gordum simdiden basarilar kardesim..
Printable View
gordum simdiden basarilar kardesim..
Merhaba arkadaşlar bu aralar pek giremiyorum.Malum dersler var.Yazılılar var.Bugün Fizik yazılısı okundu.73 almışım.Daha yüksek bekliyordum ama...Hiç yoktan iyidir.İngilizcede 100'lük bir kağıt verdim ondanda iyi bir not alırım.Zayıflarımın hepsini düzeltiyorum.:)İnşallah belge ile gelirim -ki- gidiş öyle:D
Yarın 2 sınavım var.Coğrafya ve Matematik.Ben bunlara çantada keklik diyorum.:D
Arkadaşlar karne zamanına kadar pek giremeyeceğim.:(
Bu arada Edebiyatım çok kötü.:(İnanılmaz kötü hemde.Onu kurtarırsam yani 3 alırsam teşekkür şansım var.Şimdilik herkese İyi Akşamlar:)
ovv bugün kalabalık bura
Derslerin iyi Berkay aman çok iyi diye salma.
Sorunsuz bir internet bağlantısını özlemişim harbiden.
Selamlar..
Merhaba, geçerken bir uğrayayım dedim. :)
Merhaba Batu (abi).:D Sitede İnceleme ekibinden senin incelemene tıkladığımda çağrı abinin Gs 07 incelemesi açılıyor.Fark ettin mi acaba?
Sus sorma... Onu düzeltecekler umarım. Ben ve GS yanyana geldik gören inanmaz. Mertte tıkayıncada FB çıkıyor. Keşke tam tersi olsaydı. :)
Bu arada Arsenal incelemem çıktı.
Merhaba....
selam ahali. nasılsınız bari?
İncelemelerin maşallahı var.Bende bir arada gruptaydım ama bir toplantıya katılmadığım için çıkarılmıştım.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55428 beyler izleyin ve görün. Kariyer felan değil ha :D Gülmek istiyorsanız tabi :p
Oo abi.Geldiğinde bana ulaşırsan bi buluşma yaparız senle.İleride yerleşeceksen büyük ihtimal kesin buluşuruzda sömestırda irtibatı koparmayalaım.
Neyse ben kalkayım.Yarın tarih sınavı var.Hiç çalışmadım.:D Biraz ona bakayım..
yahu guslukta sohbet edecek bir sahis,kisi yokmu?
bende kaçıyım artık..by...
Görüşrüz Şemsi zaten gelirsem mutlaka bulurum seni. :)
Eee kalanlar sizler nasılsınız?
Selam Turksportal ahalisi.
Batuhan iyi sayılırım ben. Tarih sınavına çalışıyorum işte. 200 sayfalık bi bölümden olacakmış final :)
İlk sınavda 125 puanlık kagıt verdim 75 aldım. Emindim 125 oldugunada kopya cektim cunku:D adam nerden puan kırdı bilmiyorum. :)
Yine fırtına gibi hazırlanıyorum sınava :) Techizat hersey hazır :)
Sen nasılsın? Millet haftanız nası başladı?
Sınavım vardı benimde çok az çalıştım.TV izleyip yatıcam iyi geceler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selamlar..
Merhabalar.Coğrafya ve Matematik sınavına çalıştım yarın(bugün) İnşAllah iyi not alırım.:)
Herkese İyi Geceler
ibob sınavlarında başarılar
Sağol:)
Bu arada ismin neydi?
S.a. kimse var mı buralarda?
günaydın arkadaşlar bugünde cafe yi ben açayım bari
Günaydın Şemsi cim Nasılsın
semsicim hadi senle mac yapalım turnuva macı ;;)
selamlarrr...
aleyküm selam naber
aLeyküm Selam HoşgeLdiniz :) nasıL KeyifLer iyimi :p