Originally Posted by
bjk4ever
S.Adalinin demin yaptigi aciklamalar da bu yonde, Quaresma ile zaten butceyi zorladik, bir yildiz anca sponsorla gelir dedi. Ben bu saatten sonra 1 yabancinin bile gelmeyecegini, anca 1 veya 2 yerlinin gelebilecegini, hatta takasla iskarta durumundaki yabancilarin kullanabilecegini dusunuyorum. Zaten baska transfere de gerek yok, Turkiye liginde bu kadro bu antrenorle zaten sampiyon olabilir. Avrupa icin yapiliyorsa, tek Robinho ile Avrupa'da basarili olmanin garantisi yok zaten. Kuralar, anlik hatalar, rakiplerin durumu, fikstur vs cok etki var, sirf Robinho gelirse Avrupa'da birsey yapariz diye birsey de olamaz. Yani Robinho gelirse sadece reklam acisindan cok iyi olur, ama getirisi goturusunden fazla olur bu belli degil. Ki ben su anki yabancilarla bile lig icin 11 yapamiyorum, illa bir yerde eksik cikiyor, Robinho gelirse tamamen arap sacina donecek is. Eksik olan kanatlara 2 iyi yabanci aldik, takimin yaraticiligini arttiracak ve ofansif yuku kaldiracak eksiklikte yildiz bir oyuncu eksikti, o da geldi, ayrica Denizli yerine ofansif ve akici futbol oynatan bir antrenor geldi, bundan daha fazlasini istemek ac gozluluk olur.