biliyorum da eren kac haftadir mesaj yazmiyoki,yani onun mesaj attigi hangi konular g.m.a.tasindiki?
neyse uzatmayalim :)
Printable View
mrb arkadaşlar ben coşkunun kız arkadaşıyım çok kutluorum seni sevdiğim herzaman senin destekcinim her başarında umarım daha devamı gelir bunun bitanem başarı senin veya benim önemli değil inan sanki ben gibi sevindimmm canımm herzaman diğer insanlardan farkının farkında olduğumu bil yeter sevdiğim
Hoşgeldin Tülin abla..:)
Sağolasın Serhat.Nasılsın?
hoşbulduk oğuzkağan
Tahmin ettiğim kadarıyla FM (Football Manager) oynamasanda,forumda akti olmasanda,Coşkun abi ve bizlere destek olmak için burada bulunman beni çok sevindirdi.Sağolasın...
herzaman desteğim neyse arkadaslar ben gıdıom bu aksamlık bukadar herkese ii geceler:):)
Ahanda Guşluğu Açtım :D
Oguzkagan (İsmin ne ? ) Kardeş Geçende olanlardan dolayı kusura bakma özür dilerim benim tamamen yanlış anlamam Özür Diliyorum tekrardan :(
Selam kuslar nasılsınız?
Abi ismim Oğuzhan.Ama Oğuz Kağan kullanıyorum.Geçen günki olayda çok önemli değil unuttuk gitti.;;)
Selamun Aleyküm gusluk.Nasılsınız?
Beyler muhabbete kuslukta devam edın ya
Abi buraya serbest değilmi?Şart değil ki guşluk..
hosgeldiniz arkadaslar :) ben sahsen iyiyim siz nasilsiniz?
Beyler zaten şahsen iyi olabilirsiniz başka yolu yok.Dha neden ekliyorsunuz ki?
Serbest ama bu saatten sonra herkes kuşlukta oluyor. Biz de sizin sohbetinize katılalım, siz de bizim. ;;)
Tabiki haklısın o konuda Can.Ayrıca oraya da yazıyorum zaten..:D.Neyse ben kapatayım bu gün de burayı..:)
OgUzKaGaN Abi ismin ne yaa :) Oğuzkağan mı Yoksa kullanııcı adın mı Bana İsmini Söylesene yaa :)
Beyler ismim Oğuzhan..:)
İsmı Oğıuzhan abi seende heryerde bunu soruyosun ya:D
Yooook ben kapadım. :D
Senin ismin ne fenerbahçe_1907? :)
hadi gusluga ben kapiyorum bugün cafeyi :D