Anıl amcan şehir dışında okuyodu Aygüncüm,ona rağmen geldi.Şuanda yapalım,hergün geleyim...:)
Printable View
cuma günü ya da perşembe günü adaya mangala gidelim :D:D
Maç yaparsak kaleci olurum ben beyler :D
Hadi artık ne yapılacağına karar verin de ramazan vs. gelir hiç yapılmaz arada kalır bu iş.
Maç olursa ben demiştim gelir izleriz ancak diye,
Emre Bey'in ada davetide hoşuma gitmedi değil, o da olabilir, onu yapsak dahada güzel olur aslında
Maç yapmak için 12-14 kişi gerekiyor..Şu an 1 takım falan çıkar anca.Bu sıcak havalarda da yapmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.Eğer maç yapmak isteyen arkadaşların sayısında bir artış olursa maç yapılır ama olmazsa da yapılacak şey yok bulunur elbet bir şeyler :D
Aygün geleceğim dediyse bu buluşma olmaz.
maç yapmak istemiyorum ben açıkcası yaz günü yorulamam valla :n::n:
adada mangal güzel olur hem Emre abiye güle güle deriz :D:D
Bursaspor (Oğuz Kağan)
nerazzuri (Serkan)
Eren
Universal (Batuhan)
RaSenGan (Aygün)
MeMo
Spy.94(Özgür)
TaYLaN
Anilton(Anıl)
Professeur(Enes)
El Barto(meçhul)
Creaters(Hamza)
Bu isimler gelecek/gelmeyi düşünen arkadaşlar.İsmi yatay olan arkadaşlar maç yapılırsa oynamayacak arkadaşlar.Diğer arkadaşlara da haber verdiğimizde sayı artacaktır ama yeterli sayıya ulaşılır mı bilmiyorum :)
Zorlamanın bir manası yok o zaman piknik vb şeylerde yapabiliriz...
Ben kesin maç demedim ki :D 11-12 kişiyiz şimdilik..Geri kalan işleri hallediniz :p :D
Yalnız benim kesin değil gençler onu şeyedeyimde. :) Birde olurda adaya gidilir ve ben gelirsem kimseyi denize sokmam ona göre. Başımıza iş açmayın. Olurda ben gelemezsem ve siz giderseniz yine denize girmeyin kenardan kenardan yürüyün.
aslında güzel olabilir zıpkınla balık avlarsın abi sonra onları mangalda bi güzel yaparız yeriz :D:D:D
Herkes sıcak bakıyo galiba Ada olayına.Adalara gelmek istemeyen yoksa yapalım bence böyle bir şey :)
Beşiktaş tarafında yaparsanız gelebilirim ama adalara falan diyorsanız size iyi eğlenceler..
Adalar uzak yahu. Birde bu aralar havalar çok oynuyor bir gün güneşli bir gün yağmurlu. O yüzden Beşiktaş tarafında PS3 oynamak en güzeli. Tabi siz bilirsiniz.
Adalar Ps3'ten daha eğlenceli ve zevkli olur (: Ps3 her zaman yapılır şimdi sayımız da 10 kişinin üzerinde.Bir Adalar seferi yapsak fena mı olur :)
O zaman bende iyi eğlenceler diyorum :D..