Sanmam.. 4 aydır gelmedi de şimdi mi gelecek.. :D
Printable View
rep'lerin kalkması iyi oldu bence
Teraziiiiiiiiii :D
repler nie kalktı yaaa...
kalkması iyi oldu replerin son zamanlarda repler çok ucuzladı.herkes birbirine rep atmaya başlamıştı.böyle iyi inşallah geri koyulmaz rep sistemi.
dip not: ben mesajı yazarken koyulmuş bile
yine dip not: ben onu yazınca yine kalkmış :D
herhalde bu dönemde herkes rep vermeye başladı ondan dolayı yoo tosun geri gelmedi
beyler repler artık yöneticilere özel bişey olmuş.böylesi daha güzel oldu
hayırlı olsun herkesin repleri silindi ne güzel bi durum
ana gitti yeşilciklerim:D
bırak gitsinde gelmesin şemsi.
off yaa nerde bu replerrr
selamun aleykum...
beyler repler artık yok.uçtu gitti.sadece yöneticiler rep atabilecek.böyle daha güzel çalışma yapanında 3-4 rep yaşili vardı, çalışma yapmayanında 3-4 rep yeşili vardı.son zamanlarda her kes birbirine rep atmaya başladı.böylesi daha güzel oldu.
aleyküm selam mert
Yok yok bu haftasonu da yağmur yağmayacak, ya ben mutlu olamayacak mıyım bir türlü şöyle şakır şakır yağmur yağmadıkça...
yaw serkan abi sen iyisimi taşın doğuya git yağış görsün gözün:D
Doğuda yağış olduğunu mu sanıyorsun? Ha var tabi ama önceki senelerle kıyaslayınca yok denecek kadar az. Barajlar kuruyor barajlar. İnsanoğlu bu dünyanın içine ediyor yavaş yavaş. 10-15 sene sonra deniz suyu içmeye başlayınca anlarlar artık durumu...
mersin'de yaşıyorum hersene şakır şakır yağmur yağar bu sene bir kez sel olur gibi oldu bir daha yağmadı hep güneş hep güneş yeter yahu :)
yaw doğru söylüyor olabilirsin ama senin dediğinkesin bişey değilki
merhaba cafe milletinin insanlari,bende geldim.nasilsiniz
oooooleyyyyy baran geldi vala iyidir c@fe milletinin insanı yeşilliğine bi baksana:D
ya şemsi niye taktın bu yeşillere bu kadar? :D
Ömrümüz vefa ederse göreceğiz bunları, çok uzun zaman yok yani. İnsanoğlu ateşi bulduğundan beri doğaya zarar vermeye başladı. Son yüzyılda yaşanan savaşlar, tüketim çılgınlığı, sanayi devrimi bu süreci hızlandırdı.
Gazetelerin son sayfalarında köşede bir yerde küçük başlıklarla verilen haberler yakında 1. sayfada olacak. Bilinçsiz bir toplum olduğumuz için aman bana ne delinirse delinsin ozon diyebiliyoruz.
Keşke ben de bu bölüme gitmeseydim de bu gerçekleri görmek zorunda olmasaydım dediğim amanlar oluyor. Bazen birşeyleri bilmemek en iyisi;;)
ohh mis gibi oldu repsiz mutlu günler bizi bekliyor :D
yaw serkan abi insan böle şeyleri işitince kabullenmek istemiyor ve üzülüyor
sitem çarşamba veya perşembe açılıyoo
:D
İşte bizde 10 ders varsa yarısında bunlar anlatılıyor, insan ister istemez etkisinde kalıyor. Sabah kalktığımda ulen bugün de yağmur yok diye sinirleniyor insan durduk yerde.:)
Neyse koca amerika durmadıktan sonra sen ben ekolojiyi korusak ne olacak? Bu konuları konuşup sizi de karamsarlığa düşürmeyeyim:)
Evet ya repler kalktı iyi oldu, son zamanlarda aşırı artmıştı...
ne sitesi mertcan?
tsı puan geldi
aaa resim değiti rep yerindeki