yap bakalım :D
Printable View
yap bakalım :D
:D:D başka senaryo bul :D:D
17 tane forvet var kadroda ve 8 tanesi de kaliteli, özellikleri iyi. 3 forvete döndüm ama yine de kadroya giremeyenler var, ne yapacağım bakalım...:D
Nasıl oluyor o iş Serkan abi yoksa hilemi yaptın:D
3-3-4 oyna :D
Ne hilesi yahu, 3. sezonda anlaştım ben Sevilla ile. Oyun başında kiraya igdenler geri almış, Crespo, Tuncay falan almışlar, alttan da kaliteli adamlar gelmiş.
Kanoute, Crespo, Luis Fabiano, Kepa, Tuncay, Valdo, Kerzhakov, Chevanton, Caccavallo, Juan Pablo... diye sıralanıp gidiyor.:D Bunlar özellikleri gayet iyi olanlar, normal seviyedekileri hiç yazmıyorum.:zuhaha
forvetlere bak:eek:
herkese selmalar nasılsınız???
aleyküm selam hoşgeldin..
sağol muhabbet ne beyler???
Serkan Abinin forvetleri :D
kaç tane...??
17 tane varmış galiba :D
naptın okadar forvetle ligde gol manyağı sen olmuşundur herhalde:Dkaç kişilik bir kadron var
1 önceki sayfayı okursan görürsn :D
okudum bu arada manisa ile ilgili konuşmuşsunuz.maçtaydım bursalılar çok kötü bir şey yaptılar.
S.a nabıyonuz bakem :)
tamam geri aldım. özür dilerim o laf içinde .
Aygün abi sende alıntıyı sil istersen :D
evet birde kalın olmuş yazı.maçta manisa çok iyi maç çıkardı.maç sonunda manisa taraftarı futbolcuları çağırdı işte tezahurat yaptılar. daha sonra bursa taraftarının önünden geçerken bursa taraftarı alkışlamaya başladı . sonra birden hepiniz .......... demeye başladılar. anladınız değilmi beni
evet anladık :D
yanlış anlaşılmasın ben o kelimeyi bütün bursaspor taraftarına söylemedim. orada o cümleleri sarfeden bazı futbol holiganlarına söyledim
Höm abi mi ne abisi :D
aygün sen kaç yaşındasın ya merak ediyorum?????
2 yaş var galiba aramızda :D
ben onun 17 18 yaşında sanıyorum öylemi aygün???
15-16 diye biliyorum ben..
kendiside yazsa bizi takip ediyor herhalde:D
13.11.7 :D yaşındayım
Aygün 11 yaşında..!
13 yaşında Aygün
ya aygün şımarma gene :D 7 nin önündekiler neler ?????:D
13.yaşımın 11.ayının 7.günü :D Nasıl anlamıyonuz ya :)
yalan söylüyorsuuun :D
Aygün 2'ye gidiyor aslında
Aygün Asıl 12 yaşındadır 1 sene önce çıkartmışlar Nüfus cüzdanını Rezarvasyon yaptırmışlar yani.:n::zuhaha