yavv bu basından da bişey saklanmyor ya :DQuote:
Originally Posted by sekopej
Printable View
yavv bu basından da bişey saklanmyor ya :DQuote:
Al al ben orayı karıştırmak için gelebilirim:D:D
Ayrıca şu anda KSK ile olan sözleşmemi gözden geçirmek üzereyim ufukta ayrılık var gibi. yeni teklifleri düşüneceğim(GS teklifini asla:D)
muhabbet guzel arkadaslar. ßende ßiramı acsam aranıza katılsam olurmu...
Kulübümde saygı değer isimleri görmek istiyorum. Bunların başında Hamza Süren geliyor. Ardından KSK Teknik Direktörü Sekopej'ide görmek istiyorum. Scoutlarım şu aralar çok yoğun Carlos'u istiyorum :D
Ve Aslandan net skor 1-0.
Galatasarayın yarı finalde rakibi Feyenord
Hamza Süren Eray'ın teklifine sıcak bakıyor ama SaMaNYoLu olmadan olmaz diyor(ismini bilmiyorum kusura bakma)
gel gel bi birada bana kapta gel ama:DQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
buyur gel kapımız her zaman açıkQuote:
Originally Posted by SaMaNYoLu
aaa ben mi şey kabul etsem mi bilmem ki arjantinde beni aradı az önce maradonayla başa geç dedi bilmem ki ne yapsam :D :D :D :D :D
Yok artık yarı finale çıkarsam benimde rakipim ya Feyenord yada StuggartQuote:
Originally Posted by Oghuse
KSK teknik direktörü Serkan Özışık'tan GS teknik direktörü Eray Dengiz'e sert yanıt:
"Sen önce kendi takımını şampiyon yap. Sezon ortasında bir başka takımın teknik direktörünün kafasını ne hakla karıştırırsın. Ben şu anda sedece ve sadece KSK'yi düşünüyorum ve buradan bir gün ayrılacak olursam bu takım kesinlikle Galatasaray olmayacaktır."
bu gelişmelerin ardından GS tarafından gelecek yanıt merakla beklenilmektedir...
yok artık Lebron diyoruz
Son Dakika: Hamza Süren Eray Dengiz ile görüşmelerini sona vardığı ve Galatasaray'ın yarı finaldeki maçını izlemek için kafileye katıldı :D
Serkan Özışığa müthiş teklif Fatih Terim: Gel milli takımı yönetelim!! :D
abi sohw tv izliyom aşk yaz 3300 yolla aradığın aşkı bul :D çok komik yaw
Quote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
şu anda KSK ile meşgulum. Milli takım gerçekten herkesin çalışmak istediği bir yer fakat benim KSK ye olan borcumu ödemek zorundayım. o nedenle bu görevi kabul edemeyeceğim. ama 2.ligde olduğum için buradan incelemeler yapıp istediğinizde sizlere yardım edebilirim...
:rolleyes:Quote:
:n:
vee Galatasaray kendi evinde 1-0 yenilmesine rağmen deplasmanda aldığı 3-4'lük sonuçla adına yarı finale yazdırıp Stuggart'ın rakibi oluyor.
Eray Dengiz'in açıklaması:
Hayatımın en zor maçlarından biriydi. 65' yediğimiz golle resmen yıkıldık. Yapabileceğimiz tek şey vardı. O da defansa dönmekti. 25' boyunca nasıl defans yaptığımızı hatırlamıyorum. Zoru başardık ve Yarı Finaldeyiz! Amacımız Stuggart gibi zor ekibi yenip Finale çıkmaktır. Stuggart'ı iyice öğrenmek için eski teknik direktörleri Selman Öztürk ile konuşacağım. Umarım yararlı olur..
Ayrıca Eray Dengiz Hamza Süren, Ufuk, Sekopej ve Carlos söylentilerinede açıklık getirdi.
Hamza Süren'i Sportif alanda takımın başında görmek istiyorum. Onun ricasını kıramayıp Ufuk arkadaşımızıda takımda görmek istiyorum. Hangi alanda isterlerse yetki verebilirim :n: Serkan Özışığa ve Carlos ile görüşmelerimiz sürüyor..
Eray Dengiz'in yaptığı açıklamarla aynı güne denk gelince Eray Dengiz basın toplantısı düzenledi.Quote:
Serkan Özışığın yaptığı açıklamalar beni çok üzdü. Onun gibi bir hocayı takımda görmek isterdim. Fakat yaptığı açıkmalardan ötürü kendisini kınıyorum. Böyle bir açıklama beklemiyordum. Lütfen ayağını yorganına göre uzatsın!
Ayrıca, Hamza Süren yarı final kafilesine katıldı. Kendisiyle görüşmelerimiz %90 sonuçlandı. Gelecek sezon Sportif alanda bizimle olacaktır..
ehuehueu : oneyawölesmile: diorum:DQuote:
warya ben de dedim noluyor
aslında google a aradığım aşk yazıp aratsak bişiler çıkarmı acaba :D Fatih Terim: canın saolsun! Carlos lakaplı Yunustan Galatasaray yeşil ışık: boş mukaveleye imzamı atarım :D
Ve imza töreninden manzaralar.. 55 numaralı Hamza Süren yazan forma hediye edildi.. Bi konuşmaya yapan Hamza Süren:
- Büyük bi camiaya geldiğimin farkındayım, takımımız şu anda çok formda UEFA'da yarı finaldeyiz, seneye Şamp. Liginde mücadele edeceğimiz için transfer şart, biz gerekli araştırmaları yapıyoruz yönetim olarak Eray Dengiz'den kesenin ağzını açmasını istiyoruz..:n:
KSK cephesinden GS ye cevap gecikmedi:
"Öncelikle almış olduğunuz galibiyetten ötürü sizleri tebrik ederim. Ama artık böyle sizi istiyoruz tarzında dedikodular çıkarmayın. Taraftarla aramı bozuyorsunuz. Sizinle ne karşılıklı görüşmüşlüğümüz vardır ne de konuşmuşluğumuz. Şu anda işime konsantre oldum ve böyle polemiklere girmek istemiyorum."
ben bi google ı deniyorum abi hem de beleş
dene sonucu banada bildir :DQuote:
Galatasaraydan yeni bir rekor! Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile tüm derbi maçlarını kazandılar. Ayrıca Turkcell Süper Lig'inde namağlup ilerliyolar. Uefa Kupasında yarı final oynuyolar. Böylesine başarılı bir takıma kim gelmek istemez? (Serkan bey hariç :n:)
Hamza Süren'in aramıza katılmasına çok sevindim! Onunla birlikte bu takımı Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yapacağımızdan eminiz. Umarım benimle birlikte Özhan başkanımızda kesenin ağzını açar.Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Öncelikle teşekkür ederim. Siz isteyin biz çıkarmayız. Sadece sizi böylesine büyük bir kulüpte görmekten sevinç duyacağımızı açıklamak istemiştim ama siz red cevabınızı verdiniz. Bundan sonra siz yolunuza ben yoluma. Saygılarımla efem.Quote:
Galatasaraydan bir imza daha! Genç iş adamı Carlos lakaplı Yunustan Galatasarayın mali işlerine getirildi. Eray Dengiz yaptığı açıklamada, "Bu habere çok sevindim. Ne kadar iyi bir takım olduk. değil mi?" açıklamasını yaptı.Quote:
Originally Posted by Carlos_Kameni
arkadaşlar herkeze hayırLı geceler bu gece ben erken kaçar.. iyi sohbetler..
iiii geceler samanyolu bye bye !
:( malesef bulamadım aradığım aşkı birde 3300 ı deneyim :P
:D aslında bulmak zor olmasa gerek :(
İyi geceler ufuk. Kendine iyi bak!
iyi geceler,
işi biliyorlar gugula koymamışlarQuote:
malesef bulamadım aradığım aşkı birde 3300 ı deneyim :P
:n: