Beni nasıl düşürdüğünü hatırlıyosun dimi:)
Printable View
Şükrü Saraçoglunun yanındaki halı sahamı olacak eger kadıköy olursa.
Saraçogluna ancak deplasmana gelirim :p
Bunlar provokatif hareketler Serhat Bey... Sadece senden rakibim olmanı istiyorum Serhat, :D :D
Benimde gözlerimin önünde ama yıllar sonra sorsalar sadece sahadakiler hatırlayacak... :):):)
Lütfen ama lütfen, sen bana çarptın Mehmetcim... Aslında basit bir fizik olayı olan Eylemsizlik'i yaşadık o an, sen hareket etmek istiyordun bende durmak, hareket eden cisim hareket etti, duran cisim durdu... :D :D
Bu sefer tüm maçı çekelim, o gün kimsede hal kalmadı ki, soğukla mücadele etmekten... :D:D
Pek beceremem bu işi...
ben kesin gelirim de temmuza sarkıtmayalım, bu hafta yapalım :) cuma mesela...
Bu hafta 5 tane maçım var yahu :D
İyi ben de hakem olurum. :icon_cool:
Aygün bi burayı karıştırma. =)))
Buluşma olacak mı? Sorumluluğu kim üstlenecek? İçimizden bir lider çıkıp herşeyi ben ayarlayacam demeli yoksa olmaz.
Gençler. Yapalım bir maç. Gençlere karşı veteranlar :)
Bir buluşma olursa bu sefer bende gelmeyi çok isterim .. :)
Temmuz'dan sonra yapın, bi ihtimal istanbula glme ihtimalim var yazın.. denk gelirse ben de gelirim..
Haziran'ın son haftası gibi İstanbul'da olucam.3 hafta kadar orada olurum bi buluşma,bi halı saha maçı olursa bende gelirim :) Tabi Kadıköy'de olursa daha güzel olur :)
Beyler ne yapalım dersiniz?
Maç mı? Yoksa başka bir organizasyon mu?
Maç yaparsak gelebilirim arkadaşlar:).
Maç yapalım maç...:)
ben gelemicem geç kaldınız :n: memlekete gidiom 4 temmuzda olursa gelebilirim ama :p
Bu seferki buluşmada maç yapın bi ay sonra bi tane daha yaparsınız onda da PS falan :p
Yok mu organizasyon yapan yahu :)
Ben olsaydım hallederdim şimdi ama aaah ah nerde:D
Benim gibi organizatörü zor bulursunuz az ugraşmadım geçen sefer.
Beyler işlerim olmasa organize edeceğim ama... bakalım.
ben gelirsem kimse gelmez. Bizim buluşmada sırf Eren geliyor diye canım hiç maça gitmek istemedi. ama Hayrettin abi faktörü olunca mecburen gitmiş bulundum. isterseniz gitmeyin yani. :D
Buradan buluşma çıkmaz. :D
4 temmuz olsun pls :n:
Sizin bu buluşma ne vakit, staj durumum var istanbulda olursa bende gelirim buluşmanıza. :)