ya hamza abi saka yapmistim :)
yoksa tabiki biz yok ben varim :D
Printable View
Sana demiştim elerler diye.. :D
şakaların ardı arkası kesilmiyor bakıyorumda :D
evet Serkan içerdeki maç bayağı zorlu geçecek anlaşılan ama biz kupayı bekliyoruz ona göre :)
serkan abi elensende bisey olmaz,barcaya yeniliyon sonucta.yari finale gelmen bile büyük bir basari.
neyse arkadaslar ben cikiyorum,herkese iyi geceler.
iyi geceler baran
ben 5 :00 a kadar burdayım canlanın bıraz ya benı yalnız bırakmayın burda
Arada ligdeki gençlerbirliği maçı var, evimde 2-0 yenik drumdayım 10 kişiyim. Maç bitsin iyi bir azarla belki Barça maçında gaza gelip oynarlar...
Edit: 3-0 yenildim yaa
durumlar kötü gidiyor anlaşılan, sen hiç çınlatmayacaktın buraya bak nazar deydi, alacaktın kupayı koyacaktın ss leri o zaman tam olacaktı neyse biz bekliyoruz yine de kupayı
ben ınanıyorum serkan abi sana kupayı guslugumuza getırıcen getırmessende canın sagolsun
Dakika 5 attım gol, tam seviniyordum erken buldum arkası gelir diye 2 dakika sonra golü yedim. 10. dk da Tuncay 2-1 yaptı durumu yine acaba olur mu diyordum 2-2 oldu devre bitti. 3 gol atmam lazım hiç sanmıyorum ama bakalım...
3-2 maç sonucu 40 metreden vurdu ve golü attı Eto, ben daha ne yapayım. Finale çıksam rakip Roma olacaktı muhtemelen onu geçerdim. Artık önümüzdeki sezona daha hırsla hazırlanacağım ama bu gecelik yeter, şimdi ligde de GS yi yakalayamazsam uyuyamam şimdi:D
buraya kadarda iyi gelmişsin..
:k: :k: :k:
çal evladım ordan Orhan Babadan Bir Teselli Ver'i :D
tekrardan geldim :D
serkan abi senin durumun vahim,hamza abinin dedigi gibi buraya söyledin cok iyiyim,clde yari final oynicam diye ard arda maglubiyetler almaya basladin :)
galatasaray ligde sampiyon olur :D
Yok süre yetmez, yoksa kabul ederdim, kabul etmiyorum yapamayacağımdan değil zamanın yetmeyeceğinde:n::n:
tamam abi senide tanıdık, demek buraya kadarmış, tamam tamam anladım ben anlayacağımı.. süre yetmezmiş pehhh
:n::n::n:
Yetmez tabi:D
Neyse şu sezon bitsin 5 lig 1 de kupa maçı var, ondan sonra KSK ile başlarım. Gelişmeleri de yazarım o zaman görürsünüz...
Ve ben yavaş yavaş yatmaya gidiyorum. Son zamanlarda ilk defa bu kadar geç saate kaldım, özlemişim ya bu saatte muhabbeti:)
İyi geceler, artık kaç guş kaldıysa:D
:sabahlarolmasınsmile:
bırakma bızı serkan abi sensız tadı olmuyo buraların
iyi bakalım biz hep burdayız karşıyaka ilede maceralarını dinleriz
iyi geceler diyelim aynı zamanda madem kaçıyorsun aman gidiyorsun :n:
olmasın be zabahlarrr....
iyi geceler serkan abi.
biz sabaha kadar buradayiz nasil olsa,kapatiriz bi ara guslugu :D
Ben kaçar, görüşürüzzZzZzZ..
iyi gecler can
Ben yatmaya hazırlanıyorum dedim, siz beni yatırdınız yahu:D Hazırlıklarımı tamamladım şimdi yatıyorum, hadi iyi geceler...
detaya girmeyelim lütfen :D
gidenlere iyi geceler..