a.s TS aLemi......... :cool:
Printable View
a.s TS aLemi......... :cool:
bende akrabanın pcdeyim int gitti dedim bozdum napcam açtım kapadım olmadı bekledim bekledim ki geldi çok sevindim yaw.
Şu selam mesajları silinse konunun yarısı gider:D
Selam selam nereye kadar yahu? Biri sorsun ne yapıyorsunuz diye, değişiklik olsun. Belki sohbet açılır.:)
tamam o zaman seLamsız sabahsız gireLim c@fe ye :D
Merhaba Beyler.
Az önce flim izledim ismi Azınlık Raporu herkesin izlemesini tavsiye ederim. Flimin yönetmeni Steven Spielberg Oyuncu ise Tom Cruise zaten bu isimler olduktan sonra mutlaka izlenir. Flimin türü Bilim Kurgu, Aksiyon ve Gerilim.
herkeze iyi sohbetLer ben yatıyorum ... :D :) :cool:
Kimse yok galiba burada.
Olmaz mı bu gece buradayız. İşimiz var hem de çok işşşş.
slm gusluk ahalisi kımse yokmu
Sizler için. Hem sen yatsana bu saate kadar oturulur mu bu yaşta?:D Hadi iyi geceler, doğru yatağa:n:
Bomba falan dgil aklinca forumu duzene sokuyo.:D
Evet aslında bomba patlatmayalı uzun zaman oldu. Biraz boş vakit bulayım, yeni bombalar düşünürüz.;;)
Burada olanlar el kaldırsın. =)
merhaba arkadaslar bende geldim,varmi bana 4 yada 5e kadar yoldas olacak kisi :)
Ben de hala buralardayım, ooo saat 2 buçuk olmuş yahu...
bende burdayım sabaha kadar basket macı ızlıycem Nba
Oynak balinanız geldi herkese selam :)
ve aleykum selam
ya nba izlemek kadar keyifli bisey varmi?ben nba izlemeyi mac izlemeye tercih ederim cünkü her atakta sayi oluyor bide nba da süper hareketler falan oluyo valla cok keyifli,bugün hangi mac var mertcan?
Dallas-San antonıo muthiş mac Nowitzki ve Duncan kapısıcak
Hadi artık gidin yatın bakalım, bu saatte genç, dinamik delikanlılar ayakta olmaz.:D
Hadi iyi geceler...
okeye dördüncü mü arıyorsunuz :)
16:08'den sonra MerHaBa...
Site açılmış hayırlı olsun :)