arkadaşlar gerrrard adlı üyeyi hiç gördünüz mü ben en başta sadece türkçe fm için giren bi üye sanmıştım ama sitedeki durumunu ok beğenmeye başladım:)
Printable View
arkadaşlar gerrrard adlı üyeyi hiç gördünüz mü ben en başta sadece türkçe fm için giren bi üye sanmıştım ama sitedeki durumunu ok beğenmeye başladım:)
Selamuuuuuuun Aleyküüüüümm beyler..:D
Koskoca kafede muhabbet edicek şahs-ı muhterem kimse yok mu?
Derken geldi.Aleyküm selam naber?
cafede eski sohbetler yok artik :(
millet neredesiniz yahu,gelin buraya,sohbet edelim.
Sağol Alican.Senden naber?Beyler kimyada OKULUN en yüksek notunu aldım bea.:D.Çok mutluyum..
Avatarım nasıl ? Yeni çektirdim resmi :p
vayy vayy 2 dakika cıktık hemen kaleciligimize laf atıldı eren,alican ve baran lütfen benle muhattap olmayın kaleciligime laf söyletmem...
serhat iyi kalecı ama eren'in uzaktan attıgı golde cok hatalıydın zaten dıger uzaktabn vurulan toplar dırek dıreğe gıttı:D
abi o golde önümde 3 kişi vardı topu göremedim bile bi aglardayken gördüm topu :D
hala maçta mı kaldınız.. ben olmasam bizim takım fark yiyoduda, işte son anda toparladım takımı, dedim kendinize gelin, böyle olmuyor.. Baktım Tarık köşeye gitti dedi böyle böyle Eray takıma yardım et, bende kıramadım iyi oynamaya başladım..
aaa lake yazar olumuş yeni gördüm
hayırlı olsun mert :)
ben zaten tarık abiyi sakatladıktan sonra sizin takım çöktü :D
imzamdaki YAZIYI okuyan varmı :D
idmandan geldim . felaket yorgunum. kar var tipi var hoca 14 tur saha kosusu yaptirdi. ardindan Koprulusporun comezleriyle mac yaptik ve 3-0 kaybettik :D
oda yetmiyormus gibi yedektim oyuna girdim tam 4 dakika sonra karda ayagim kayarak sol lifleri kopardim :(
Bi taktik yaptım yayınladım sitede :) kimse kullanmadımı ne, yorum yok :)
Of elektrikler 30 dk önce geldi.Selamlar..
Merhaba....
Yahu izlemeyim diyorum dayanamıyorum :) Prison Break izliyim ben az. Birde Ankaralılardan dün geceki deprem hakkında yorumlar alalım :)
Varmi guslukta birileri?
kar tatili nedeniyle bugun c@fe yi ben acıyorum:D:D
Evet Ya Süper Oldu Bu kar Tatili Tamda Sıkışmaya başladıyken...
selam millet bende buradayım...
$elamun Aleyküm hani Cafe Milleti ßurdamı ?:)
günaydın ve hoşgeldin...
bugün buranın tadı yok...