Üzülmeyin abi seneye belki farkı kapatırsınız :p
Yapsaydın ben mi dedim yapma diye :D Kaldı ki 35 puan fark atmışım sana onu tahmin yapmadığın haftalarda da kapatamazdın :icon_biggrin:
Düzelirsiniz umuduyla arkadaşlarımız size karşı olabildiğince ılımlı ve alttan alan bir tavırda yaklaşıyor ama bence artık şansınızı fazla zorlamayın.
Forumda hemen hemen her konunun kalitesini düşürüyorsunuz. Bugün size tablo yapmanız konusunda ricada bulunan olmadı. Bir hata varsa bunu yöneticiler düzeltir. Siz kendi isteğinizle uğraşmışsanız bu sizi bağlar. Her yazdığınız cümle sonunda bana teşekkür edin, ben şunu yaptım, benim konumu sabitleyin derseniz bu iş olmaz.
Tüm bunların yanında yazdığınız cümleleri siz okurken anlıyormusunuz? Ben çok üstün zekalı olmayan ama Türkçe'yi rahatlıkla anlayan biri olmama rağmen yazdıklarınızı anlamakta sıkıntı çekiyorum. Türkçe'yi katletmenize de izin vermeyeceğimi bilmenizi isterim.
Sonuç ne derseniz bu tavırlarınızı sürdürdüğünüz takdirde gerekli işlemler yapılacaktır. Çünkü ya karakteriniz bu ya bizle dalga geçiyorsunuz. Malesef ikisinede izin vermem.
25 dk. dır bekliyorum sonunda bi cevap geldi,teşekkür ederim.
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler gerçi ben genç kartaldan mesaj bekliyordum sizden geldi ama farketmez önemli olan durumu anlamış olmak.
ben BENİ anlıyorum da beni başkası anlamıyor,bişey yaptığımı -kendimce- düşündüğüm zaman takdir teşekkür yada en azından saygı bekliyorum."haa teşekkürler iyi yapmışın" denmesini bekliyorum.başkasının benim konumu sabitlemesini bekliyor(D)um (D artık beklemiyorum manasında)ama başkasından bu lafları alamayınca kendim sormak zorunda kalıyorum bu da daha itici oluyor ama mecbur kalıyorum bunu yazmaya.
bende çok üstün zekalı değilim hatta KESİNLİKLE siz benden çok daha üstün zekalısınızdır çünkü ben basit düşünüyorum."bişey yaptım demekki takdir edileceğim" tabiiki bu olmuyor zira başkaları zaten benim bildiğimin de çok daha fazlasını biliyor :icon_confused:
sonuç olarak son cümleniz itibariyle dilediğinizi yapmakta serbetsiniz.ben kendimi daha fazla site için -kendimce- hırpalamak ve gene de "FORUMUN KALİTESİNİ DÜŞÜRMEK" istemem.Seçim sizin.
Oyun başlasın :icon_biggrin: (yada oyun bitti- testereden)
Not: son kısmı bi espri ile süslemek istedim.Hani derler ya "son esprisini yaptı" diye o manada.
Anlamayanlar için: Seçim sizin deyip Oyun başlasın dedim.Testere filminden :)
Hakikaten o kadar gereksiz yazıyorsun ki mesajların foruma bir şey katmıyor. Sen kattığını düşünüyorsun o ayrı, sonra da neden teşekkür etmiyorlar diye veryansın ediyorsun. İnsanlar yıllarını harcayarak yamalar yaptılar bu sitede üstüne bırak teşekkürü yemedikleri iftira, küfür kalmadı senin kadar takılmadılar.
Biraz yaşının ağırlığını göster yahu, saygı duysun etrafındaki insanlar yazdığına. Durum öyle bir hal aldı ki yazdıklarını anlayabilirsem sadece gülmek için okuyorum ben.
@mehmetd
Saygıdan ve yaş olayından (abi) diyim.Senin yazı -sitilinle-.
Abi sen (ne) içiyon allahını seversen söyle.-ki bizde bile(lim)'
Resimleri göremiyorum.Benden kaynaklımı acaba ?
Madalyam da yakıyor yani :icon_cool: