Ben hiç devamsızlık yapmadım abi :uzgun: :D
Printable View
Ben hiç devamsızlık yapmadım abi :uzgun: :D
Kuşluk ne var ne yok....
bu gece burası baya hareketli yau :)
Çok hareket yaptıysak gidelim ? :p
"Sanırım" Üni öğrencilerinin okulla ilgili kurdukları cümlenin sonunda kullanma gereksinimi duyduğu kelime.. ( Ekşisözlük yazarı gibi hissettim kendimi.. :D )
Dediğin durum sakat biraz, geçen sene bir arkadaşım da bu yöntemi kullanıyordu.. Şu anda lise sonu tekrar okumakla meşgul.. :D
Evet aynen öyle bence de Burak.:D
Mesela aynı hocanın farklı 2 dersi için de kullandığım cümlelerden örnek verirsek;
Ödev yapmayanları kesinlikle geçirmeyeceğim dedi, ben yapmadım ama sanırım geçirmemezlik yapmaz.
Vize için hazırladığımız ödevlerin cdlerini istemişti bir araya toplayıp bize vermek için, cdleri hocaya vermedik ama sanırım sorun olmaz.:zuhaha
Serkan önce selam.
Bir korkum var üniyle ilgili.Bu zamana kadar kimse devamsızlıktan kalmamış ama benim normal şartlar altında çoğu dersten kalmam gerekiyor.Kalır mıyım geçer miyim ? :D
Valla hepimiz ayrı bir cinsiz.. :D
Hadi yine iyisin Emre, affettim seni.. :D :D
Murat hocanın insiyatifindesin kardeşim.. Keyfine göre yani.. :)
Burak biryere kaçma senin içinde geçerli o sorum :p
Murat ne kaçıcam yahu.. :D
Hocaya bağlı valla, bizim bir tarih hocası var mesela kadın çok şeker.. Ama devamsızlık dedin mi başka bir karakter oluyor bir anda.. :D
Finallere girebiliyorsan devamsızlıktan kalmamışsın demektir herhalde, katılıyormusunuz Serkan bey ?
Bizim de tarihci öyle.Adam en az 60 yaşında var ama 1.5 saat boyuna aralıksız konu anlatıyor.
1 kişi de dinlese hocayı ilgi gösterse diyeceğim ki bak bu dinliyo.Hoca öyle bir hevesle anlatıyor ki gören de sınıf tarih dersi için yanıp tutuşuyor sanacak :p
Her neyse.
Matematik ve Kimya'dan kalıcaz galiba.Bir de devamsızlık sorunlarım olmasa...:)
Kalırsın Murat.:D
Hocayla lakalı bir durum, kimisi bırakmaz kimisi bırakır. Ben 2 türlü hoca da gördüm. Final sınavına gittiğinde devamsızlıkları fazla olduğu için sınavın başında hoca tarafından sınavdan çıkarılan arkadaşlarım da oldu, dersi çakıştığı için birine bir dönem boyu hiç girmediği halde devamsızlıktan kalmayan arkadaşımda oldu.
Tamamen hoca ile alakalı bir durum, eski öğrencilere sorarak öğrenebilirsin. Bir de hoca sınıfa bir şekilde gıcık olduysa, geçmişte devamsızlıkta sorun çıkarmadıysa da, sınıfa gıcık olduğu için çıkarabilir. Bu profesör milletini anlamak çok zor, garipler...:p
Ha bir de unutmadan, ne olursa olsun devamsızlıktan kalmamaya bakın yoksa ilerleyen senelerde dersler çakıştığı için çok zor oluyor.
Eğer hocaların devamsızlıkları doğru hesapladığını düşünürsek, benim 3 dersten kalmış olmam gerekiyor. Ama hocayı tanıdığımız için bırakmayacağını biliyoruz.:p
Devamsızlıkta sorun çıkartan hocaların dersini de hiç kaçırmam. Finalde mutlaka devamsızlıklara bakıyor ve eğer hiç devamsızlığın yoksa sana artı puan olarak dönüyor.:)
İyi o zaman bizde prof. falan yok :)
Dediğim gibi daha önce kimsecikler kalmamış bizim okulda devamsızlıktan :)
Umarım bende kalmam :)
Neyse arkadaaslar güzel sohbet oldu :p Ben artık yavas yavas yatayım. İyi geceler yarın grsrz . Eylemlerimiz sürecek :n:
O zaman kalmazsın takma kafana. Asistanlar falan sınava almak istemezlerse de sen gir. Hoca insafa gelebiliyor ama asistanlar hiç insaflı olmuyorlar. Oysa ki dün onlar da öğrenciydi, ne çabuk unuttular.:D
O asistanları ben görürsem selamını sölerim Serkan :D
İyi geceler Emre.
Geçeriz galiba artık takmıyorum :p
İllaki kalacağım diyorsan finalde, bütte kal yani.. :D Bir sonraki sene devam zorunluluğun olmaz, paşa paşa yatarsın.. :D :D
Allah iyiliğini versin, gece gece kopardın yani.. :pQuote:
Oysa ki dün onlar da öğrenciydi, ne çabuk unuttular.
O da güzelmiş Burak bak o da olabilir :D
Büt demeyin yahu, bizde büt yok. Kaldın mı seneye tekrar.
Seneye son sınıf oluyoruz, tek dersten dolayı, hocanın cinsliğinden dolayı sanırım mezun olamayacağız. Böyle hocalar da var. Sınav kağıdında bir soruyu yanlış yaptıysan direk üstünü çizip bu kağıt okunmaya değer bulunmamaıştır diyerek veriyor 15'i ve kalıyorsun.4. sınıf dersi olduğu için de direk okul uzuyor. Bakalım e yapacağız?
Sakat işmiş valla Serkan, yeter bu kadar üni muhabbeti.. İçim bayıldı, hayat güzel herşey güzel.. Unutun gitsin.. :D
İnşallah hepimiz geçeriz de rahatlarız.
Diyordum Üni.ye kapağı atsak geçeriz heralde diye ama :D...
Ne yani üni de de mi öyle kolay geçilmiyo yandık o zaman:D
Evet bence de geçelim, ben de düşündükçe uykum kaçıyor, en ufak bir sebebe kızıp tüm sınıfı yakan hocalardan kurtulutuz inşallah.:D
Ama fazla da üzülmüyorum seneye bizi bıraktıktan sonra emekli olacak, diğer sene geçeriz, fazla uzamaz.:zuhaha
Neyse gençler, bu gece burası güzeldi ama her güzel şeyin bir sonu varmış.:D Girişte ücret almamıştık, çıkışta kapının yanındaki kutuya gönlünüzden ne koparsa atarsınız artık.:n:
Geçilip geçilmediğini de bilemiyorsun o daha da bilinmez yapıyor işi :)
Her neyse Burakın da dediği gibi sıktı sanki bu Üni. muhabbeti :)