Adas sende mi OGame oynuyorsun :D Evren kac :zuhaha
Printable View
Adas sende mi OGame oynuyorsun :D Evren kac :zuhaha
Yok yok Murat, kaçmaya niyetim yok ne yazık ki :) Yalnızlara oynuyorum bu aralar teselliyi buradan bulacağımı sanıyorum ama dur bakalım :)
Sen de mi yahu? Nedir bu aralar herkeste bir dert...
evren 36 sen kactasın
Herkes dertli mi bu gece yau :)
bu sıralar dertler Moda...
bari herkes aynı dertten mi muzdarip ? :p
kısmet belki başka bir evrende buluşuruz puan 147.758 ama ben geliştirmedim
Serkan abi herkesin derdi sıkıntısı var yahu :) Bir bizim değil ki. Neyse zaten ortamı bulandırmayalım :D Sohbete devam, açın bir konu güzel güzel konuşalım. :p
bir şey soracağım aranızda crysis alan deneyen var mı
İyi geceler aşık kuşlar.. :p Nasılsınız bakayım.. :)
Ben almadım, o tarz oyunları sevmediğim için. Alacaksanız bu oyunu orjinal alın arkadaşlar ki Türkçe oyunların sayısı artsın.;;)
Limoni Desek abi..sen..
bende o yüzden sormuştum geçenlerde bir yere sordum crysis var mı diye ingilizce si var Türkçesini buluruz ama bence orjinal al dedi ben de destek olsun diye orjinal almaya karar verdim para çıkartmak için iddaa oynuyoruz başımıza gelmeyen kalmadı yani demek istediğim şu ki korsan satıcı bile böyle düşünüyorsa orjinal alınmayı hakediyor bu oyun
Tabi orası öyle Aygün. :)
Neyse ben FM'le barışmaya gidiyorum :p
Gelen ve kalan arkadaşlara hoş sohbetler.
Burak kardeşim gözlemlediğim kadarıyla benim devamsızlık rekoruna göz dikmişsin..:) ama yanlış adama çattın :n:
Bir selam çakayım kuşlara nasıllar bakalım?
Ben TV izliyim biraz.
Allaha şükür iyiyiz Burak...
Yapmayın gençler böyle, okul iyi bir yerdir, kaçmayın okuldan.(Sosyal mesaj veresim geldi:D)
Murat olum ne adamsın ya:p
yalnız derslerim iyidir özellikle son iki senedir..1'de fizik vardı ama diğer seneler buldum kendimi:D zaten kaçıyorum hep Türkiye kupası maçlarına koyuyolar saat 4'e maç gelde gitme:D
Ben legal sistemi tercih ediyordum lisedeyken, 19.5 gün normal hakkımı kullanırdım.. Bunun yanında 25 gün rapor.. :p Alt komşumuz hemşireydi, genelde sağlık karnem onlarda dururdu.. :D
Üni daha güzel ama, 1-2 hoca hariç devamsızlığa takan yok.. :)
--------
Genç arkadaşlar bana özenmeyin, Serkan beyi kızdırmayın.. :D
Evet ünide iyi hocalar varsa sorun yok.:D 14 hafta ders var, 3 hafta uygulamaya girmezsen kalıyorsun, ben 7 hafta girmedim sanırım ve geçtim. :zuhaha