsaydım
yawwww böle bişey varmı super kupa finaline çıkıcam takımın yarısı milli maçta saka gibi resim koycam ama imageshack çalışmıyo
yaa esmeria ben de unoffiical tsl de fbyi aldım.45 milyon dolar bütçe verdiler tam sevindim alayını dağıtırım didim bi de haftalık 19.500 çıktı.kimse gelmio yaaa
evet Serkan eskisi gibi, FM konuşulmaya başladı yine :D
ahh Eray ahh, kulakların çınlasın emi :n:
Evet ya neydi o Eray'ın maceraları. Bak şimdi hüzünlendim. Bu gece iyi ama ben her an çıkabilirim. Size iyi sohbetler...
Geceler benim kaderim, çilem, kışım...
aaa geceler sensiz geceler kabus gibi çöker geceler:):):):)
tüüü bayram bitti :( Gençler size yarın okul var :zuhaha
yaa bir an önce yaz gelsin yaa
merhaba arkadaslar bende geldim
nasilsiniz