Evet.Epey bir kapalı oldu.TSİ'siz saatler geçmek bilmedi yahu . :)
Printable View
Evet.Epey bir kapalı oldu.TSİ'siz saatler geçmek bilmedi yahu . :)
beyler Fm nin 3 D sini yaptım.
http://img507.imageshack.us/my.php?image=3dfmjy3.jpg
http://img507.imageshack.us/my.php?image=3dfmjy3.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
3 ayımı aldı ama oldu sonunda 3 d modelleme programlama filan:)
Süper olmuş Ömer.
Bunu oyun içinde kullanabilecek miyiz ?
hadi bende kactim,kim kaldiysa ona iyi geceler...
Ömer ilk resimde sorun var galiba ben de açılmadı bilmiyorum diğer arkadaşlardada öyle mi? Ona bir bak istersen. Diğer taraftan ellerine sağlık güzel bir iş çıkarmışsın. FM2005'teyken FMBritain sitesinden de bir üye 3D oyuncu ikonları yapmıştı çok beğenmiştim. Seninkiler de çok güzel olmuş ellerine sağlık. En yakın zamanda tamamlayıp bizlerle paylaşırsan seviniriz. ;)
Gelelim muhabbetin diğer kısmına... :) Ya bugün Rcoky'nin üm serilerini baştan sona tekrar tekrar izledim. Rocky 1'den 6'ya kadar. Var mı aranızda Rocky Balboa'yı sevenler bakayım? :D
Bendende bu kadar kalanlara iyigeceler gerci sabah oldu ama
daha saat 7 olmadı hemen nereye kactınız bakem :)
bu sabah c@fe yi açma görevini eskiden olduğu gibi üstleniyorum
Ooo saat 2 ye geliyor burası daha açılmamış. :) Var mı buralarda olan?
Olmaz mı, daha erken açıp dünkü ortamı kurardık ama geç kaldık biz de. Kimler var başka acaba?
selamlar herkese:)
a.s. Fietra
ismim Murat:)kimseler yok bugün buralarda dün acayip haraketliydi..Cumartesi bereketi olsa gerek :p
Bugün ben ilgilenmedim burasıyla da ondan. Neyse pilim bitmek üzere, mousemun pili.:n:
Ben yavaş yavaş yatayım...
Serkan madem pilli icat kullanıyon evde yedek pil bulundurucan kardeşim :D
yahu 8 tane var pil fakat hepsi boş.:n: Şu anda 4 tanesi şarj oluyor ama dolmalarına çok var. Eldekiler de bitmeden yatayım:D
Yahu bitene kadar bekle bitsin öyle yatarsın :D
Hareket ettiriyorum dinlene dinlene gidiyor.:D Yolda kalacak, o bitmeden ben onu kapatayım ki, aramızdaki savaşı mouse kazanmasın.:n:
Bir selam vereyim uykusuzlara:)
Benden buraya kadar, hadi kalın sağlıcakla.
İyi geceler...
benden de bu kadar..yarın önemli bi sınavım var..bidahaki gün daha canlı bir guşlukta buluşmak üzere hoşcakalın..:)
Bende yatıyorum kalanlara iyi geceler...
Bende pes ediyorum gözlerim kapanmaya başladı. :) Herkese iyi geceler...
Eeee beyler napıyosunuz?
iidir tosunum sen nabersin :D
oo hoşgeldiniz arkadaşlar nasılsınız bakem
İyi diyelimiyi olalım.Birazdan maça gidicem.15-20 dk daha buralardayım şimdilik.
saat Kaçta İş Başı abi burası ?