Şemsi YD seçecektim limon sıktın :)
Printable View
Şemsi YD seçecektim limon sıktın :)
Selamlar..
Şemo 84 aldıkları için üzülüyorsa o kişiler onlara benim selamımı söyle. Daha 70'i geçemedim de :D O da Din Külütü dersinden..Quote:
Ben 88 aldım o çalışanlar 84. Yüzlerini görecektin abi
Niye sıkayım MeMo.Gideceksen git.Gitme diyen mi var.:D He dediklerinden sonra soğudum diyorsan her yerin insanı aynı değildir.Kader kısmet işleri.Eğer İngilizcen iyiyse YD seç.Sıkıntı çekmezsin..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hacı ne diyorsun sen ya.Karnesine 5 düşecek adamın az puanla 5 düşüyor diye üzülüyor..Neymiş yüksek puanla bitirmesi gerekiyormuş.:D Hey Allah'ım yaa.Zaten Dil ve Anlatım'dan onların yüzünden bir tane daha sınav olacaz..
milli eğitimin sınavı vardı lise2 lere yoktu bize bugün tatil yaptılar okulu
ooo olum sizde hiç gitmeyin okula daha iyi:D neden geç gidiyon bakem
Selamun Aleyküm, hoş sohbetler beyler.
Bu işler böyle be Tosunum.
Bir atasözü derki;"Aza kanaat edemeyen çoğu bulamazmış."
Ülkemizin eğitim sistemi maalesef bu.Milleti bir birine rakip yapıyor.Tabii herkes böyle değil.Karakter olarak biraz zayıf olanlar böyle..
Günaydın herkese, test çözmekten başıma ağrılar girdi.
Pc kafayı yedi pardon :)
Herkesin başına gelebilir Alican.Özür dilemene gerek yok.Sen hala bunalım moddamısın? Yoksa biraz düzelme var mı?
Tosun abızıttın mı kardeşim ?
Merhabalar ben geldim.:)
nasılsın diyorum iyisin demi ?
Herkese seLam,
Şemsi seni isyankar gördüm bugün.
Yok yav.İçimi döktüm biraz.:D
Her sınıfta böyLe kişiLerr var takma fazLa...Geçen ilk defa iyi bi not aldım coğrafyadan 92 kanka dedigim adamın beni bi dövmedigi kaldı..bile bile kopya vermedin diyo..iyi ark . kötü ark kendini belli eder her yerde..
Kopardığıma sevindim .. (: