Sıkıntı çok uyku yok..selamlar herkese..
Printable View
Sıkıntı çok uyku yok..selamlar herkese..
Ben vazgectim oyuna girmekten :) Nasılsınız sohbet edelim :) 2 Lafın belini kıralım :n:
Niye sıkıntılısın yahu?
Boşver oyunu yahu, çok oynanamak gerekiyor yoksa sonu iyi olmuyor.:D
Vazcaydım abi zaten girmekten :n: Ayna yı izliyordum bitti yau TV de de bisey yok :) Siz neler yapiyorsunuz ?
Gönül meselesiyse yapacak birşey yok. Onu kendin iyileştirmeye çalışacaksın.
Ben de ne yapacağımı bilmiyorum, boşluktayım.:n:
Gönül meselesi demek. Allah kolaylık versin (:
Gençler 2 satır muhabbet edelim dedik, erken kesildiniz yahu...:D
Abi buradayım ben at bi konu fitili kaptıralim :)
konu açın muhabbet edelim...;)
Ohoo öyle muhabbet mi olur, konuyu düşünene kadar muhabbete başlayalım direk.
herkes birbirinden konu atılsın ortaya diye bekliyo ben gibi :1)
İyi o zaman deyin bakalım okullar ne zaman kapanıyor? Lise biteli ne zaman açılır ne zaman kapanır bilmez olduk.:D
Bende bu sene ara verdiğim için o konuda hiç ilgili degilim :n: Paso net :n:
25 ocakta kapanıyor da işin ilginç olanı 24 ocak dogum günüm..:D dogum gününden bi gün sonra da cenaze kaldırılmaz ki :n:
sen yine iyisin Serkan abi ben gittiğim halde bilmiyordum Ocak 25 te kapanıyormuş galiba
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada herkese selamlar
Murat fazla takma kafana, ben şimdi hiç hatırlamıyorum bile lisedeki karne notlarımı.:D
Emre sen beni msne eklemiştin sanırım, kimsin, nerdensin bir tanışalım yahu...:p
Serkan abi nasılsın :)
Şaka maka 6 ocak a girdik 9 ocak da 18 oluyorum vay be Hey gidi yıllar :n:
İyiyim Aygün'cüm, sen nasılsın?
Artık reşit oluyorsun ha, çok sevinme büyümek hiç de hoş birşey değil.;)
Selam arkadaşlar, nasılsınız?
Buralara uğrayıpta sohbet etmeyeli çok oldu :)
evet Serkan abi ben trabzonluyum ankara da oturuyorum aslında 13sene istanbul da oturdum az çok futbol biliriz işte küçükken en az 10 takım sayardık da artık epey düştü okul stresi yüzünden fm nin de keyfi çıkmıyor bende şu anlık bu kadar sorunuz varsa cevaplandırayım daha ogame de gemileri kaldıracağım saat 4e kadar buralardayım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PesimiSTyLa galiba adaş çıktık
400'den fazla kişi var ama sen eklemedin doğrudur.:p Ben diğer Emre'ye demiştim.:D
Sen de ekle seninle de konuşuruz sorun değil ama ekleyince bir selam verin, kendinizi tanıtın. Ekleyip kaçmayın yahu.
Yok Emre, daha ne sorum olacak, seninle aynı isim ve soyisimde arkadaşım var da acaba o musun diye sordum.:zuhaha
merhaba...
anladım Serkan abi şahin soyadlı çok kişi bilirdim ama emre şahin i ilk kez duyuyorum
Neyse az da olsa hareketlendirdik burayı, güzel güzel.:D