Yarı Finalde, Trabzonspor'a penaltılardan yenildim.. O sıra çok sakat vardı yedekle çıktım o yüzden :n:
Ayrıca Malatya ile berabere kaldım şampiyonluk ilanı haftaya kaldı. En azından Samiyende kutlayacağız :n:
Printable View
Yarı Finalde, Trabzonspor'a penaltılardan yenildim.. O sıra çok sakat vardı yedekle çıktım o yüzden :n:
Ayrıca Malatya ile berabere kaldım şampiyonluk ilanı haftaya kaldı. En azından Samiyende kutlayacağız :n:
insallah gercek olur ve kazaniriz :DQuote:
Originally Posted by SefaReis66
bizler tarihi anlarımızdan birini yaşıyoruz, sizler evlerinizin başında, sizler dev ekranlarınızın önünde bu tarihe tanık oluyorsunuz lütfen bir kez daha ayağa kalkın ve Galatasarayımzı yürekten alkışlayın..
gravesenin menajeri Eray bey le görüştük seneye gravesen sarı kırmızı formayı giycek dedi şimdi gözler teknik tıraktör Eray a çevrildi!!!
walla benim lig bitti sezon sonu içi caner ve tevfik ile anlaştım nurinin aklını çelemedim neyse parada kazandık artık sıra bomba transfer yapmaya kaldı
Uefa Finali öncesinde Galatasaray kalecisi Mondragon sakatlandı! 4 gün ile 2 haftalık bir tedavi görecek tecrübeli kalecinin final maçına yetiştirilmesi bekleniyor..
Eray Dengiz taraftarların sözünün ilkini tuttu ve Turkcell Süper Lig 2005/2006 sezonu şampiyonu GALATASARAY
Galatasaray, UEFA kupasından önce Süper Lig kupasını evine getirdi. Samsunspor'u Samiyende deviren Aslan gözünü UEFA'ya dikti!
http://img68.imageshack.us/img68/2488/sstc4.th.jpg
yaw sen yedeklere güven galatasaraya şampiyonluğu yaşat
Evet final maçı geldi çattı.. Galatasaray cephesinde heyecan dorukta. 6 yıl sonra bir kez daha UEFA kupası Türkiye'ye gelecek mi?
Oyunu kaydedip, tolete gidip geldikten sonra, mutfaktan buz gibi bir su alıp maçıma oturuyorum. Dualarınız benimle olsun :n:
ya beyler çok uykum geldi kendinize iiii dawranın bye! bye!
podolski + karan toplamda 62 gol attı podolskinin 2 aylık sakatlığına rağmen
final maçını bekleseydin bari hadi iyi geceler...
carlos kaçma nen ne uykusu bu saatte daha uefa kupasını kutluycaz
hade bekliiim çabuk oynayın leeeeeeeeeeyyyyyyynnnnn :D :D :D
abi dün 5 saat uyudum bugünde yoruldum şu anda zor duruyom ama kupayı bekliim...
işin ilginç yanı dünya kupası ilk maç podolski karan karşı karşıya
Beyler geldim şimdi. Maçı oynuyorum. Bi baktım Hakan Şükür, Alpay ve Mondragon yok.. :( Neyse başlıyorum :D
alemci arkadaşlar ben bügün iyice saçmaladım hadi sizde kazanında şu euro cup ı çifte sevinç yaşayalım
başlat hadi ben de tuvalete falan düştü bu dedim on dakikadır bi maça başlayamadın :D
he yaw saat 3 oldu oyna gidek artık
neyse beyler ben kaçtım ermoon senden iyi haberler bekliyorum bye
hadi abi ya gözüm yaşardı yaw :D
tamam abi bırak neyse o yenildiysek yenildik, save i yaptın diye yenene kadar oynamana gerek yok :D
Evet arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim beni dinlediğiniz, yorum yaptınız için..
Hamza oyun niye bu kadar uzun sürdü anlatim :D Bilgisaray acayip kasıyo. Zaten Penaltılar ile yendim fakat çok garipti. Yedeklere bi girdim 10 dkda anca :D
Neyse kısacası KAZANNNNDIKKKKKKKK :n::n:
tamam abi gerisi hikaye boşver sen :DQuote:
Originally Posted by ermoon
tebriklerrr
KSK tarafından tebrikler. naşarının devamını diliyorum..
hem Hamza seb takımla değil misin neden gelişmelerden haberin yok bu nasıl yönetimdir?:D:D:D
Evet kimse kalmadı ama ben bi güzelce yapim yorumumu :)
6 sene sonra ilk defa bir Türk takımı UEFA Kupasını almaya hak kazandı. Gerçekleri tarih yazar, tarihide Galatasaray!
http://img140.imageshack.us/img140/8...305ztk9.th.jpg
Taraftarlar sokaklara döküldü. Herkes sevinç göz yaşları döküyor. Eray Dengiz ne yapacağını bilemeden TSI forumlarına değişik biçimde sunumlar yaptı.. Türkiye'de ilklerin takımı Galatasaray yine bir ilk yaşattı.. Teşekkürler Galatasaray!
Galatasaray, Sporting Lizbon'u penaltılarla 3-4 yendi..
Not: Hamza yeniden söylüyorum tek maç oynadım.. :) Bilgisayar şuan nasıl kastığını anlatmam... :n:
Teşekkürler Serkan. Yarın gecede canlı olarak senin maçlarını dinlemek isteriz :n:
şimdik şöyle oluyor, bende kalp var dayanamadım penaltı olunca çıktım geldim :D :D :DQuote:
Originally Posted by sekopej
biz teşekkür ederiz. süper lige çıkarsam tabi ki anlatırım maçlarımı (pek çıkacağımı da sanmıyorum ama:D)
sefa ilbay uefa kupası zaferinden sonra galatasaray teknik tıraktörü eray dengiz e tebrikler mesajı yayınlıyor:D
Bu arada stafflara bakim dedim normal olarak kendimi Contenational veya World Class bekliyorum bi baktım,Quote:
Originally Posted by nart_susruko
Hamza Süren ----- World Class :n::n:
Eray, Sefa'ya eywallah dedi! :n:Quote:
Originally Posted by SefaReis66
Ne demek görevimiz :n:
Quote:
Originally Posted by nart_susruko
tabi tabi:D:D
ben de çıkacam galiba ankaraspor'u 4-1 yendim bir de penaltı kaçırdım...
Bende yatmayı düşünüyodum gözlerim açıldı. Şimdi transfer politikası var. Yeni sezona girmeden onları halledip yatarım :n: