ağa ne iş serhatı mı özledinn:D
Printable View
ağa ne iş serhatı mı özledinn:D
oof turnuva maçları yordu beni yaa
gerçekten çok güzel yapmış acaba kaç saatini vermiş bunun için
Eğer eline hakimse paintte mouse yapabilir ama mouse yerine bu çizim şeyleri var onlada yapmış olabilir.. Gerçekten çok güzel..
neyse arkadaşlar turnuva maçlarımıda tamamladım kalkıyorum görüşürüz
seLamın aLeyküm gençLik :D
Selamun Aleyküm Gençlik..
Birazdan HACI olacağım..Heyecanlıyım..Mübarek rakamlar..Of allahım çok heyecanlıyım :D
Bismillah....
ne rakamı yav
Selam beyler...
konuya bakıpta bişey yazmayan arkadaşlar görüyoruz çekinmeyin yazın acılın :D
s.a cafe milleti.....
varmi burada gusluktan birileri? varsa selamlarimi yolluyorum.
Selamlar.. 3 tane sıfırım bir tanede birim var. Önümüzde de 6 yazılı. Bari o yazılılarda 2'leri bire düşürmesem..
Selamun Aleykümler ...
Aleyküm Selamlar.
var var olmazmı ama gidecek okulu var yarın elemanın gidecem müdür bi çekecek 2 inat felan sonra kendimize gelecez..peah..
Herkese iyi akşamlar.
Kusura bakma Mustafa, dün çıktım göremedim mesajı. :) Artık bu güne kısmetmiş. Abi bu tarih üniversitede her bölümde okunmak zorunda değil mi? Lise'de hoca ile hemşeri olduğumuz için hep geçtim. Zaten geçiyordum üstüne ekledi biraz arttı notlar. :) Ünide ne yapacaz bakalım?
guşluk naber diyecem ama sabahın köründe ne guşu herkes uyuyor..
şu yaz gelsin artık cıvıl cıvıl, deniz, sahil, kum, güneş..
Öle öle her bölümde zorunlu tarih.
Çok kolay oluyo şahsen tarih:D Sınavdan önce herşeyi ufak kağıda yazıyosun sınavda kağıda geçiriyosun :) Kaynak birde gözetmene denk geldi. Sona doğru milleti sıraya alıyodum kopya için :D
merhaba gusluk bende geldim,uyku tutmadi yahu bi bakim bizim gusluga dedim :)
sabahin köründe kim olacak ki burada?bende gidiyorum...
Tarih sınavında o kadar güzel kopya çekerim ki oraya kim gelirse gelsin yakalyamaz. İddiaa ediyorum. :)
Sana kolay gelsin Mustafa artık Üniye gidince dertlerini anlayacağım. :)