a.s kardeşim hoşgeldin nasılsın bugün
Printable View
a.s kardeşim hoşgeldin nasılsın bugün
a.s hoşgeldin...
walla nolsun millet bügün daha yeni online oldum sizleri sabah (sabah dediğim 11-12) göremiyorum bu saate sohbet ediyoruz
iyi akşamlar millet nasılsınız?
fener macı 3-2 bitti tüh bea maçı sonunda yakaladım izleyemedik iyimi
Kadro artıyor yine be, kalabalık içcez yine herhalde :D
kadro toplanıyo iyi sen nasılsın sekopej:D
fener kimle oynadı ki ya 3-2 kim aldı maçı
kardeş içeceksek gece kuşuna geçelim bizim mekan orA
oranın vakti var daha içcemiz zaman oraya egçeriz artık :D
valla FB maçına baktım pek iyi değilim. takım iyi oynuyo gol atıyo da defanstaki sorunlar aynen devam ediyo....
kaç kaç bitti maç ahaliiiii kim aldı ve fener kimle oynadı
walla sekopej fenerbahçe yönetimim bir geyiği vardı bikaç sene önce 100cü yılımızda şampiyon olcaz diye bu defansla önce bir Türkiye Şampiyonu olun
3-2 Fener aldı ukraynadan bir takım metalurg doneks mi ne?
Metalurg Donets le oynadı 3-2 Fener yendiQuote:
Originally Posted by SefaReis66
Quote:
Originally Posted by Oghuse
Türkiye için sorun olmaz zaten 3 takımdan biri oluyor. takımı da ofansif oynatacağım diyor zico. yani Süper Ligde şampiyon oluruz hem daha transferler de belli değil. Avrupada başarı için de defansın sağlamlaştırılması lazım....
orası kesin sekopej
bu sene kimse heveslenmesin yine biz şampiyonuz maniche yi de aldık zaten:D
ya bu fener hazırlık maçlarında niye güçsüz takımlarla oynuyo anlamadım gitti üç beş köy takımıyla oynuyo ardından gidiyo everton juve valencia gibi takımla oynuyoalr ilginç bişey yavaş yavaş ısınmaları lazım aslında:D
s.aleykum bugun gecemızı erken başlatıoz kusura bakmayın. muhabbetınız bol olsun nasılsınız turksportallı arkadaşlar?
bu takım ukraynanın orta halli takımlarındanmış. bakalım valencia maçında ne olacak. defansın aksaklıkları görmek açısından iyi bir maç olacak...
yaw bu fenerin defansında servet, deniz gibi adamlar varken fenerden ne köy olur ne kasaba bide kenilerine Fenerbahçe Cumhuriyeti diyorlar :D
a.selam iyi çok şükür sen nasılsın samanyolu
arkadaşlar burda güzel güzel konuşup tartışıyoruz. ben izlemediğim bir maç hakkında da yorum yapmıyorum. deniz bu maçta defans oynamamıştır. bir de denizle servetin defansta oynamasıyla Fenerbahçe Cumhuriyeti'nin ne alakası var.(lütfen cumhuriyet falan değil diye tartışma çıkmasın çünkü her iki tarafta çıkacak tartışmada ceza alabilir)
ben tartışma çıkmasını istemiyorum. eğer mesajlarımdan rahatsız olan varsa onlardan özür dilerim mantıklı yorumlar yapılacaksa burda konuşalım yoksa cafede futboldan hiç bahsetmem gider futbol bölümünde tartışmamı yaparım.
her konuda olan FB-GS tartışmasının da burada çıkmasını istemediğim için FB konusunu kapatalım lütfen....
saygılar....
bence de kapatalım bu takım konusunu az sonra içmeye başlıycaz zaten boşverin takımları şimdi ben biraz makine yi izliyorum gelirim kuş bölümüne geçtiğiniz zaman:D
tamam kardeşler tartışmanın manası yok içelim güzelleşelim
yok burda içmeyelim dayanın az daha birazdan kafe kapanır geçeriz öbür tarafa...
:alemcilerbekleniyorsmille:
ben geçtim sekopej
beyler makinayı isliom bitince gelirim kuşa
bugün kayseri maçı var mıydı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum ya..
hadi beyler gece kuşları açıldı. kafeyi kapatıyoruz yavaş yavaş toparlanın...:D