Günaydın...
Printable View
Günaydın...
hey nabıyonuzlan burda şş akıllı takılın uleynn!! ee beyler nasılsınız:D:D
burası cok sessiz yaf
Selamlar..Ben dersaneye kaçar.
Merhaba....
Selamlar . . .
Aleyküm selam Mert.Bu arada bu kupona 10 YTL bastım.Nasıl sizce?:D
225 Chelsea-Tottenham 1 1.50
245 Preston-Watford 2 1.90
413 Hull-West Brom 2 2.10
435 Barcelona-Murcia Alt 2.30
harbi yaa takılın lan:D
ben 2 hafta takılamadım kimse kalmamış yav
beni beğeniyor musunuz :n:
neyse ben kaçtım yarın kimya,coğrafya,din kültürü olmak üzere 3 sınavımız var gidelim göktuğ :)
Bugün sadece 9 mesaj atılmış kafemize.. :| Ben kafeye zaman ayıramadığım için kimse ben yokum diye gelmiyor; biliyorum.. :n:
burası iyice kullanışsız hale geldi piyasası varken modlardan birine satsammı acaba? :D
Selamun aLeyküm BeyLer hayırLı akşamLar nasıLsınız
saol iyiyiz sen nasılsın ? :)
selamlar ahali...nasılsınız?
ben biraz gerginim ayrıca da komik şeyler oluyor...düne kadar abi diyenler ordan burdan aldıkları kaldıraçlarla bana yücel demeye başladılar=).abi demeleri falan sorun değil egocu değilimdir de bu değişimin sebebi komiğime gidiyr=) neyse...
Galiba bu lafın bana Yücel abi.Kusura bakma dalgınlığıma gelmiş.Yoksa büyüklerime saygım her zaman sonsuzdur..
İyi akşamlar ahali. Günler ne çabuk geçiyor ya şöyle bir düşündüm de.:)
İyi akşamlar Serkan abi :) İyi düşünmüşsün :D Bencede çabuk geçiyor. Daha lise 1e başlayalı dün oldu sanki. Şimdi hala lise 1deyim ve yarı yıl tatili geldi :D Bu arada 2.5 saattir kimya çalışıyorum ve bu hafta hep böyle derslere çalışmakla ve ezber yapmakla geçti. Kafam allak bullak ya :confused:
Ben de onu düşündüm. Üniversitede 2. sınıfın ilk dönemi de dün bitti.(Tabi finalleri saymazsak:D) İlk günü hatırlıyorum da tam 17 hafta geçmiş üzerinden. 4 aydan fazla ediyor...
Selamlar...
Gece saat 5.00 da yattım.:D
Sabaha kadar Ps oynadık arkadaşla.:)
Yarında sinemaya gitcem.:D
Ohhh bütün hafta ders çalıştım.Şimdi eğlence:p
Selam Gençler ben geldim.
:eygidigünlersmile:
uçan guşlar martılarrr.....
mrb iyi aksamlar :D
"her kafadan bir ses çıkıyor" dedikleri bu olsa gerek :roll: