Kadronun da dengeli olması gerek 30 küsür adamla hiçbir şey olmaz. Bir düzen çevresinde oyuncu dağılımı olmalı.
Printable View
Rüştü bırakınca Cenk ve Hakan Arıkan ikilisi götürür. Yerli kalecilere güvenmek lazım. Doğru seçim. Hakan Arıkan çok iyi bir kaleci değil ama yine de şu aşamada Cenk'ten iyi ve tecrübeli. Cenk ise zamanla Hakan'dan daha iyi bir kaleci olacak.
mustafa pektemek+orhan sam ıda alsak tamam bir 3 yıl transfere gerek olmaz :D
bi 15 milyon euro gider hehalde:S :D:zuhaha
Cenk Gönen'e Beşiktaş transfer teklifi yapmış galiba BJK için çok iyi kaleci transferi olur .
Takimda ust duzey bir sagbek eksikligi var ama transfer gerekmez bence. Ridvan o bolgeyi kapatacak kapasitede, ama sakat. Onun disinda orada oynayabilecek Toraman, E.Zengin, E.Guven, Ekrem ve Hilbert var, sikinti olacagini zannetmem. Ayrica kimi alacaksin ki yerlilerden? G.Gonul gelmeyecegine gore en fazla Orhan Sam'i alirsin, ki o Toraman veya Ekrem'den iyi degil bana gore. Su an bence yerli orta saha daha buyuk bir ihtiyac. 6 yabanci olduguna ve Sivok-Ferrari-Ernst-Bobo-Q7-Hilbert oynayacagian gore orta alanda tek yerli Necip/Ugur kaliyor, ki ikisi de (simdilik) yetersiz. Ancak yerli alternatifler de cok kisitli, M.Ceylan bana gore o kadar iyi oyuncu degil, onu alana kadar Necip oynasin derim, N.Sahin ve G.Inler zaten gelmez. Ya yurtdisindan gurbetci oyuncu alinir ya da Toraman stopere gecip Sivok orta alana kaydirilir bence....
Bu Hilbert'le Beşiktaş'ın yabancısı 12 oldu galiba. Yine kimi nerelere kiralıyacak merak ediyorum.
Cenk transferi çok yararlı bence yaşı olsun kalitesi olsun Rüstü gibi bir tecrübeyle yetişecek olması olsun çok büyük artılar bizim için.. Yönetimin son zamanlarda yaptığı işler çoğu taraftarımızı oldugu gibi beni de şaşırtıyor açıkçası =) Aman nazar değmesin , Beşiktaş böyle yönetilmeye layık bir takım işte ..
Beşiktaş`ın Eskişehirspor`da kiralık olarak oynayan futbolcularından Erkan Zengin, 1903radyo.com`da yayınlanan `` Gündoğdu Beşiktaş`` programına katılarak yeni sezonda ki beklentilerini ve düşüncelerini anlattı.
Zengin yaptığı açıklama da;
`` Sabah tesislerde ki yemeğe katıldım. Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağım kamptan sonra belli olacak. Şuanda Beşiktaş`ta 1 yıllık kontratım devam var. Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay takımda kalmamı çok istiyor. Şuanda Beşiktaş kulübünden herhangi bir yönetici ile temasa geçmedim. Türkiye`den diğer takımlardan gelen teklifleri menajerim değerlendiriyor. İsveç`e şuanda dönmek istemiyorum. Umarım hayırlısı olur. `` diyerek sözlerini tamamladı.
- HABER1903 -
Not : Haber1903.com özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. HABER1903 ©
Bugün yeni sezon start alıyor , antrenmanlarda üst düzey bir performans sergilediği takdirde iyi bir yedek olur Erkan Zengin illa satılması gerekmez yani.. Bu arada Quaresma Schuster'in ekstradan verdiği iki günlük izni , 'buradaki sevgiye layık ve yeni sezona hazır olmak için çok çalışmam lazım dolayısıyla izni kabul etmiyorum' diyerek reddetmiş.. Çok disiplinsiz adam doğrusu..
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x...1mm1047925.jpg
Yıl 2004,İzmir Alsancak Stadı.Türkiye Kupası 2.Kademe maçında Göztepe ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor.Maçı Beşiktaş Veysel'in golü ile zor bela 1-0 kazanıyor.Maçın ardından konuşulan tek bir şey var;16 yaşındaki Cenk'in müthiş performansı.Cenk o maçta gösterdiği performansla başta Beşiktaş olmak üzere tüm 1.lig ekiplerinin dikkatini çekmeyi başarıyor.Nitekim 1 yıl sonra Denizlispor'a transfer oluyor.Sonrası malum...
Cenk belkide hayatının dönüm noktası olan kulübe gelmiş bulunuyor.Geçen sezon devre arası İnönü Stadı'nda oynanan Ümit Milli Takım - Beşiktaş hazırlık maçında kendisi ile konuşmuştum.Özellikle Beşiktaş'a gelmeyi çok istediğini belirtmişti.Beşiktaş zaten kendisini uzun süredir takipteydi.Eninde sonunda bu transferin olacağı belliydi yani.
Cenk, 2 defa U15,15 defa U16,7 defa U17,2 defa U18,10 defa U21(Ümit),1 defada A milli takım formalarını giymiş,milli takımın tüm kademelerinde görev almış yetenekli bir isim.
1.90 boyunda 84 kilo ağırlığında muazzam bir fiziğe sahip.Cenk aynı zamanda Göztepe ve Milli takımın unutulmaz kalecilerden Ali Artuner'in yeğeni.Genleri itibariyle bu mesleğe yatkın yani.
Cenk Gönen kendisini şöyle tanımlıyor;
"Cepheden ve birebirde çok etkili olduğumu düşünüyorum. Yan toplarım da iyidir. Oyundaki dikkatimi geliştirmem ve maç oynayarak tecrübemi arttırmak gerekiyor. Her konuda kendime güveniyorum ama kendimi sürekli geliştirmem gerektiğinin de bilincindeyim. "
Ve ekliyor;
"Kaleci, lider adam olmalı. Önündeki defansa ve takıma hükmedebilmeli, yönetebilmeli. Kaptanlık pazubandını takmasa bile kaptan gibi davranması gerekiyor. En arkadan oyunu izleyebilen tek kişi kaleci biliyorsunuz. Ayrıca cesaretinin yüksek olması lâzım."
Rüştü'nünde en beğendiği Türk kalecilerden Cenk.Rüştü onun için şöyle diyor;
"Cenk’in hem oyun zekası, hem de yetenekleri üst düzeyde. Transfer edilmesi halinde Beşiktaş’a çok faydalı olabilir. Ayrıca fiziği de bir kaleci için çok uygun"
Ancak bu sezon Cenk'in iyi bir performans sergilediğini söylemek güç.Zaten Denizlisipor'da iyi performans sergileyen futbolcu varmıydı ki?Kadro yetersiz,takımda herşey ters gidiyor,önünüzdeki savunma her maç rakip forvetlere tonlarca pozisyon veriyor.Nasıl konsantre olabilirsiniz?Ben Cenk'in yeteneklerine güveniyorum.Rüştü gibi bir kaleciyle çalışacak olmasıda bir şans.Süper Ligde alınabilecek yerli genç kalecilerin başında gelen bir kaleciyi almak başarıdır.Hayırlı olsun
Beşiktaş Cenk Gönen'i borsaya bildirdi NTVSPOR
Beşiktaş'ta ilk buluşma
23 Haziran 2010 13:20 | NTV Spor ve Ajanslar
Beşiktaş yeni sezonu Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan kahvaltıyla açtı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/bjkkahhbr_EEFTF.jpg
Beşiktaş Futbol Takımı, 2010-2011 futbol sezonu için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplandı.
Tesislerde bir araya gelerek, önce teknik direktör Bernd Schuster, yeni transferler Ricardo Quaresma ve Roberto Hilbert ile tanışan siyah-beyazlılar, birlikte kahvaltı yaptı.
Daha sonra teknik direktör Schuster'in futbolcularla toplantı yapıp yeni sezon hazırlık planlarını anlattığı ve antrenman programıyla ilgili bilgi verdiği bildirildi.
Toplantıya Dünya Kupası'nda bulunan Şili Milli Takımı'ndaki Rodrigo Tello ve Slovakya Milli Takımı'nda forma giyen Filip Holosko ile 25 Haziran Cuma gününe kadar izinli olan İsmail Köybaşı, İbrahim Toraman ve Nihat Kahveci katılmadı.
Antrenman yapmayan siyah-beyazlılar, yarın çift antrenmanla yeni sezona ''Merhaba'' diyecek.
Beşiktaş bu sene çok güçlü, tırsmak lazım.
cenk gönen iyi transfer galiba rüstü seneye yedek bekliyecek.
Cenk mantelite olarak iyi birine benziyor yani ben de her zaman kalecinin takımda söz söylemesi gerektiğini düşünmüşümdür.. Umarım bu sözler Ferrari ve Sivok gibi iki ismin arkasında oynayınca unutulmaz =D
Beşiktaş'ın yeni transferi Quaresma, eleştirilere rağmen ne kadar profesyonel olduğunu bir kez daha gösterdi. İnönü'de büyük bir imza töreni yaşadıktan sonra eşyaları için Milano'ya dönen Portekizli oyuncu, yeni hocası Schuster'in 2 gün fazladan izin teklifini reddetti.
Serdar Adalı ile telefonda görüşen Quaresma'nın " Yönetimin ve teknik direktörümüz Schuster’in bana yaklaşımından dolayı çok mutlu oldum. Türkiye’de gördüğüm yakınlık ve ilgiyi hâlâ unutamıyorum. Taraftarın o coşkusuna inanın lâyık olmaya çalışacağım. Bu sevgiye lâyık olmak için bütün kurallara uymak zorunluluğu hissediyorum. Verilen izni kabul etmiyorum” dediği öğrenildi.
Camianın kendini hırslandırdığını da belirten Portekizli yıldız, "Sezonun ilk çalışmasında İstanbul’da olacağım. Ayrıca takım arkadaşlarımla da tanışmak istiyorum" sözleriyle Beşiktaş'a ne kadar hazır olduğunu da kanıtlamış oldu. Quaresma ayrıca Avusturya kampının ardından ailesini de İstanbul'a getirecek. :)
goal.com
Çok karakterli bir adam gerçekten. Dünden beri PES2010'da alıyorum Beşiktaş'ı döktürüyorum Quaresma ile :)
Ayrica adamin ailesi gelecekmis yakinda. Adan yani buraya ciddi ciddi top oynamaya ve cikis yakalamaya gelmis, cok onemli haber bunlar bence. Bu tur haberleri gorunce umidim daha da artiyor yeni sezon icin, keske bir an once 15 temmuz gelse.:d
2014 yılında 30 yaşındayken Quaresma'yı 8 trilyona Giresunspor'a almıştım :) Bende FM'de.
Erkan Zengin 120 bine satılacağına takımda kadro derinliği yaratması için kalsın daha iyi bence.Sakatlık,ceza gibi durumlarda kanat için alternatif olur.Kampta hocanın gözüne girerse kalacaktır zaten.
Ben ikinci sezondayım İnter 87 milyon istiyor , 48 ay taksitle veriyorum 87 , İnter tamam diyor , Quaresma Beşiktaşa gelmek iyi bir seçim değil kariyerim için diyor :lol: Oyunda Serdal Adalı yok tabi.http://forum.forzabesiktas.com/image...es/icon_hi.gif