Çok doğru dedin valla Memo.Sabahtan beri oturuyorum daha kopma olmadı.Eskiden olsa şimdiye 10 dakkada bir reset attığımı varsayarsak 25 tane reset atmış olurdum pc ye.:D
Printable View
s.a arkadaşlar nasılsınbız?? artık bakın bende onlıne olmaya çalışıyorum..:D
a.s iiyiz ..:)
bir selamda bende s.a milletttttttttttttttttttttt
Selamlar beyler.
merhaba . . .
slm beylerrrrrrrrrr sanada slm alican
Selamun Aleyküm.
beyler kusura bakmayıon bi sorum olacak fm de şöle parası bol olan ve çok kuvvetli olmayan bi avrupa takımı sölermisiniz
hemmm CSKA Moscow
Şemsi sizin sınıftakiler sistem yüzünden bu hale geldi :p
BEn üniversitede okuyorum millet kendilerinden yüksek alıcak diye ders notlarını ödevleri vermiyor yaa :D
Sanki verseler yüksek alıcaz hayır:D kulvarlar farklı onlar en az 50 alır biz en cok 50 alırız :D
Selam demeyi unuttum bu arada herkese selam :)
Yarın Ceng sınavım var :( Neye nası çalışacağımı bilmiyorum :(
selamlar... :)
Bencede sistem yüzünden bu hale geldiler ama gelmeyenlerde var mesela ben.Hiç kimsenin benden fazla not almasını kıskanmam.Hoş zaten pek fazlada alamıyorlar yaa orası başka konu.:D
Ben sevdiğim arkadaşlarıma sınavlarda yardım ediyorum.Benim yardımlarımla benden yüksek alanlar bile oluyor bazen.:D
Mustafa abi Ceng sınavı ne oluyor?
Ceng'in açılımı computer engineering oluyor, bilgisayar programcılığı dersi.
Aslında ders çok zevkli, Bölümdeki sevdiğim tek ders fakat İran'lı hoca sağolsun hiç bişi anlamıyoruz :) kadında ingilizce yok, türkçede yok. Yarm yamalak türkçeyle bişiler anlatmaya çalışıyor. :D Program'a purogelam diyo o kadar yani :D
Türkiye'de hocamı kalmadıki İranlı hoca getiriyorlar?:confused:
can kız sana aşık oldu:n:
Çok yabancı hoca var bizim okulda. Genellikle İran, Mısır, Filistin falan o civardan. Asıl neden maliyettir bence. Gerçi hocalar en az 8-9 senedir Türkiye'de yaşıyorlar. Çoğu Doktora'larını falan Türkiye'de yaptıktan sonra burada kalmış.
heheheheheheheh
O kadar uzun süre çalışıpta Türkçeyi çok iyi öğrenenemesi ilginç.
Bu arada okul neydi?
Hoca bize Türkçeyi daha kolay öğreneyim diye Dizi izliyorum falan dedi. Hocam hangi diziyi izliyorsunuz dedik Avrupa Yakası dedi hehe O zaman Selin falan vardı dizide kesin var olan Türkçesi o yüzden bozulmuştur.
Çankaya Üniversitesi
Hayırlı akşamlar arkadaşlar nasılsınız Bu arada Cumanız Mubarek oLsun biraz geçe oldu ama olsun :p
kimler war burda bakalım
Ben Varım Lake Var Del piero 10 var Bide Mifasirimiz var :)
Türkçeyi öğrenmek için ideal bir dizi.:zuhaha
Ben şu an baktığımda, 1 ben 1 de misafirimiz var :D
misafir kim acaba:D
S.a arkadaşlar...
Bişey soracağım , forumda doğum günüm kutlandımı ?
Gusluğu bugun ben actım herkezi beklerim